Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

1. איך מחליפים בטריה לשלט של הרכב? (בכלל צריך להחליף מתישהו? אני רוצה להקדים תרופה למכה, כי אין לי מפתח חלופי)

2. קניתי 433MHZ REMOTE CONTROL באליאקספרסס (היו ביקורות טובות של אנשים) כדי לשכפל את השלט של הרכב, אבל זה לא מצליח לי ואני תוהה אולי בגלל בטריה חלשה בשלט האות שמוציא השלט חלש מדיי ולכן זה לא מצליח? למישהו יש ניסיון או טיפ בנושא?

פורסם

יש במפתח שתי מערכות נפרדות - אחת זה השבב של האימובלייזר, השניה שלט רחוק לנעלה מרכזית. 

השבב של האימובלייזר עובד גם ללא בטריה, הבטריה רק עבור נעילה מרכזית. 

גם כשהבטריה ריקה לגמרי, אפשר לפתוח את הדלת עם המפתח הפיזי ולהניע, אין סיבה להחליף בטריה כטיפול מונע כל עוד הפתיחה/סגירה עובדת תקין. 

אם אתה מנסה לשכפל את השבב של האימובלייזר - כאמור לא קשרו לבטריה חלשה. 

פורסם (נערך)

האימובילייזר הוא שבב במפתח שמאמת את שיוכו לרכב, על ידי תקשורת עם מחשב הרכב. השבב יכול להיות פסיבי ולקבל אנרגיה ממערכות הרכב כאשר אתה מכניס את המפתח לסויץ', או מקרב אותו לחיישן הייעודי. אם מדובר בהתנעה "ללא מפתח" המפתח זקוק לסוללה כדי לתקשר עם הרכב מתא הנוסעים (אך אם הסוללה חלשה יפעל על ידי הצמדתו לחיישן).

מבחינת החלפת הסוללה - שונה מרכב לרכב ועליך לעיין בספר הרכב כדי למצוא את סוג הסוללה הנדרש וכיצד להחליף אותה. בד"כ ההליך פשוט - פתיחת בורג זעיר או שחרור קליפס קטן במעטפת השלט.

אין צורך בהחלפה מונעת, אך מומלץ להחליף כאשר השלט מתחיל "לזייף". אישית אני נוהג להזמין סוללות מאיביי - בדרך כלל 2-5 סוללות בהזמנה - כי המחיר נמוך בעשרות אחוזים מהמחיר בארץ (חסכון של כמה שקלים לסוללה), וסוללות ליתיום טריות יכולות לשכב במגירה גם 8-10 שנים בלי להתיישן. זה נכון לכל מיני סוללות , מאלה של מאזני האמבטיה ועד אלה של האזעקה האלחוטית, תמיד עדיף שיהיו במאגר מאשר להתחיל לחפש את חנות הצילום כאשר סוללה לא סטנדרטית מתרוקנת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...