Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בנושא אחר לגמרי... עלי אקספרס מקפיץ לי פרסומת לקנות מונה גייגר (חוזה את העתיד?) . אני נכנס למוצר וקורא תגובות: הרוב מרוצים ורובם מרוסיה. מה קורה שם בדיוק ?

עריכה אחרונה על ידי save
  • מצחיק 3
פורסם

כמה חבל שכשהשרשור ההוא היה רלוונטי לא היה את ה-meme הזה לשים בו:

Results: not great, not terrible - by Vuk Vukovic

• מצחיק 4
  • רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 18 שעות, mikyl כתב:

עכשיו הבנתי, למרות שחשדתי גם קודם. אתה פשוט לא יודעה מה זה סאונה 🙂 מתרחצים לפני שנכנסים לחדר עם אדים או ישירות שם בפנים.  

אני בטוח שעשרות החיילים שישתמשו בסאונה ידאגו קודם להתרחץ טוב טוב כדי להוריד מעצמם את כל הלכלוך והזיעה, לפני שהם נכנסים לסאונה, וזה לא יהפוך למתקן להפצת חיידקים.

מקווה שהסאונה מגיעה לפחות גם עם וודקה ובחורות, להרמת המורל.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

משהו קצת שונה. נתקלתי ביוטיוב בראיון עם לוחם בריטי בלגיון הבינלאומי שלחם במשך שבעה חודשים באוקראינה. הוא מספר על החוויות שלו בצורה מאוד ישירה ומשולבת הומור בריטי. מספר על מה שטוב, מה שרע. הכאוס של ההתחלה, הגניבות, הפיקוד הגרוע לעיתים, בריונים וחיילי שוקולד, המשימות, ההצלחות, הכשלונות. התקיפה הענקית במרץ על המחנה בגבול פולין. מה באמת מנצח את הקרבות. היכולות הכל כך חסרות לחיילים המודרנים. מאוד מומלץ. הוא גם מספר בחסד.

פורסם

גם אני ראיתי את זה, בעיקר כי הערוץ הוא של בחור די נחמד ודי מוזר. בסרטון הראשון קיפצתי בין מקטעים.

[קצת מצחיק שבסרטון הראשון כול פעם שגנבו משהו זה או "פרו-רוסים" או מערביים ולא שמעתי שאוקראינים גנבו. נגיד בסיפור על המפקד שהעלים 2-3 משאיות מלאות בנשק - הוא החליט שהוא פרו-רוסי כשיכול להיות שזה נכון, או שהוא סתם גנב כמו חצי מאוכלוסיה שקרובה לצלחת במרחב המזרח אירופאי]

איך אבל בלי לפרסם פה את התחקיר של הניו יורק טיימס על בוצ'ה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 9 דקות, David32 כתב:

איך אבל בלי לפרסם פה את התחקיר של הניו יורק טיימס על בוצ'ה?

לא יצא לי לראות אותו. משהו מעניין?

פורסם

הפתעת.

העיניין תלוי בגישה שלך. אני ראיתי כי עיניין אותי מה בסוף הם חשפו.

בעיקר חשפו את היחידה שהייתה שם, וסיפרו חלק מסיפורים שהרוסים הרגו, אבל על הרוב לא ידוע יותר מדי, סתם חזרו מהעבודה והיו ברגע הלא נכון במקום הלא נכון.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני עוקב אחרי החדשות ואני רואה שיש שינוי במדינות המערב לגבי אספקת נשק כבד, עכשיו כבר מתחילים לספק טנקי צ'אלאנגר 2, ליאופרד2, מסוקי אפאצ'י, בראדלי ועוד... מעניין מתי יתנו גם טנקי אברהמס

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 9 שעות, hwgeek כתב:

אני עוקב אחרי החדשות ואני רואה שיש שינוי במדינות המערב לגבי אספקת נשק כבד, עכשיו כבר מתחילים לספק טנקי צ'אלאנגר 2, ליאופרד2, מסוקי אפאצ'י, בראדלי ועוד... מעניין מתי יתנו גם טנקי אברהמס

מעניין איך מקימים  מערך תחזוקה לכל כך הרבה סוגי כלים מתקדמים ועוד בתנאי מחתרת. 

• תוכן חדש...