Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לקנות c4 פיקאסו יד שנייה, התקציב הוא סביב ה50,000 ש"ח מה שמביא אותי במרבית המקרים למודל 2015-2016.

מתלבט אם לקנות את גרסת הבנזין או הדיזל.

מקריאה בפורומים אני מקבל את הרושם שהדיזל יקרה יותר לקנייה ולתחזוק אבל יעילה יותר בצריכת הדלק וגם אמינה יותר ולא סובלת מאותן מחלות של הבנזין (ממיר קטליטי, צינור טורבו, מיכל דלק וכו'... יש רשימה לא קצרה בשרשור אחר).

הנסועה שלי היא בעיקר בין עירונית והיא קצת מעל לממוצע.

אני מודע ל"אזהרת המסע" של save ואני אקנה רק מכונית שכבר הוחלף לה מיכל האוריאה.

אני נוטה לדיזל, מה דעתכם?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי בנזין 165 2017.

הממוצע (מחשב רכב שדי מדייק) לנסיעות שהייתי מגדיר 60/40 (60 בינעירוני, לצערנו כולל פקקים [מרכז בשעות עומס], 40 עירוני [חיפה]) הוא 12 ק'מ לליטר.

פורסם
לפני שעה, radunsk כתב:

תודה על התשובות. 

חוץ מק"מ לליטר, לגבי פערי אמינות ומחירי תחזוק, מה דעתכם? 

דעתי האישית;
הדיזל מנצח את הבנזין, הן בצריכת הדלק והן בפערי האמינות.

אם אתה נוסע הרבה - אז בכלל.
צריך לקחת בחשבון שבכל מקרה, בין אם מדובר בבנזין או דיזל, הרכב שתקנה כנראה שלא יהיה עם מעט מאוד קילומטרים, אז בלאי יהיה ותצטרך ליישר לו קו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 3.3.2022 בשעה 10:49, radunsk כתב:

מקריאה בפורומים אני מקבל את הרושם שהדיזל יקרה יותר לקנייה ולתחזוק אבל יעילה יותר בצריכת הדלק וגם אמינה יותר ולא סובלת מאותן מחלות של הבנזין (ממיר קטליטי, צינור טורבו, מיכל דלק וכו'... יש רשימה לא קצרה בשרשור אחר).

האם גם בדגמי 2020 -2021 לבנזין יש יותר מחלות מאשר לדיזל?

[אני צריך את הרכב לנסיעות עירוניות].

פורסם

הדיזל 1.6 עדיף על הבנזין, התחזוקה שלו לא יקרה בכלל (אולי מי שאמר שהתחזוקה יקרה התכוון לדיזל 2.0), זה לא מעניין שהחליפו לו את המיכל אוריאה כי זה תקלה שחוזרת ונשנית, לכן אתה יכול לקנות ולבטל את האוריאה אצל אדם מקצועי שיודע לבטל ותרווה ממנו הרבה נחת, צריכת דלק נמוכה, אמינות גבוהה (מחזיק פיג'ו 301 דיזל 1.6 עם אוריאה מבוטלת ובאמת המנוע הזה ידוע שהוא מוצלח).

חוץ מטיפולים שוטפים אין בעיות למנוע הזה (אא"כ התאכזרו עליו ולא טיפלו בו אז כמו כל מנוע הוא יעשה בעיות)

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...