Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיסנתם את ילדכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם אלפא, הודו יותר טעים מפרגית, לא אכפת לי אם זה בגלל שומן כבש או לא, עדיין לא טעמתי שווארמה פרגית יותר טעימה מהודו באותו מקום

פורסם
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

@phpclub נו איך היה? 

אשתי לקחה אותו, הוא נכנס לפאניקה ולחץ - היה מעניין, יד אחת חיסון קורונה יד שניה חיסון שפעת

הלך לישון עם קצת חום וכאבים ביד, בכוונה עשינו את זה בסופ"ש, מקווה שיעבור עד יום ראשון

• אהבתי 2
פורסם
לפני 6 דקות, phpclub כתב:

אשתי לקחה אותו, הוא נכנס לפאניקה ולחץ - היה מעניין, יד אחת חיסון קורונה יד שניה חיסון שפעת

הלך לישון עם קצת חום וכאבים ביד, בכוונה עשינו את זה בסופ"ש, מקווה שיעבור עד יום ראשון

תודה על העדכון, איחולי החלמה מהירה לקטן

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

סיפור חי, 

הבן של גיסי התברר כחולה קורונה. ילדי ( מחוסנים בחיסון 1, את השני קיבלו יום אחרי החשיפה, לא ידענו עדיין שהוא חולה)  שיחקו איתו 25 דקות אחד על אחד...הם שליליים. 

הבן של גיסי הדביק את 2 האחים שלו וכנראה גם את האמא (עדיין בבירור).

2 הסנט שלי, תחסנו את ילדכם.

• רעיון טוב! 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 23.12.2021 בשעה 21:36, aviaviavi כתב:

אני עם אלפא, הודו יותר טעים מפרגית, לא אכפת לי אם זה בגלל שומן כבש או לא, עדיין לא טעמתי שווארמה פרגית יותר טעימה מהודו באותו מקום

כנ"ל, הגעתי למסקנה גם כן שאני הכי אוהב הודו בשווארמה. יש מצב שזה פטנט ישראלי להורדת עלויות שאיכשהו הצליח? איפה עוד בעולם שווארמה הודו הכי נפוצה? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המקור זה בטורקיה וזה אמור להיות כבש.

הודו זה המצאה ישראלית, כמו שוקולד השחר ופתיתים בצורת אורז.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 42 דקות, ArikM כתב:

סיפור חי, 

הבן של גיסי התברר כחולה קורונה. ילדי ( מחוסנים בחיסון 1, את השני קיבלו יום אחרי החשיפה, לא ידענו עדיין שהוא חולה)  שיחקו איתו 25 דקות אחד על אחד...הם שליליים. 

25 דקות? נחמד

הבן הגדול שלי(7) היה חולה וכל הבית נכנס לבידוד. אחרי יום יומיים בחדר שלו לבד, כבר אי אפשר היה להפריד אותו משאר אנשי הבית, וכמובן שלא ננעל אותו בחדר. בסופו של דבר הוא היה עם אחיו הקטן צמודים ואוהבים במשך חמישה ימים,הוא והקטנה יותר לא נדבקו(הקטנה תינוקת אז היה אפשר עוד להפריד אותה ממנו)

2 סנט אחרים :) קטונתי מלהמליץ לאנשים בעניינים שאני לא מבין בהם(רפואה) ולא מודע למאחורי הקלעים 

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, aviaviavi כתב:

2 סנט אחרים :) קטונתי מלהמליץ לאנשים בעניינים שאני לא מבין בהם(רפואה) ולא מודע למאחורי הקלעים 

מזאת אומרת? לא צריך להבין ברפואה כדי להמליץ על להתחסן.

=== התגובה נכתבה בציניות מוחלטת. יותר מכך, הציטוט משקף את העמדה שלי לחלוטין===

עריכה אחרונה על ידי snoop90
פורסם
לפני 55 דקות, ArikM כתב:

סיפור חי, 

יש לי תאומים, אחד חטף קורונה לפני כחודשיים, בית 4 חדרים, אין אפשרות להפרדה, במיוחד לא עם ילדים קטנים, התאומים יושנים באותו החדר, כל הלילה, במשך 9 ימי בידוד, התינוק משחק איתם, עולה עליהם, מחבק אותם, הם מחבקים ומנשקים אותו.

אף אחד אחר לא נדבק (כלומר, לא התאום שלו (זה שחיסנתי עכשיו), לא התינוק ולא אנחנו)

אז אין באמת חוקים וזה לא אומר כלום לכאן או לכאן.

• מעניין 1
פורסם (נערך)

יכול להיות שהם חלו, ולא פיתחו תסמינים. 

יכול להיות שלא חלו בכלל. 

רק אמרתי שהילדים שלי, נבדקו, ולא חלו לאחר החשיפה. האם זה בגלל החיסון? אני רוצה להאמין שכן. האחים של הבן של גיסי חלו. 

אלו העובדות.

מכאן לגזור משמעויות, לא תפקידי, ובכנות, אין לי את הידע.

על סמך מה שאנחנו יודעים היום על עולם הרפואה ועל מנגנוני הבקרה שלו, אני מהמר על המדע, לא על פוסטים בפייסבוק או קבוצות וטצאפ שקר כלשהו.

עריכה אחרונה על ידי ArikM

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם (נערך)
בתאריך 21.12.2021 בשעה 09:43, SlowRide כתב:

אבל מה שלום הילד החולה ?

הילדים לא צריכים לשבור את שרשרת ההדבקה. זה בלתי אפשרי במרבית הבתים. ההורים הם המגן וקוטעי השרשרת. לכן מירב ההגנה צריכה להיות להורים. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני שעה, phpclub כתב:

יש לי תאומים, אחד חטף קורונה לפני כחודשיים, בית 4 חדרים, אין אפשרות להפרדה, במיוחד לא עם ילדים קטנים, התאומים יושנים באותו החדר, כל הלילה, במשך 9 ימי בידוד, התינוק משחק איתם, עולה עליהם, מחבק אותם, הם מחבקים ומנשקים אותו.

אף אחד אחר לא נדבק (כלומר, לא התאום שלו (זה שחיסנתי עכשיו), לא התינוק ולא אנחנו)

אז אין באמת חוקים וזה לא אומר כלום לכאן או לכאן.

מי אמר שהם חלו?

היו תסמינים?

מי אמר שהבדיקה היתה תקינה?

מי אמר שהתאום 

השני לא חלה ללא תסמינים?

פורסם
לפני 36 דקות, phpclub כתב:

אה ? בדיקה תקינה ? על מה אתה מדבר ??

אחד חלה, יצא חיובי, עם תסמינים.

האחרים, לא חלו, נבדקנו כמה וכמה פעמים.

רוצה לומר שהבדיקות לא תמיד אמינות

תסמינים זה כבר משהו אחר

פורסם (נערך)

נכון, הבדיקות לא אמינות ב-100 אחוז, אבל הקטע הזה של ילדים מסוימים שלא מצליחים להידבק ולא משנה כמה הם נחשפים - קיים מניסיון.

כמו כל דבר ביקום, היכולת להידבק מקורונה היא עקומת פעמון בסופו של דבר, ותמיד יהיו את אלה שלא תצליח להדביק מחד, ואלה שנדבקים ממרחק של שיעול יחיד מהצד השני של הרחוב...

מבחינה מעשית, מה שמעניין הוא מה שקורה במרכז הפעמון, יענו ב-90 אחוז מהאוכלוסייה, וזה מה שקובע.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...