Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אנחנו (אני ואישתי) מחפשים לרכוש 3 חדרי ילדים לגילאי 6,4,2 שנים.

אישתי יודעת בידיוק אילו מיטות היא רוצה לרכוש (מיטה וחצי עם מיטת חבר) לשני הבנים הבכורים ולילדה בת השנתיים מיטת יחיד.

יחד עם שידה, ארון וכו'.

השאלה הכי קשה מבחינתי היא היכן מומלץ לרכוש?

לבני הבכור רכשנו בעבר חדר ילדים בחנות בוטיקית אחרי שעברנו בכל מיני חנויות ידועות, שילמתי בזמנו לפני כ4.5 שנים סכום גבוה של כ-11 אלף ש"ח עבור חדר שבסופו של דבר לא הצדיק את המחיר הגבוה בכ30-50 אחוז מחדרי ילדים דומים בחנויות אחרות שביקרנו.

יש לנו שכנים שרכשו 3 חדרי ילדים מרשת רהיטים ידועה ומוכרת ומאז הם לא מפסיקים לריב עם הסניף (הגיעו חלקים שרוטים, ביצעו תיקונים ולא החלפות, קילופים שהתחילו ועוד). באינטרנט חוות הדעת על הרשת רהיטים דווקא גבוהה מאוד עם מאות חוות דעת וציון נושק ל5 כוכבים.

מחפש חנות שנותנת מוצר באיכות גבוהה (כולם היום לדעתי מייצרים מmfd) חשוב שהפינישים יהיו ברמה גבוהה, עמידות, איכות הרכבה ושירות לקוחות שמספק שירות כשצריך.

מחיר פר חדר (מיטה, שידה, ארון) מוכן להשקיע באיזור 5 עד 7 אש"ח לחדר.

איזור המרכז.

אשמח לקבל המלצות וטיפים מה צריך לבדוק ולדעת לפני שבוחרים חנות ומזמינים 

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

שלום,

לא כולם מייצרים מ MDF,

אבל התקציב שנתת בהחלט מתאים יותר ל MDF ולא לחומרים איכותיים יותר ( עץ מלא).

מניסיון של שנים רבות ואינסוף רהיטים שנקנו מאותה החנות, כולל בהזמנה אישית , במידות לא סטנדרטיות ורהיטים מיוחדים בהמצאה של אשתי, ממליץ על "האוס אין".

אבל המחירים שם לא ייכנסו לתקציב. אולי משהו מהמבצעים / עודפים. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 52 דקות, Opel Astra GSI כתב:

יש לנו שכנים שרכשו 3 חדרי ילדים מרשת רהיטים ידועה ומוכרת ומאז הם לא מפסיקים לריב עם הסניף (הגיעו חלקים שרוטים, ביצעו תיקונים ולא החלפות, קילופים שהתחילו ועוד). באינטרנט חוות הדעת על הרשת רהיטים דווקא גבוהה מאוד עם מאות חוות דעת וציון נושק ל5 כוכבים.

תמשיך לגגל.

רהיטים מעץ מלא מחזיקים עשרות שנים ונשארים במצב מצויין. בשונה מ MDF.

לא משנה מאיזו חנות תקנה בסוף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תנסה את רהיטי דורון.

זה בטווח מחירים שאתה מציין. ויש להם פריסה רחבה.

האיכות טובה, ויש מבחר.

היה לי איתם חוויה טובה

• רעיון טוב! 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

אתה מדבר על חדרים שבמקרה הטוב יהיו ל 6-7 שנים גם אם יישארו כמו חדשים. קח את זה בחשבון כשאתה מחליט כמה לשלם על איכות.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

השאלה הראשונה שעולה במוחי היא מה מצב הריהוט הקיים, והאם אינו שימושי להמשך, כולל בהעבה מילד לילד.

לעצם העניין, יש לי ניסיון מצויין עם מיטות של "וידר". יש לי שתיים משנת 2004 ואחת מ-2008, חוץ מאיזה נזק לריפוד שאשתי גרמה לאחת מהן עם מגהץ הן כמו חדשות. כמובן שכבר לא משמשות כמיטות נוער אלא כמיטות אירוח וכו', אבל עדיין עובדות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תפריד את המיטה מהשידה והארון. אתה לא חייב לקנות אותם ביחד או באותו מקום.

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

מה שבורסוד כתב ^

אין שום סיבה לקנות באותו מקום. אפשר לקנות מיטה טובה וארון זול ולשדרג, במידת הצורך אם הארון מתפרק, לארון טוב יותר בהמשך.

לפני 4 שעות, avargel כתב:

כנראה יהיו כאלה שירצו לסקול אותי

אבל לדעתי - איקאה

באיקאה חייבים להיות ספציפיים. המיטות שלהן הן הכי גרועות by far, לא משנה כמה אתה משלם. פשוט נשברות ומתפרקות תוך מספר ימים או חודשים.

אני לא מגזים. יוצא הדופן היחיד - מיטות הגלריה שלהם, ממתכת.

ארונות - יש מתחרים באותה גזרת מחיר, סבירים בסך הכול.

שולחנות עבודה - יש את כל הטווח בין אבקת טרמיטים מתפרקת לבין מוצרים מעולים שמחזיקים כמה עשורים.

לא הייתי מתפשר על משהו שהוא לא עץ מלא (לא איקאה!) למיטות. במיוחד עם ילדים,

החיבורים בסיבית ו-mdf לא מחזיקים מעמד בנדנודים ותנועות אלכסוניות, אלה חומרים שמתאימים רק לחיבורים סטטיים כגון ארונות.

(אצלי בבית יש מיטת שלושותיים וגלרייה מבנייה עצמית, עץ אורן, יחזיקו לנצח...)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אנחנו קנינו מיטת קומתים לבנים (גלאי 7,5) ב"עצמלה".

המיטה סופר יציבה ואיכותית גם אחרי 3 שנים, המעקה הנשלף התחתון נשבר אבל זה בגלל שהילד קפץ אליו אז קנינו מעקה מהם בכמה מאות שקלים בודדים.

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 15 שעות, לירון .ה. כתב:

תנסה את רהיטי דורון.

זה בטווח מחירים שאתה מציין. ויש להם פריסה רחבה.

האיכות טובה, ויש מבחר.

היה לי איתם חוויה טובה

ולי הייתה חוויה לא טובה בכלל

מתקינים רובם פח (היה אחד מקצוען מאוד אבל לצערי הוא רק נתן חוות דעת ולא עשה עבודה בפועל) , שרטו לי את הפרקט והמוצר לא כמו שצריך

ויכוחים עם השירות, בסוף סידרו מיטה אחת ואת השניה חלקית

אין לי כוח וזמן להתווכח איתם יותר.

פורסם

בארץ זה מאוד תלוי מתקין/סניף

כבר הסכמנו שחסר אנשי מקצוע בארצנו.

החוייה שלי הייתה טובה.

השאלה אם ברמת מחיר הזאת אפשר להשיג שירות, ומקצענות?

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

אנחנו קנינו בגבעת ברנר. מעץ מלא ולא היה יקר. בינתיים שורד כבר 3 שנים ילד שכיום בן 7 ואת החברים שלו.

• תוכן חדש...