Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין שני רכבים האלא.

מצד אחד,טויוטה היברידית וחסכונית יותר.

מצד שני,

מאזדה cx 30 זה גיפון וגבוה  ומפואר יותר. 

רוב הנסיעות הן בתוך העיר. אשמח להמלצות מנסיון. תודה

פורסם

תחושת קלסטרופוביה מאחור זה נכון אבל מבחינת מרווח הוא דווקא בסדר, מאחור ומלפנים. זה לא שקורולה או CX-30 מרווחות במיוחד, ובסך הכל הוא מציע שילוב לא רע בין מרכב מוגבה לחיסכון בדלק. סביר להניח שמי שנוסע בעיקר בעיר לא מעמיס את הרכב בהרכב מלא וזה תוואי שמתאים ליתרונות של ה-C-HR

פורסם (נערך)

בדקתי קורולה היברידית. ומולה מזדה 3 ו CX30. הקונספט של שלושתם שונה מאוד, במיוחד של הקורולה.
אלמלא המערכת מולטימדיה הייתי בוחר בקורולה. רכשתי CX30 - אוטו עם אופי, שובב וכיפי לנהיגה עם גימור פנימי ופונה לנהג כמה רמות מעל הקורולה. הוא יותר צפוף מאחור אבל לי כרגע זה לא משנה. תשקול כמה חשוב לך החסכון בדלק מול ההתנהגות הדינמית - ה CX30 נסועה משולבת עם תאוצות פה ושם עושה 1/13. הקורולה בטח הרבה יותר חסכונית, אבל פחות מהנה לנהיגה. C-HR נראה לי עלות/תועלת לא מוצדק.
קורולה קונים עם הראש. מזדה CX30 עם הלב (נו טוב, ראש ולב).

עריכה אחרונה על ידי BassDriver
פורסם

עוד  אופציה זה יאריס קרוס - היברידי, גבוה - אבל לא מפואר.

מה בעצם הדרישות מהרכב?

• רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...