Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח מסיכת קורונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתייעץ בנושא מטריד לפני כשנה נכנסתי לחנות כלשהי באותה שניה  מגיע שוטר המסיכה הייתה עדיין על הסנטר ורשם לי דו"ח ע"ס 500 ש"ח כנראה בגלל שאני ישראלי חכמולוג וחבר שלי אמר לי שזה הכי כדאי ביקשתי להישפט ועכשיו קיבלתי זימון למשפט בעוד חודשיים.

אז השאלות: א. האם יש דרך להחזיר את הגלל אחורה ולשלם ולסגור את הסיפור,

ב. האם יש סיבה לעשות את זה זאת אומרת האם אני צריך להופיע בעצמי דווקא או שיש  דרך לשלוח בכתב וא"כ כמה בירוקרטיה זה

ג. האם יש סבירות שהקנס יוחמר במשפט,

ד. אם הולכים להישפט האם כדאי לקחת עו"ד או שאולי אפשר מהסנגוריה הציבורית וא"כ מה הקריטריונים לקבל ייצוג,

ולעניינו של דו"ח מה החוק כניסה לחלל סגור שהייה או בקיצור האם זה שנכנסתי באותה שניה אם מסיכה על הסנטר ולא הספקתי לשים על הפה והאף זה עילה לביטול הדו"ח.

תודה רבה

פורסם

לא יודע, אבל אנסה חעזור:

1. הנה הדף הרלוונטי של משטרת ישראל. בדוק האם הקנס ניתן לתשלום. יש גם מספרי טלפון של המוקד.

2. אם הקנס,מפקח עירוני בדוק באתר העיריה או מול המוקד העירוני.

3. עקרונית השופט יכול לקבוע קנס,שווה או גדול מהסכום שבהודעה, לא להפחית.

4. עו"ד יעלה לך פי כמה מהקנס. כדי לקבל הגנה מהסנגוריה הציבורית אתה צריך לעמוד בקריטריונים

היית אמור לעטות את המסיכה לפני כניסתך לחלל הסגור. 

ודרך אגב, לפני שבוע ממשהי שעובדת אתי נקנסה בנסיבות דומות מאוד. 

ציטוט

.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 12.4.2022 בשעה 16:39, sperial כתב:

ודרך אגב, לפני שבוע ממשהי שעובדת אתי נקנסה בנסיבות דומות מאוד. 

ציטוט

אתה אמיתי? עוד מחלקים קנסות על השטות הזאת?

פורסם

מסתבר שנכון ללפני שביע - שבועיים חילקו. וחבל שלא יותר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העם החליט אז שישלם. 500 ש"ח לדו"ח.

• תוכן חדש...