Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים

לפני רכישת רכב יד שניה מפרטי, כאשר היד הראשונה היתה אלדן (ליסינג), הרכב נבדק ולא נמצאו ליקויים, לא נמצאו תאונות וכמו"כ הוצא דו"ח סליקה ולא נמצאו תביעות.

ברגע האחרון מתברר שהוא לא רכש בעצמו ישירות מאלדן אלא ממגרש אשר לקח מאלדן את הרכב.

האם זה מעיד על משהו לא נקי?

לפי מה ששמעתי פעם החברות הגדולות (אלדן,אוויס וכו') מעבירים את הרכבים הגמורים למגרשים, עד כמה אמת בשמועה זו?

תודה לאלו שיאירו לי את המצב

המשך יום מעולה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 31.3.2022 בשעה 14:45, jojomd כתב:

לפי מה ששמעתי פעם החברות הגדולות (אלדן,אוויס וכו') מעבירים את הרכבים הגמורים למגרשים, עד כמה אמת בשמועה זו?

תודה לאלו שיאירו לי את המצב

המשך יום מעולה!

לא בהכרח- בנהריה יש סוכנות שמורשית למכירת רכבי אלדן- היו תקופות בהם היה היצע מטורף ויש לא מעט רכבים,שכבר לא היה להם מקום במגרשים וסוחרים קטנים יותר קנו אותם.

יחד עם זאת,כבדהו וחשדהו תמיד וקלה כחמורה- אם הבדיקה היתה בסדר וכל הפרטים מתאימים ברישיון לרבות מספר הבעלים הנכון לפי הרשום ברישיון ,לא רואה סיבה לפסילת העסקה 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כמה זמן הוא מחזיק ברכב? אם מדובר ב 3 שנים פלוס אז פחות נורא

אם מחזיק שנה אז תראה בזה בתור נורה אדומה גדולה 

מחזיק ברכב גלון שמן/מים? גם אפשר להסתכל על זה בתור סימן לא הכי תקין

בדיקות רכב לרוב לא שוות הרבה ולא בודקות יותר מידי.. נסה לקחת למוסכניק + באיזה רכב מדובר ושנתונו?

פורסם
לפני 21 שעות, colauti 9 כתב:

לא בהכרח- בנהריה יש סוכנות שמורשית למכירת רכבי אלדן- היו תקופות בהם היה היצע מטורף ויש לא מעט רכבים,שכבר לא היה להם מקום במגרשים וסוחרים קטנים יותר קנו אותם. 

אכן, אישית אני מכיר את יהודה בן הרוש בכרמיאל ואחר כך בנהריה, רמי קאר בקרית שמונה שביצעו מכירת רכב רגיל ותקין מליסינג אלדן ולמיטב הבנתי גם עד היום.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
לפני 3 שעות, ST12345 כתב:

אכן, אישית אני מכיר את יהודה בן הרוש בכרמיאל ואחר כך בנהריה, רמי קאר בקרית שמונה שביצעו מכירת רכב רגיל ותקין מליסינג אלדן ולמיטב הבנתי גם עד היום.

בדיוק בגלל זה לא פסלתי/שללתי.

מנהל שלי לשעבר קנה ממנו סיריון מעולה לפני 6-7 שנים.

להכפיש פה את כל הסוחרים זה סתם- מצד שני,יש גם מגרשים/סוחרים באותו איזור פחות ידידותיים למשתמש ללא ציון שמות,שאליהם לא הייתי מתאמץ לגשת ושכף רגלי תדרוך אצלם.

לגבי נתניה- בעיקר בה אבל לא רק יש  סיפורי זוועה על סוחרים מצד אחד- הכוונה לאלו בעלי המגרשים הפרטיים,שמימון דרכם/מתן המחאות אליהם עלול להתברר כטעות של החיים- לצערי,יש לי דוגמא של חבר שלא הקשיב והגיע לפשיטת רגל אחרי התעסקות עם אנשים שלא בדיוק עובדים מצידו הישר של החוק..

מצד שני,יש שם מקומות שהם טרייד אין של יבואן (סוכנות מאזדה כלשהי אם אני זוכר נכון ובטח שיש שם עוד לפחות שתי חברות מתוך הגדולות והמפורסמות).

אה.. ויש גם טרייד אין מגרש פרטי אחד בשם ר.צ. ליסינג,שבעליו ציון ברנס הוזכר כאן בעבר כאמין יחסית מבין המגרשים הקטנים הנחשבים בעייתיים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...