Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

בכלליות אני לא מחזיק בדעות של גיינט, אבל במשהו קטן כן.

כול זילזול במה ששולחים האוקראינים, כול שאלת שאלות - ישר אתה הופך להיות קרמלבוט. ישר אתה לא בסדר שאתה לא מאמין ל''טובים''.

פשוט עצוב שזה ככה. הם עורכים סרטונים, מפיצים תעמולה, וכולם אוכלים את זה בכפיות.

סתם כעוד דוגמא, כבר קיבלתי סרטון של עד כמה הרוסים רעים, כי מישהו ישב בצ'אטרולט וכשהוא דיבר עם רוסים קראו לו חחול וירדו עליו... בהחלט מראה שכול הרוסים רעים.

וגם לגבי זילות רצח העם אני מסכים.

(אם להתעלם מהמאמר, גם אני קראתי אותו אתמול, לא גרם לי להקיא כי נראה לי שאחרי כול המציאות הישראלית והחינוך בישראל, לקרוא שמישהו רוצה לחנך מחדש... לא מדגדג לי את רגש ה'אסון' אחרי שבגיל צעיר הראו לי בבית הספר איל הנאצים היו דוחפים עשרות גופות של יהודים עם דחפור...... לא יודע, אולי אני דפוק)

גם אם הרגו 2000 אזרחים, זה מצדיק את צעקות ''רצח עם מכוון'' שאנחנו שומעים כבר חודש?

אני חושב שלא.

''טבח'' ללא ספק.

רצח עם לא.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

אני מסכים עם החלק שבו אם אתה שואל על צד מסויים אתה אוטומטית הופך לתומך של הצד השני- כאילו אסור לך חס ושלום לפקפק ולישאול שאלות חשובות, זה ממש מעצבן אותי.

לא מסכים שכל אחד חייב להתיישר עם הקו של העדר ואם חס ושלום לא אז ישר מסמנים אותו כבוגד/תומך של האוייב וכו', ככה זה גם מה שאני רואה ברשתות לגבי אנשים ששואלים שאלות ותהיות- כולל אזרחי ארה"ב שמשום מה שכחו שהם השמידו אלפי אזרחים באפגאניסטן/עיראק ועוד מקומות שהביאו אליהם את ה"דמוקרטיה" וזה לא אני אומר- אלא חיילים שהיו שם שבעצמם אומרים שראו את זוועות ויודעים בידיוק מה הם עשו שם לאזרחים המסכנים.

מספיק ליקרוא על התקיפות של המזלטים שכל פעם הרגו עשרות נשים וילדים... אבל פיתאום המערב שוכח את המעשים שלו...(אולי כי לדעתם המטרה הטובה מקדשת את האמצעים?)

אף צד הוא לא מלאך כשזה מגיע למילחמות בסדר גודל כזה, פושט חלק מהאנשים אוהבים לחיות בהכחשה בשביל להרגיש טוב יותר עם עצמם כשישנים בלילה.

image.thumb.png.cefe64819022c7b8474c2c21c668e8cb.png

מצאתי את זה: כמה מזה זה מצד כוחות המערב לעומת הלוחמים המקומיים?

image.thumb.png.f187d52489fb675553ee7d054f8a7868.png

מקור אחר:

image.thumb.png.c4f2a1cf3f8ea39955d7dc034168427a.png

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

דווקא הניו יורק טיימס פרסום תמונות לווין שצולמו בזמן שהרוסים היו בשטח והשוואה את הסרטונים שהאוקראינים צילמו שהם נכנסו לשטח.
הגופות היו שם בדיוק באותו מקום..  

ובסרטון הזה יש הקלטות של שיחות טלפון של החיילים הרוסיים עם הבית ברוסייה.
האישה מבקשת שהגבר יחפש לפטופ לסופייה כי היא צריכה לבית הספר.אם
ובסוף החייל שמתרברב כמה כסף מזומן הוא הצליח לאסוף וזה יסגור לו את המשכנתא (אם הוא יצליח לצאת בחיים)

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, korola כתב:

דוגמא מעולה לסרטון נחמד. כול הרוסים גנבים, הרוסיות מעולם לא ראו הלבשה תחתונה.

אין בכלל מה לדבר על זה שגנבו מיליונים של גריבנות מחורי תחת....

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 שעות, hwgeek כתב:

אני מסכים עם החלק שבו אם אתה שואל על צד מסויים אתה אוטומטית הופך לתומך של הצד השני- כאילו אסור לך חס ושלום לפקפק ולישאול שאלות חשובות, זה ממש מעצבן אותי.

לא מסכים שכל אחד חייב להתיישר עם הקו של העדר ואם חס ושלום לא אז ישר מסמנים אותו כבוגד/תומך של האוייב וכו', ככה זה גם מה שאני רואה ברשתות לגבי אנשים ששואלים שאלות ותהיות- כולל אזרחי ארה"ב שמשום מה שכחו שהם השמידו אלפי אזרחים באפגאניסטן/עיראק ועוד מקומות שהביאו אליהם את ה"דמוקרטיה" וזה לא אני אומר- אלא חיילים שהיו שם שבעצמם אומרים שראו את זוועות ויודעים בידיוק מה הם עשו שם לאזרחים המסכנים.

מספיק ליקרוא על התקיפות של המזלטים שכל פעם הרגו עשרות נשים וילדים... אבל פיתאום המערב שוכח את המעשים שלו...(אולי כי לדעתם המטרה הטובה מקדשת את האמצעים?)

אף צד הוא לא מלאך כשזה מגיע למילחמות בסדר גודל כזה, פושט חלק מהאנשים אוהבים לחיות בהכחשה בשביל להרגיש טוב יותר עם עצמם כשישנים בלילה.

image.thumb.png.cefe64819022c7b8474c2c21c668e8cb.png

מצאתי את זה: כמה מזה זה מצד כוחות המערב לעומת הלוחמים המקומיים?

image.thumb.png.f187d52489fb675553ee7d054f8a7868.png

מקור אחר:

image.thumb.png.c4f2a1cf3f8ea39955d7dc034168427a.png

בוא, אפשר לחשוב שהרוסים עושים הקש בגג. חלקנו גם יודעים איך הצבא הרוסי מתנהל כי ההורים שלנו שירתו בו וסיפרו לנו, צבא מערבי הוא בטוח לא. אין לי שום בעיה להאמין שרוסים יורים באזרחים סתם לכיף, עם אמריקאים הייתי מבקש הוכחה, פשוט מהיכרות בסיסית עם הערכים וההיסטוריה של שני העמים. כמו שאין בעיה להאמין שבשאר אסד טובח באזרחים, אבל אם היית שומע למשל שיפן המודרנית (דגש על המודרנית) עושה את זה בהחלט היית מרים גבה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

דוגמא מעולה לסרטון נחמד. כול הרוסים גנבים, הרוסיות מעולם לא ראו הלבשה תחתונה.

אין בכלל מה לדבר על זה שגנבו מיליונים של גריבנות מחורי תחת....

לא מבין מה נראה לך מוזר? מהכרות עם הצבא הרוסי - חברים ברוסיה וכאלה - זה בידיוק זה. חבורה של שיכורים בוזזים. כל מי שמכיר את הצבא הרוסי יודע שזה מה שיש.

ולגבי מיליוני גריבנות, אירפין ובוצ׳ה הם ממש לא חורי תחת. יותר ממאה אלף תושבים צמוד לקייב. יש שם (סליחה, היו שם) שכונות לא רעות בכלל. הכרתי מישהי משם, סיפרה לי קצת על המקום. זה ממש לא איזה חור.

פורסם
לפני 30 דקות, garicho כתב:

לא מבין מה נראה לך מוזר? מהכרות עם הצבא הרוסי - חברים ברוסיה וכאלה - זה בידיוק זה. חבורה של שיכורים בוזזים. כל מי שמכיר את הצבא הרוסי יודע שזה מה שיש.

לצבא שלהם מגיעה אוכלוסיה לא הכי איכותית בעולם, בלשון המעטה.

כל מי שיכול להתחמק מהצבא שם, מתחמק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשאתה ממשלה אתה יכול לבזוז מגה יאכטות כשכל אחת שווה מאות מיליונים של דולרים ולקרוא לזה סנקציות.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל אם אתה סתם חייל פשוט לא נותנים לך לרצוח אזרחים ולבזוז את הגופות שלהם. אין צדק בעולם אה? 

• אהבתי 2
  • מצחיק 7

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני שעה, Coro כתב:

כשאתה ממשלה אתה יכול לבזוז מגה יאכטות כשכל אחת שווה מאות מיליונים של דולרים ולקרוא לזה סנקציות.

כן,  ככה זה בעולם.
רכשת דירה או נכס כלשהו תחת מדינה כלשהי, אז אתה מוכן לקבל את חוקי המדינה.
ואם תעבור על החוקים אז יחרימו לך את הנכס.

יש מדינות שאם תיסע עם הפרארי שלך מהר מידי אז יחרימו לך אותה.
הפלישה של פוטין כבר עולות לנו מילארדים,  שים לב שרק החצי שקל לדלק יעלה לנו 800 מיליון ש"ח.
אז אתה בוכה על עיקול של יאכטות במאות מיליונים?
אתה יודע כמה העם הגרמני הולך להוציא על ביטחון בשנים הקרובות בגלל הפלישה הזאת? או כל אירופה?
האמת צריך לתבוע את פוטין ואת רוסייה ואז לעקל להם כל מה שאפשר.

image.thumb.png.5a1e9d33190ac18c140d311bca4fd8a3.png

עריכה אחרונה על ידי korola
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 9 דקות, korola כתב:

הפלישה של פוטין כבר עולות לנו מילארדים,  שים לב שרק החצי שקל לדלק יעלה לנו 800 מיליון ש"ח.

או פקק האוניות שממתינות לפריקת מכולות שעולה לנו בערך 40 מיליארד שקל בשנה (בערך 17 מיליון ליום)

שד"א "יירשנו" את הבעיה הזו מביבי וממשלותיו

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

האמת לא ממש חפרתי בקטע של הפקק בנמלים.
אבל זאת לא בעיה עולמית? איך ביבי גרם לזה?

אני הבנתי שהעולם רגיל לעבוד על הובלה במכולות , אבל בגלל המחסור והעומס העולמי במכולות,
אז יש כמות מטורפת של מטען שמובל בצורה לא יעילה בספינות מטען בתפזורת (במקום במכולות)
והפקק בעיקר בפריקה של אוניות מטען כללי 

פורסם (נערך)

אני מדמיין את השיחה בין בנט לפוטין לפני כמה שבועות: 

בנט: פוטין, אחי, תעשו שלום. פליז. פליז פליז. 

פוטין: טוב טוב. שלום בלאט. אבל רק אחרי שאסיים לכבוש את כדור הארץ. 

image.png.820245c8e936bd13deb5c4273e88d532.png

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
  • תוכן חדש...