Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ללא רשיון מעל שנתיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב שנת 2006 שאני רוצה למכור לפירוק - ולהוריד אותו מהכביש 

אבל אני לא שילמתי רשיון מעל שנתיים (ונהגתי ברכב -קיבלתי כמה דוחות חנייה בשנתיים האלה) 

אם אני ילך עכשיו למשרד הרשוי להוריד את הרכב מהכביש - האם אני רק יצתרך לשלם את החוב/אגרת או האם יזמינו אותי לבית משפט?

או למכור ולהעביר בעלות?

פורסם (נערך)

לא בטוח, אבל מה שזכור לי - רק לשלם את האגרה (אולי גם ריבית), בית משפט או קנס זה רק אם נתפסת בנסיעה.

אגב, אם אתה יודע מראש שהרכב לא יהיה בשימוש - אפשר להפקיד את הרשיון במשרד הרישוי ולהיפטר מתשלום האגרה, אבל אם אתה נתפס איתו נוסע אני מתאר לעצמי שזה יהיה חמור יותר.

עריכה אחרונה על ידי chezik
פורסם

בתור עבריין תנועה - "אני לא שילמתי רשיון מעל שנתיים (ונהגתי ברכב -קיבלתי כמה דוחות חנייה בשנתיים האלה)"
מקווה שלפחות ביטוח חובה היה לרכב?

פורסם

במידה וחס וחלילה הייתה מתרחשת תאונה עם נפגעים
פותח השרשור היה משלם כספית
הרבה יותר מעלות החיסכון באי תשלום אגרה הרישוי.

חבל שעברייני תנועה במודע נמצאים כאן בפורום המכובד. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 9 דקות, om2 כתב:

תשלום אגרה עבור שנתיים

גם אם רוצים להוריד את הרכב מהכביש?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לפעמים מבצעים להוריד רכב על שימך מהכביש בלי לשלם. 

במצב הנוכחי תתקשר למרכז לגביית אגרות וקנסות ותבקש להוריד בלי אם לא יסכימו תשלם ותוריד. דוחות חניה זה עוד עניין שקשור לערייה

• תוכן חדש...