Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תקציב כ 1500. חשבתי על polkaudio  magnifi mini .יש עליו ביקורות טובות משום מה הנתונים הטכנים/הספקים קצת חלשים

גם מקרנים של סמסונג יכולים להיות אופציה טובה בגלל ההתמשקות עם הטלבזיה.

תודה

עריכה אחרונה על ידי שלומיש
פורסם

סטריאו או ש 5.1 בא בחשבון? 

אם סראונד טוב לך, vizio m51ax-j6 זו חד וחלק התמורה הכי טובה לכסף, מערכת נהדרת, המון אופציות, וסאונד מצוין.

גם בעיית לייטנסי קטנה שהייתה בעבר נפתרה בקושחה האחרונה

פורסם

תודה רבה פיקה.תסלח לי על הבורות הרמקולים האחוריים הם חוטיים?איך מתחברים?

ראיתי ציונים גבוהים יחסית למחיר. לא ראיתי שמוכרים בארץ.היכן ניתן לרכוש עם משלוח ישיר?

פורסם

אני רכשתי מאמאזון וזה נשלח לארץ, אפשר לקנות מכל מקום בארה"ב עם BUYUSA או שירותים דומים.

הרמקולים האחוריים מתחברים לסאב- והסאב אלחוטי. כלומר יש הפרדה בין החלק הקדמי של המערכת לכל מה שיושב מאחורה

פורסם

תודה פיקה.אז הרמקולים האחורים מתחברים לסאב בצורה חוטית? במחשבה שניה מעדיף בלי אחורים.

אז צריך לבדוק גירסה 2.1? מה זה 3.1?

מצטרף לשאלה של נמסיס האם דורש  מתאם?

פורסם

האחוריים מתחברים לסאב בצורה חוטית, כן.

3.1 זה 3 אלמנטים בסאונדבר המרכזי+סאב, בלי סטלייטים

לפני 29 דקות, Nemesis כתב:

לא דורש שנאי? 

לא, המערכת הזו מקבלת 110/240V 50/60HZ אוניברסלי

פורסם
לפני שעה, Pika007 כתב:

האחוריים מתחברים לסאב בצורה חוטית, כן.

3.1 זה 3 אלמנטים בסאונדבר המרכזי+סאב, בלי סטלייטים

לא, המערכת הזו מקבלת 110/240V 50/60HZ אוניברסלי

תודה.

חריג למדי למוצרי אודיו עם מגבר.

פורסם (נערך)

אני התענייתי לאחרונה ורכשתי לבסוף 380 וואט LG SN7Y, תומך ב Dolby Atmos, בעל רמקולים של Meridian. 

3 רמקולים קדמיים ו2 רמקולים מופנים כלפי מעלה שמייצרים (לפי חוות הדעת) צליל היקפי ובמיוחד ב Dolby Atmos החוויה אמורה להיות ממש טובה וסאב אלחוטי כמובן.

1069 ש"ח מ KSP (עם קופון הנחה של טלגרם).

ההבדל בינו לבין SN9Y הוא עוד 140 וואט, ו Google Chromecast מובנה, בשבילי לא היה שווה הפרש של 600 ש"ח, אצלי גם ככה הטלויזיה מחוברת רק ל Chromecast with Google TV וכל המדיה עוברת דרכו.

אופציה קיימת היא הוספת זוג רמקולים וחיבורם לסאב בעתיד.

עדיין לא התקנתי אותו, ארוז באריזה וממתין ליומולדת של אשתי בעוד חודש :)

LG SN7Y Soundbar Review: Affordable, Quality Dolby Atmos | Digital Trends

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם

תתרחק מפולק, היבואן מתמחר אותו בצורה פסיכית (אבל פסיכית) ככה שיוצא שמשלמים על 2 מדרגות מעל מה שמקבלים.

קניתי בבלק פריידי יאמהה YAS 209 ואני ממש מבסוטה- עלה 1119 ש"ח, שווה כל שקל וקניה הרבה יותר טובה מהפולק שעולה פי 2 ממנו.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אני מרוצה מימאהה 209 אבל יש לו אותו כבר כמה שנים, בטוח יש דגמים חדשים יותר.

אצלי הוא בחדר שינה גדול והוא מצוין. בסלון יש לי מערכת גדולה עם 6 רמקולים, מה גודל החדר שאתה צריך להשתמש במקרן?

מקרן קול Yamaha YAS-209 (headsound.co.il)

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
בתאריך 5.4.2022 בשעה 11:18, Pika007 כתב:

סטריאו או ש 5.1 בא בחשבון? 

אם סראונד טוב לך, vizio m51ax-j6 זו חד וחלק התמורה הכי טובה לכסף, מערכת נהדרת, המון אופציות, וסאונד מצוין.

גם בעיית לייטנסי קטנה שהייתה בעבר נפתרה בקושחה האחרונה

מוזר, רק המחודש נשלח לארץ.

שלחת דרך צד ג׳?

פורסם
בתאריך 8.4.2022 בשעה 20:05, Nemesis כתב:

מוזר, רק המחודש נשלח לארץ.

שלחת דרך צד ג׳?

בזמנו קניתי ישירות מאמאזון והם שלחו. אפשרי שאין כרגע מלאי, הביקוש לדגם הזה ענק. אני רואה שגם בבסט ביי חסר

פורסם
לפני 13 דקות, Pika007 כתב:

בזמנו קניתי ישירות מאמאזון והם שלחו. אפשרי שאין כרגע מלאי, הביקוש לדגם הזה ענק. אני רואה שגם בבסט ביי חסר

קיים וזמין לרכישה ישירות מאמאזון אם משנים כתובת לארה"ב. כנראה לא נשלח יותר לארץ.

• תוכן חדש...