Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק את תמיר קידס בראשון, לא הכי זול אבל שירות מעולה ואיכות עוד יותר. עשינו שם חדר לפני 6 שנים והוא במצב חדש עד היום. לבת השניה התחכמנו, לקחנו דוגמה משם והלכנו לחנות אחרת, ייצרו עבורנו את "אותו החדר בדיוק" בשביל 5 אשח פחות ואין קניה שאני יותר מתחרט עליה מהקניה הזו. גם לא נראה טוב, גם הרכבה גרועה, בקיצור גרוע מכל הבחינות.

לפני 20 שעות, Night Driver כתב:

אתה מדבר על חדרים שבמקרה הטוב יהיו ל 6-7 שנים גם אם יישארו כמו חדשים. קח את זה בחשבון כשאתה מחליט כמה לשלם על איכות.

מניסיון, חדר לא איכותי גם לא יחזיק שנתיים במצב טוב, 6-7 שנים זו לגמרי תקופה שצריך להשקיע עבורה במוצר איכותי.

פורסם
לפני 57 דקות, Ranis7 כתב:

מניסיון, חדר לא איכותי גם לא יחזיק שנתיים במצב טוב, 6-7 שנים זו לגמרי תקופה שצריך להשקיע עבורה במוצר איכותי.

הכוונה לא לקנות זבל אבל לא לקנות משהו שיישאר לנכדים.

להתאים איכות לתקופת השימוש הצפויה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

ב "עצמלה" יש גם רהיטים מעץ וגם ממלמין/ MDF.

יש להם עכשיו כמה ימים של sale. אפשר למצוא מיטה לילד, מיטה וחצי וארון במחיר נורמלי

https://www.etzmaleh.co.il/specials?bscrp=1

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דעה לא פופולרית, להביא ארון, מיטה ושידה מיד שניה או אגורה וכדומה.

חוץ מהמזרון, נראה לי שהכל עדיף להביא מיד שנייה. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אצלנו כל המיטות של עצמל'ה, לדעתי אפשר בכיף לקנות משומשת ורק לקנות מזרן חדש. ההתלהבות עוברת אחרי שבוע

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

יש לי שני ארונות מחברת ''עצמלא''. הארונות מסיבית או מה שזה לא יהיה. בשני הארונות חווינו תלאות של מתקינים.

הבעיה שהחברה עצמה לא יודעת לעמוד מאחורי המוצר שלה ולגבות אותו.

הסיבה היחידה שקנינו מהם את הארון השני הוא שהמרווח בין המדפים הוא קטן וזה מאוד נוח לבגדי ילדים שזה ערימות קטנות ולכן קשה לעשות ערימה גבוהה.

לפני כחמש שנים, בארון הראשון המתקין שכח מדף נוסף וציורים שהוזמנו ושולמו במועד ההזמנה. ניסה לעבוד עלינו.

לפני כשנתיים, האחרון הורכב עי שני שלומיאלים.

אני לא יכולתי להיות בהתקנה. הארון כולו היה עקום. מגירות עקומות.

לא שמנו כלום בארון.

לקח המון מריבות עם השירות,  לכלוכים בפייסבוק שנמחקו מייד וכו ועדיין חיכינו בערך שבועיים. המתקין הבא שהגיע הזדעזע. מלמל שהוא מעולם לא ראה כזאת התקנה.

הם עבדו עם מובילים מתקינים פח בקבלנות ולא עם אנשים קבועים.

אני לא בטוח ששילמנו התקנה. כי למתקין המקורי לא שילמתי כי הוא לא סיים את עבודתו.

יש לי ארונות של כתר רהיטים (לא כתר פלסטיק) פשוטים שעושים עד היום עבודה מעולה ועברו דירה כבר.

מיטת חבר קנינו מ''גלאמור'' שהיו מעולים, נתנו לנו בקלות לעשות שינוי בעיצוב הדופן קצה (רצינו שיהיה אפשר לשבת שם בקצה).

ובניגוד לעצמלא היו המון צבעים ועיצובים והרגשת שלמישהו אכפת ממך ומהמוצר ואתה לא כספומט

הם נסגרו בתחילת הקורונה כנראה לא רק בגלל הקורונה.

אני בטוח שאפשר להשיג יד2 מעולים. מיטת עץ אפשר גם לצבוע.

פורסם
בתאריך 26.5.2022 בשעה 19:32, Nemesis כתב:

אני חיפשתי יד שניה זוג מיטות מעבר קצרות לתאומים, כל מה שמצאתי היה במחיר של חדש או במצב קוסמטי גרוע מאוד.

אצלי הדרדקים ישנים על מזרון 70*190 מגיל 3.

אין שום סיבה ביקום לקיומו של המוצר הזה, "מיטת מעבר". מיטה נורמלית מעץ מלא תחזיק עד ליציאה מהבית.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...