Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער, אבל אני אוטומטית שונא כל בן אדם שקונה קורולה לבנה. אף פעם לא הצלחתי להבין מה עובר לכם בראש - אתם נהנים לתת לאנשים התקפי לב סתם?

• מצחיק 5
  • לא הבנתי... 2

2016 BMW M235i.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 15 דקות, Fraysa כתב:

מצטער, אבל אני אוטומטית שונא כל בן אדם שקונה קורולה לבנה. אף פעם לא הצלחתי להבין מה עובר לכם בראש - אתם נהנים לתת לאנשים התקפי לב סתם?

מה קשה לך עם קורולה לבנה?

מה אתה כל כך שונא אותם?

איזה שואווו.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)

תתחדש וסע בדרכים טובות!

150K על קורולה? זה אמיתי? פתאום לנדקרוזר נשמע לי זול.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 22 דקות, WE988244 כתב:

מה קשה לך עם קורולה לבנה?

מה אתה כל כך שונא אותם?

איזה שואווו.

אני מניח שבגלל שהוא חושד שמדובר בניידת סמויה או משהו בסגנון הזה.

• אהבתי 2

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 17 דקות, dorsht כתב:

אני מניח שבגלל שהוא חושד שמדובר בניידת סמויה או משהו בסגנון הזה.

הם התקדמו מזמן,

היום יש להם המון סוגים,

בכביש 4 יש 2 סקודות אפורות שכל היום עוצרות.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

תתחדש ותהנה. אני חושב שתא הפנים לחלוטין לא קודר ונראה סולידי וטוב. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תגידו, מה בעצם הקטע עם "נעילת הדלתות" האוטומטית בתחילת נסיעה? זה נועל גם מבפנים? כי אם כן - אז מה הקטע של "נעילת הילדים" המפורסמת מאחורה, ואם לא, אז למה בעצם צריך נעילת דלתות מבחוץ? כדי שלא יפתחו לי את הרכב בצומת?

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

פורסם

יש לי ברכב הנוכחי וגם בקודם נעילה אוטומטית

מאוד בטיחותי בעיני

כן, זה בכדי שלא יפתחו לך את הרכב מבחוץ בניגוד לרצונך

זה לא מונע מהיושבים באוטו לפתוח את הדלתות

• רעיון טוב! 1

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

תתחדש ותהנה מהרכב.

בנוסף לצריכת הדלק, בלמים מחזיקים הרבה יותר בזכות הבלימה הרגנטיבית, אגב הבלמים מרגישים די חזקים בלי קשר. בתחום התנהגות הכביש טיפה מפריע לי שההגה רך מידי בפניות. מצד שני יש כאלו שלא מפריע להם ואוהבים את זה. מצב ספורט משפר את המצב אבל צריך להיזהר לא לילחוץ חזק מידי ברגל ימין. עוד נקודה שמפריעה לי אין במראה השמאלית את החלק פנורמי לצמצום שטח מת, והרכב יחסית לא קטן (4.6 מטר),.

פורסם
לפני 9 שעות, חולה רכב#1 כתב:

תתחדש!

הדשבורד בצבע בהיר הוא בחירה מצויינת בעיניי. 

* שאלה: יכולת להזמין את המושבים בצבע בהיר או רק בשחור ?  

כפי שציינתי, ברמות הגימור הגבוהות בשני הצבעים הרלוונטים (לבן פנינה ושוחר נואר) אין בכלל בחירה, הדשבורד והריפודים מגיעים בהירים.

אם רוצים ריפודים כהים צריך לבחור בכל צבע אחר.

לפני 9 שעות, el-chanan כתב:

תגידו, מה בעצם הקטע עם "נעילת הדלתות" האוטומטית בתחילת נסיעה? זה נועל גם מבפנים? כי אם כן - אז מה הקטע של "נעילת הילדים" המפורסמת מאחורה, ואם לא, אז למה בעצם צריך נעילת דלתות מבחוץ? כדי שלא יפתחו לי את הרכב בצומת?

נעילת הדלתות מונעת מאנשים לא רצויים לנסות לפתוח לי את הדלת.

לא יודע למה אין את הפיצ'ר הזה. נראה שמוכרים באליאקספרס כל מיני מתאמים שעושים את העבודה דרך חיבור לשקע OBD, אבל אני מפחד לשים דברים כאלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 6 שעות, windows כתב:

מצב ספורט משפר את המצב אבל צריך להיזהר לא לילחוץ חזק מידי ברגל ימין.

עוד יחשבו שמדובר בחורך אספלט

• מצחיק 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 31 דקות, dorsht כתב:

נעילת הדלתות מונעת מאנשים לא רצויים לנסות לפתוח לי את הדלת.

לא יודע למה אין את הפיצ'ר הזה. נראה שמוכרים באליאקספרס כל מיני מתאמים שעושים את העבודה דרך חיבור לשקע OBD, אבל אני מפחד לשים דברים כאלו.

גם אצלי בפוקוס נעילת הדלתות לא אוטומטית וזה אכן מעצבן... פיצ'ר חשוב ביותר ואני משתדל לזכור כל פעם ללחוץ על הנעילה לאחר שאני נכנס לרכב.

פורסם

ההשוואה מול הארונה היוצאת אינה רלוונטית, הארונה המחודשת סגרה חלק גדול מהפערים מהדגם היוצא ולכן חלק לא קטן מההערות שלך אינו רלוונטי מול הדגם הנוכחי.

לצערי הקורולה שימשה אצלי כרכב גישור עד קבלת הנירו פלאג אין , באופן חד משמעי הנירו רכב עדיף בכל מובן אפשרי.

הקורולה "נהנית" מתא נוסעים משמים עם פלסטיקה ברמה נמוכה, רעש נוכח בכל מהירות מבתי הגלגלים וכאשר נדרש להאיץ מגיעה היבבה מהגיר , בקיצור למי שמבלה מעל 3500 ק"מ בחודש ברכב זו בהחלט אינה אופציה רלוונטית, שלא לדבר על העובדה שהרכב נמוך ופשוט נופלים לתוך הרכב , מקשה בכניסה והרבה יותר ביציאה.

יחידת ההנעה עצלה ורועשת , הנירו למרות המשקל העודף עקב הסוללה זריזה יותר, שקטה יותר , והמערכת ההיברידית חלקה למשעי .

לטעמי אין שום סיבה מוצדקת לשלם 150K על קורולה , זה מחיר הזוי לרכב משפחתי בינוני במקרה הטוב , יבואני טויוטה \ קיה \ יונדאי יצרו מעין קרטל בו מחירי הרכבים ההיברידים באופן מפתיע נעים כולם בסביבות ה 150K ...

איפה היבואנים המקבילים שיציעו רכבים בהנחה משמעותית מהחמדנות של היבואן הרשמי ?

• אהבתי 4

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

תתחדש.

בחירה חסכונית והגיונית עם הראש.

כאחד שהיה לו לפי הפורום רוב הזמן אירופאיות מפתיע שבחרת בקורולה הייבריד, ולא למשל c4 חשמלית או 208 חשמלית, לדוגמא.

לעניין הקורולה, מה הסקירה שכתבת בהחלט ממצה, למעט רמות הרעש הכללי שגבוהות מהמצופה, אני אוסיף שהפגוש הקדמי שלה נמוך וגם לא יושב מספיק חזק על התושבות בחיבור לכנפיים/בטנה, תראה לא מעט קורולות שמשפשוף הפגוש במדרכה נוצר רווח בחיבור בין הפגוש לכנף.

כמו כן לטעמי יש חוסר עידון/רישול בחתיכת הפלסטיק הבולטת בדשבורד שנמצאת משמאל להגה...

עריכה אחרונה על ידי Liran xsi
  • אהבתי 1

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...