Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 57 דקות, Giant_TA כתב:

מבחינתי אין הבדל בין העדר שמקשיב לפוטין, לזה של ביידן

העדר שמקשיב לביידן יותר דפוק כי יש להם אפשרות בחירה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 7
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, Giant_TA כתב:

כרגע היה מבזק שבפקיסטאן היה פיגוע בו נהרגו 50 איש, למישהו כאן מעניין את הביצה? או שדם צהוב/כחול הוא איכותי יותר? 

למה אני כותב את זה? סתם ככה) 

אין קשר לדם.

יש הבדל בין מחבל מתאבד, לבין מדינה (ואפילו יגידו מעצמה) שפולשת למדינה ריבונית אחרת.

לנסות להצדיק את הדעה שלך בעזרת זה, קצת חוטא למטרה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, Legend כתב:

פייסבוק וטוויטר נחסמו ברוסיה.

זה החרא האמיתי של העולם המערבי גם וואטסאפ, אינסטגם, טיקטוק וכל הדרק הזה ברשימה כמובן, זו ישועה שכל העולם זקוק לה, חוץ מארה"ב הם חיים בעולם שלהם והם גם ככה לא מודעים שיש עוד מדינות בעולם. 

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם (נערך)

חוץ מפייסבוק וטוויטר גם סגרו את כלי התקשורת הבודדים שנשארו שלא מדבררים את המשטר.

על כלי התקשורת שנותרו פתוחים נאסר להגיד את המילה פלישה. מי שמפרסם ידיעה שלא תואמת את הקו של המשטר מסתכן ב15 שנוח מאסר.

ועדיין אנשים פה בפורום כמהים למציאות נפלאה כזו.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 22 דקות, Mikelt89 כתב:

זה החרא האמיתי של העולם המערבי גם וואטסאפ, אינסטגם, טיקטוק וכל הדרק הזה ברשימה כמובן, זו ישועה שכל העולם זקוק לה, חוץ מארה"ב הם חיים בעולם שלהם והם גם ככה לא מודעים שיש עוד מדינות בעולם. 

לרוסים יש את המקבילות שלהם לדברים האלה, אתה יכול להירגע

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני כשעה, פינדר כתב:

ועדיין אנשים פה בפורום כמהים למציאות נפלאה כזו.

יש פה (ולא רק בפורום), גם אנשים שכמהים לכך שפוטין יצרף את ישראל לפדרציה רוסית.

כמו שפוטין עצמו פעם אמר - "אם אתה לא מתגעגע לבריה"מ, אין לך לב. אם אתה רוצה להחזיר את זה, אין לך מוח".

עכשיו פוטין חזר על דבריו, ורוצה להחזיר את ברית המועצות, אז נשמע שנדפק לו המוח. או שאלה באמת סימנים מוקדמים למחלת נפש, לך תדע. לא בטוח שקיים ברוסיה רופא מספיק אמיץ כדי לאבחן את זה.

או שעשרות שנים בשלטון עשו את שלהם, והכח פשוט דפק אותו, אז הוא מוכן להחזיק יבשת שלמה בביצים כדי לא לאבד את הכסא.

https://visegradinsight.eu/putin-is-evil-not-mentally-ill-a-psychological-explanation/

אנחנו חווינו דבר בשנים האחרונות בסקאלה יותר קטנה אגב. כשאדון ביבי היה מוכן לפתח מלחמה עם החמאס, רק כדי לא לאבד את כסא ראש הממשלה. ואל תחשבו שנפטרנו מעונשו של זה, הוא עדיין מנסה למשוך בחוטים מאחורי הקלעים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 57 דקות, vadim6385 כתב:

לרוסים יש את המקבילות שלהם לדברים האלה, אתה יכול להירגע

מקבילות שאם אתה רוצה להתאבד, פשוט תכתוב בהן משהו שלא תואם את עמדת השלטון ותן לכספי המיסים שלך לעשות את העבודה בשבילך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איזה מקבילות יש לאינסטגרם/טיקטוק/טוויטר?

יש VK, אודנוקלאסניקי, טלגרם. שבינינו - רק טלגרם מעניין.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, Giant_TA כתב:

אני רואה שטיפת מוח מהמערב לא פחות משטיפת המוח ברוסיה, וזה מדאיג אותי. אני רואה איך אנשים מגיבים על מה שמאכילים אותם בתקשורת ושות…

מבחינתי אין הבדל בין העדר שמקשיב לפוטין, לזה של ביידן. אז אולי זה סתם בזבוז זמן, אבל זה חלק מהאלמנט החברתי ברשת...

מי אמר שאתה צריך לעבור שטיפת מוח??

אני רואה רק טלגראם, דיווחי LIVE, מכמה ערוצים, גם רוסיים, לא צריך שום עיתונאי להגיד לי מה רואים, הרי כולנו כבר מזהים את הכלים הרוסים, המסומנים באותיות כ"כ בולטות... והם מושחתים ממש במאות או אלפים, אני כבר לא יכול לזכור באמת מספרים, אבל טכלס, כמות הכלים האדירה הזו שהושחתה ונגנבה לצד האוקראיני היא ממש עצומה, שהאוקראינים כבר לא צריכם להשתמש בכלים שלהם חחחח

אגב רוסיה ממש עמוקה בבוץ האוקראיני, ואני לא רואה ניצחון שלה באופק, אלה אם היא תהפוך את קייב להירושימה, וזה באמת יוביל למלחמת עולם שלישית..

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
בתאריך 5.3.2022 בשעה 11:12, SlowRide כתב:

מקבילות שאם אתה רוצה להתאבד, פשוט תכתוב בהן משהו שלא תואם את עמדת השלטון ותן לכספי המיסים שלך לעשות את העבודה בשבילך.

אם אתה ברוסיה, לא משנה אם אתה מביע את העמדות שלך בפייסבוק, VK, או פורום מכוניות במדינה מזרח תיכונית נידחת, יגיעו אליך כך או כך.

פורסם
לפני 18 דקות, omar87 כתב:

אני רואה רק טלגראם, דיווחי LIVE, מכמה ערוצים, גם רוסיים, לא צריך שום עיתונאי להגיד לי מה רואים, הרי כולנו כבר מזהים את הכלים הרוסים, המסומנים באותיות כ"כ בולטות...

אתה חושב שטלגאם זו האמת? יש שם יותר פייק מכל מקום אחר. השיירות שאתה מדבר מצולמות 100 פעם מזוויות שונות, מנפחים שם מספרים ומקשקשים שלי סוף…

אין לי באמת מה להגיד לך, רק הזמן יראה את המצב האמיתי.

פורסם

- איתן גרסטנפלד מעלה תהיות על החלשות מעמד המדינה והתחזקות מעמד התאגידים, שהחליטו להחרים את רוסיה בעצמם.

https://www.bizportal.co.il/general/news/article/802373

- הייתה אמורה להיות הפסקת אש לטובת מסדרון הומינטרי של יציאת פליטים ממריאופול. לפי הדיווחים של השלטון המקומי, הרוסים יורים על כל מי שמנסה לצאת.

- פורמולה 1: קבוצת האאס סיימה את ההתקשרות של עם הספונסר אוראלקאליי. כמו כן, ניקיטה מזפין שוחרר מהקבוצה.

- סרטון ירוט של מסוק רוסי (מושמד כליל).

- עשרות סרטונים בטלגרם של הפגנות במרכזי ערים כבושות באוקראינה כנגד החיילים הרוסים.

- לא האמנתי שבשנת 2022 תהיה לחימה במתאר של קרבות אוויר. יש סרטון בטלגרם (שעדיין לא הצלחתי למצוא ביוטיוב) של קרב אוויר בין מטוס אוקראיני לרוסי, כולל ירוט.

פורסם

אני מתחיל לחשוש ש70 שנות השקט ניגמרו ואנחנו ליקראת גל חדש של שינויום במפה העולמית כולל הסכנה למלחמה כוללת.

זה לא יכול להמשך לנצח כאשר צד אחד בעולם שולט על הכל ויכול לקחת הכל בשנייה כולל רכוש\חשבונות וניתוק מדינות מהעולם, מישהו הולך לישבור את המעגל הזה וזה הפחד שלי שמלחמה גדולה נוספת קרובה מאוד.

יאללה, תהנו מהחיים, תזמינו טסלות ותיתפנקו בגלידה גולדה כל עוד אנחנו במצב טוב :-)

• אהבתי 1
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...