Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלים של G20 318?

שליקו99
שימו לב! השרשור הזה בן 1145 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני לא בעלים.

נהגתי בגרמניה על 320i.

לא שאלת איזה מידע אתה מחפש - אני יכול לציין מה ההתרשמות שלי:

זה הרכב הראשון שנהגתי בו שהstart/stop לחלוטין לא מורגש ואין צורך לנטרל אותו.

באופן כללי הייתי אומר שהנהיגה הרבה יותר דומה לנהיגה בסידרה 5, ולא לדורות קודמים של סידרה 3. הגודל של הרכב, שיכוך מהמורות ונוחיות באופו כללי. רמת הגימור עלתה גם כמה דרגות לעומת דורות קודמים: בידוד רעשים, איכות חומרים.

אם אתה מחפש תחושה מסורתית של סידרה 3 - לא יודע איפה תמצא את זה בדגמי BMW של היום.

אין לי מושג מה רמת האיבזור שדלק מוטורס נותנים ב318i, תוודא שאם משהו חשוב לך תקבל אותו.

PXL_20211108_092505093.jpg

PXL_20211108_122249534.jpg

PXL_20211108_145745639.jpg

PXL_20211108_162044402.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נהגתי ב320i עם 184 כ"ס. בעיני הייתה חזקה מספיק.
ה318i בטוח תרגיש הרבה פחות חזקה. אבל לא הייתי שולל אותה כי זה מה שהיבואן מביא, בהחלט הייתי מעדיף על פני להסתבך עם רכב היברידי.

מבחינת דומה לסידרה 5 - בעיני זה יתרון, אני מעדיף את סידרה 5 עם הנוחות שלה.

אבל מי שמחפש את תחושת הקלילות של E46, למשל - הG20 לא שם.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, amosbmw כתב:

בהחלט הייתי מעדיף על פני להסתבך עם רכב היברידי.

"להסתבך עם רכב היברידי".

מי ישמע איזה סיבוך. אבל זה ב.מ.וו., לך תדע, שום דבר לא פשוט אצלם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת פחות רלוונטי למי שאין בית פרטי...

על פניו ה-318 אמורה להיות מספיק, אולם הרכב הוסיף הרבה משקל אז מעניין איזה זה ירגיש בנסיעה.

אצלי אין אופציה להתקין בחניה עמדת טעינה

אז בתקציב של הרכב הזה כבר עדיף להביא E90 ולהשקיע ביישור.

שאלה נוספת, האם חבילת ה-M SHADOW היא רק גימור או שיש שינוי בכיול המתלים?

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1145 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...