Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

image.thumb.jpeg.1820d46b7e7f0d772428de998e08d220.jpeg

מה לא עשיתי עד היום בשביל להימנע מפנצ'ר?

קניתי גלגל מחוזק עם סיבי ברזל נגד פנצ'רים {פחח}

קניתי פנימית עם חומר נגד תקרים {עולה 40 במקום 20 שקל לרגיל ולא עושה כלום}

ראיתי ביוטיוב את חברת FOSS, דוחפים מסמרים\גרזנים\עופות\מקור של עורב, כלום! האוויר יורד לאט לוקח לו איזה 10 שעות.

עשיתי לפי ההוראות. ניפחתי 0.5PSI ועשיתי מסאג' לצמיג . והופ אחרי שבוע! שבוע בלבד פנצ'ר. האוויר ירד יותר מהם מפיצה אצל יוקוזונה.

קיצר, שקר.

הפיתרון שלי: להיות עם עוד פנימית בתיק,משאבה ומפתח פתוח 19. פנצ'ר? תעמוד בצד עם קולה קרה ותתפעל.

כולם שקרנים!

• מבאס 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

פנצ'רים זה עניין של תקופות.

או שהם מגיעים פעם בשבוע במשך חודשיים (כן כן, 8 פנימיות) או שפתאום 3 שנים בלי כלום.

חומר נגד פנצ'רים דווקא עובד לא רע בכלל, אבל אתה לא צריך פנימית מיוחדת, פשוט תקנה ותמלא לבד באופן מניעתי לכל האופניים בבית. יש לי שני בקבוקים מאמזון עם ערכה לחילוץ ונטיל (כדי להכניס את החומר הישר לפנימית)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מצאתי שטיובלס+חומר הרבה יותר יעיל, כל זמן שהחור הוא לא ממש גדול (יותר ממה שקוץ אייכמן מסוגל לעשות).

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פנצרים זה עניין של מזל. מעבר לכך, צמיג חדש ככלל, יסבול פחות מפנצרים מצמיג ישן. לחץ אוויר גם חשוב. פנימיות עם חומר נועדו לכסות אותך במקרה של חור קטן. אם תפסת בורג,חוט ברזל, זכוכית וכד', לא יעזור כלום. טובלס זה בדיוק כמו צמיג עם פנימית. מה שכן, ברוב הטובלסים, במקרה של פנצר, אפשר להתקין פנימית ולהמשיך לרכב. בדיוק כמו בצמיג קלינצר

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 7 שעות, fatboy1340 כתב:

ה שכן, ברוב הטובלסים, במקרה של פנצר, אפשר להתקין פנימית ולהמשיך לרכב. בדיוק כמו בצמיג קלינצר

העניין היחידי הוא שלהוריד טיובלס מהחישוק זה לא תמיד קל עד קשה מאוד. מצד שני, הייתי רוכב בשביל הירקון בשיא תקופת הקוצים, עם צמיגים לא מי-יודע-כמה אגרסיביים, חוזר הביתה, שולף חמיש-שה קוצים גדולים, נותן סיבוב לגלגל שהחומר יאטום, ועולה הביתה.

פורסם
לפני 12 שעות, hans כתב:

פנצ'רים זה עניין של תקופות.

לפני 10 שעות, fatboy1340 כתב:

פנצרים זה עניין של מזל. 

לא של אופי הנסועה ?

(שאלת תם. לא חבר של אופניים).

alfa 156 2.5.

פורסם

יותר עניין של סביבת הרכיבה. כמובן שניתן לפוצץ פנימיות, לקרוע צמיגים ולעקם חישוקים, אבל במאמץ ניכר או בחוסר רגישות משווע...

פורסם

איפה אתה נוסע? אני עם פנימיות עם חומר כמעט בלי פנצ'רים. נוסע כל יום לעבודה עם האופניים פלוס שטח קל מידי פעם.

פורסם

שלום

פטנט שלמדתי מאיש זקן, צמיג בתוך צמיג. לוקחים צמיג ישן ומורידים עם סכין יפני את החלק שמונע מהצמיג לרדת מהחישוק, מכניסים לצמיג החדש שמים פנימית רגילה ומנפחים. אין תקרים וגם יש הגנה לתקרים בדופן הצמיג. חסרונות, משקל למי שמפריע וקיצור מסוים באורך החיים של המיסבים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 58 דקות, amos77 כתב:

אני עם פנימיות עם חומר כמעט בלי פנצ'רים. נוסע כל יום לעבודה עם האופניים פלוס שטח קל מידי פעם.

כנ״ל. רוב הפנצ׳רים שלי היו מקוצי דשא, רובם נסתמו ע״י הג׳יפה (אלא אם התברר שהיא נגמרה).

היתה גם איזה חתיכת זכוכית שנגדה לא היה סיכוי.

פורסם
לפני 12 שעות, הרקוליטו כתב:

שלום

פטנט שלמדתי מאיש זקן, צמיג בתוך צמיג. לוקחים צמיג ישן ומורידים עם סכין יפני את החלק שמונע מהצמיג לרדת מהחישוק, מכניסים לצמיג החדש שמים פנימית רגילה ומנפחים. אין תקרים וגם יש הגנה לתקרים בדופן הצמיג. חסרונות, משקל למי שמפריע וקיצור מסוים באורך החיים של המיסבים.

זה לא סתם משקל, זה משקל בלתי מוקפץ ועל הגלגל (יענו, rotational mass), שנמצא במקום הכי מורגש והכי מקשה באופניים. זה יקשה בהאצה, זה יורגש בבלימה וגם בתמרון בסיבובים. ואם אתה מרים גלגל לטפס סלעים או מדרכות, גם אז. זו תוספת משקל לא מומלצת בכלל.

פעם שמתי חישוקים קצת יותר קלים וקשיחים על האופניים וכמעט התרסקתי בסיבוב הראשון, כי האופניים נכנסו יותר חד ומהר לסיבוב תחת הטייה. ואני רוכב פושר מינוס, לא קרבי בעליל, על אופניים לא קלים. אז להכפיל את משקל הצמיג?
לא הייתי עושה את זה.

פורסם

בתאוריה הכל נכון, במציאות אם אתה לא רוכב תחרותי זה זניח. הרבה יותר מבאס לעצור לתקן תקר.

אומר שהשתמשתי בשיטה הזאת באופני כביש כמה שנים. היום אני רוכב עם צמיג כביש מקסיס ריפיוז, למעט מסמרים שמידי פעם חודרים אין תקרים. 

יש לי גם המצאה מקורית שלי, רכיבה עם שני בקבוקי מים של ליטר וחצי באוחזי בקבוקים😂 מספיק לארבע שעות רכיבה רצופה ( תלוי מזג אוויר ).

דרך אגב הזקן עם השיטה של הצמיג בתוך צמיג הוא דמות ציורית, עד גיל 80 הוא רכב על אופני קיבוץ גלגל 28, כולל עליות. היה אלוף ישראל בהתעמלות מכשירים ( לא היה כסף לקנות אז הוא בנה את המכשירים לבד במסגריה ). הוא אימן את אח שלו שהיה המתעמל הראשון שישראל שלחה לאולימפיאדה.

היום הוא הספורטאי המבוגר בארץ במצנחי רחיפה ממונעים.

• אהבתי 1
פורסם

אני לא רוכב תחרותי, אני רוכב להנאתי, וזה לא זניח בכלל. זה מאוד מורגש ומשמעותי (אלא אם אתה אלוף ישראל בעליות...). אולי באופני כביש, שגם ככה הצמיגים דקים והרוכב מסוקס,  זה לא מורגש. באופניים "רגילים", מדובר בעונש.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, הרקוליטו כתב:

במציאות אם אתה לא רוכב תחרותי זה זניח

זה לא זניח, פשוט התרגלת והפסקת להרגיש בשינוי.

גם לי יצא להחליף חישוקים לקלים יותר, וההבדל היה מורגש מאוד בסיבובים, בעליות. עד שהתרגלתי וזה עכשיו ה-baseline החדש. אין לי ספק שאם אחזור לכבדים הרגליים ירגישו בהחלט.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

והרוכב מסוקס

קראת לי?

This Fixie Descent Is Both Awesome and Terrifying | Bicycling

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...