Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, tinoki כתב:

כן. לכולנו.

מי שלא קרה לו מגיע לו שלילה (כי הוא לגמרי מנותק מהכביש)

נהפוך הוא, מחובר לכביש.

כשמגיע לצומת מרומזרת, מזהה את הרמזור שלי.

לא חולם, לא עסוק בטלפון... ולא, לא נכנס לצומת באדום.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Ron Poh כתב:

אז עכשיו לא תישן בלילה, עד שיגיע הדו”ח?

והכל בשביל אם ואם?

תרגע, תשתה כוס מים. ושכח מזה עד שגיע הדו”ח, 

אם בכלל.

צודק קח את החיים בקלות תראו מה עשה מישהו שקיבל דו"ח קח נשימה עמוקה

נכון לא נעים אבל שלא יזיק לך בבריאות 

אל תערב בין הפאן המשפטי לפאן הבריאותי 

עריכה אחרונה על ידי ידני
  • מצחיק 1
פורסם

מרגיש לי שאתה מעוניין לקרוא את השורות הבאות.

והאי  לא נכון. זה ממש מוזר שככה קרה לך.

אתה בדרך כלל אדם זהיר וערני מאוד 

כנראה תפס אותך בלבול חד פעמי

בטוח לי שאירוע זה לא יחזור על עצמו אף פעם בעתיד

וקבל על עצמך לעבור שוב על חוברת התאוריה האחרונה ולדעת אותה

שאר הדאגות לא יוסיפו לך כלום

תהיה בטוח שלא יעונה אילך כל רעה 

ויאלה מתקדמים.

פורסם
לפני 12 שעות, Liquidator כתב:

אני כמו אידיוט עברתי והיה רכב בצומת אבל הוא לא סטה מהנתיב כי אני לקחתי שמאלה ממש. 

וזה עבירת אדום בנסיבות מחמירות ואין לי עבירות תנועה בכלל זו פעם ראשונה שכזה דבר קורה לי. 

אתה בטח צעיר מאוד, כי אתה לא יודע שיש דברים יותר קשים בחיים. תשמח שזו הבעיה שלך. יכל להיות יותר גרוע: יכלה להיות תאונה. יכלה להיות מחלה. תשמח, באמת. Be roo נתן לך שיטה טובה להימנע מזה בעתיד.

• רעיון טוב! 1
פורסם

פות"ש, לזכותך יאמר שאתה מודע לטעות שעשית ולחומרתה, מה שעשוי לשפר את דרכיך. רוב האנשים לא מודעים לטעויות שלהם בנהיגה.

קנס או לא, נקודות או לא - אלה דברים חולפים. המודעות שלך לכביש היא עניין של חיים ומוות, ואין לי ספק שאחרי הטעות הזו תהיה נהג יותר ערני, לא רק ברמזור אלא בכל מצב  בכביש.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 10.2.2022 בשעה 17:38, Ron Poh כתב:

כשמגיע לצומת מרומזרת, מזהה את הרמזור שלי.

לא חולם, לא עסוק בטלפון... ולא, לא נכנס לצומת באדום.

כשכותבים ״קרה לכולנו״ הכוונה שזה יכול לקרות לכולנו.

גם למי שמודע ומרוכז בנהגה ולא מתעסק בשטויות.

כי המוח שלנו לא חף מנקודות תורפה. וגם טייס קרב מסוגל לשקוע בחלקיק שניה של חוסר ריכוז דווקא בנקודה בעייתית.

הנה 3 מקרים שבהם המוח שלנו יכול לתעתע בנו:

1. בדומה לך, אצלי אין התעסקות עם הסלולרי בנהיגה, גם לא שיחות עם דיבורית.

עמידה ברמזור היא לא זמן לחלום. ועד שנעצר מישהו מאחורי אני גם במודעות גבוהה למי שמתקרב מאחור.

אבל כאמור, אנחנו לא מושלמים וקרה לי בפניה ימינה, שבה לא ציפיתי שיהיה רמזור, ששלט פרסומת אלקטרוני ״בלע״ אותו ופשוט לא ראיתי אותו. כמובן שהסתכלתי לכיוון התנועה כדי לתת ז״ק, אבל עברתי באדום (לולא ישב איתי מישהו ברכב, לא היתה לי דרך לדעת).

2. במקרה אחר, נהגת ותיקה, שגם היא נמנעת מהתעסקות בסלולרי בנהיגה, עמדה ברמזור אדום לפניה שמאלה. בשלב מסויים איזה קצר במוח שלה החליט שיש לה ירוק (לא בגלל בלבול עם רמזור אחר שהתחלף). והיא נסעה. היא היתה כל כך בטוחה שיש לה ירוק שהיא חשבה שהרכב שמגיע ממול יעצור. זה לא שהיא לא ראתה אותו.

3. נהג עומד זמן רב יחסית ברמזור אדום בין עירוני. השמש מאחוריו מסנוורת בדיוק את האור ברמזור, כך שהוא חושב שיש לו ירוק ונוסע. שוב, לא בגלל רמזור אחר שהתחלף, או מישהו לידו שהתחיל להתקדם.

3 מקרים בהם המוח האנושי טעה, לא בגלל הסחת דעת. ומי שחושב שהמוח שלו חף מטעויות, אומנם מקומו לא בכלא, אבל כנראה שבשלב מסויים גם הוא יגלה שהוא טעה, פעמיים :-)

• אהבתי 2
פורסם

אני מבין עברית, ולא מבין כוונות.

כשכותבים "קרה לכולנו" - משמעות קרה לכולנו ללא יוצא מן הכלל. ולזה אינני מסכים.

אם היה נכתב עלול "לקרות לכל אחד" - לזה אני מסכים, בגלל שמי שלא עושה לא טועה, משמעות מי שעושה כן טועה ( עלול לטעות וכו').

פורסם

מסכים.

נניח: שכחת ילד ברכב לא עלינו. יכול לקרות לכל אחד. לא קרה, תודה לאל.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...