Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מחפש רכב כמו בכותרת.
אני רווק וגר בתל אביב אז מחפש רכב לא יותר מ 420 אורך (עדיין צריך למצוא חנייה)
חשוב לי כח, אבזור ושמירת ערך/סחירות. 
אני נוסע 9-10 אלף ק"מ בשנה (מת"א להרצליה) ופעם אחת בשבוע נסיעה להורים (חצי שעה נסיעה)
בשש שנים האחרונות אני נוסע על פאביה 1.2, 110 כ"ס ודי סבבה לי (אפס תקלות)
חשבתי על הפאביה החדשה שהיתה אמורה כבר להגיע , אבל עם כל בעיות הצ'יפים - הצפי להגעה שלה הוא רק לקראת הקיץ הבא.. (למרות שתכלס אני לא לחוץ להחליף עכשיו) עד היום נסעתי רק על סופר מיני, אבל חשבתי להשתדרג לג'יפון.. אשמח להמלצות גם לסופר מיני וגם לג'יפונים (צרפתיות פחות הקטע שלי, לפחות ברכבים :) )
תודה

פורסם

סיאט ארונה תתאים מצוין לדרישות שלך (גם גירסת 1.5 החדשה תכנס בתקציב)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי בודק את האיביזה האחרי מתיחת פנים עם מנוע 1.5, כאשר ב 124 אלף יש את רמת אבזור fr.

מרווחת,זריזה, מושבים טובים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם מנוע חזק זה מה שאתה מחפש אז קונה פתרון טוב... צריכת דלק לא שיקול משמעותי עם 10k בשנה.

אני אישית הייתי הולך על סופרמיני (איביזה 1.5/פיג'ו 208), אבל עניין של טעם.

פורסם
לפני 39 דקות, Alif2 כתב:

אם מנוע חזק זה מה שאתה מחפש אז קונה פתרון טוב... צריכת דלק לא שיקול משמעותי עם 10k בשנה.

אני אישית הייתי הולך על סופרמיני (איביזה 1.5/פיג'ו 208), אבל עניין של טעם.

אני יודע שאמרתי שאני לא אוהב צרפתיות, אבל דווקא ה 208 די משכה את תשומת הלב שלי.

מבין האיביזה ו-208 על מה היית הולך? אין בעיה של אמינות/סחירות בפ'גו?

פורסם
לפני 58 דקות, ronengr79 כתב:

אני יודע שאמרתי שאני לא אוהב צרפתיות, אבל דווקא ה 208 די משכה את תשומת הלב שלי.

מבין האיביזה ו-208 על מה היית הולך? אין בעיה של אמינות/סחירות בפ'גו?

אני הלכתי בעצמי על איביזה (1.0 סטייל) לפני חצי שנה, בינתיים מאוד מרוצה.

ממה שהבנתי ה208 מודרנית, נוחה לנסיעה ואיכותית יותר, אבל לאיביזה יתרונות במרווח מאחור ובתא המטען, ובגרסת ה1.5 גם בביצועים (למרות של208 לא חסר כוח).

לגבי שמירת ערך - הדור הקודם של ה208 לא הצטיין בזה, ונראה לי שלגבי החדש עוד מוקדם להגיד. איביזה היא להיט מכירות והשוק שלה בהתאם... 

פורסם
לפני 8 שעות, ronengr79 כתב:

הסתכלתי על היונדאי קונה.
בואו נגיד שאני יכול לחיות עם ההרכבה הבינונית בפנים הרכב, הייתם הולכים עליה?

יש את היונדאי קונה החשמלית במחיר 143,000 ש"ח, בהחלט מומלצת.

פורסם
לפני 10 דקות, Gopher כתב:

יש את היונדאי קונה החשמלית במחיר 143,000 ש"ח, בהחלט מומלצת.

לא נראה לי שיש לו אפשרות התקין עמדת טעינה ביתית. כנראה שהוא מתכוון לגירסת הטורבו בנזין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ה208 נוחה יותר,אבל  ההגה יכול להסתיר לחלק את לוח המחוונים.

שים לב לזה בנסיעת מבחן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איך הפג'ו או היונדאי מבחינת שוק וסחירות? לדודה שלי היתה 3008 שיצאה לה הנשמה עד שהצליחה למכור.
אני יודע שכשאני אנסה למכור את הפאביה שלי, אעשה זאת בקלות.

פורסם

אם אתה מחפש משהו קומפקטי וחשובה לך סחירות בין היתר, תבדוק גם את הקיה סטוניק. עם מנוע 1 ליטר טורבו היא די זריזה, ואמורה להיות גם חסכונית. לגבי סופר מיני - אמרת בלי צרפתיות אבל אולי בכל זאת שווה לך לבדוק את האופל קורסה. היא פחות איכותית (בפנים בכל אופן) מהפיג׳ו אבל לי היא הרגישה הרבה יותר נוחה מבחינת ישיבה וראות לעומת הפיג׳ו שכמו שהזכירו פה, לא מתאימה לכל אחד. היא כן מגיעה עם הגיר הטוב יותר 8 הילוכים, ממש כמו בפיג׳ו.

• תוכן חדש...