Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסי רכב חלשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

ברשותי מספר חודשים יונדאי גטס 2009.

הרכב מטופל פיקס עבר טסט לאחרונה. יחד עם זאת שמתי לב שהאור הראשי ברכב חלש… 

לטעמי האישית .האם ישנה אופציה (חוקית וטכנית) להרכיב בפנסים הראשיים נורות לד/ קסאנון?

והאם מדובר בעלויות מינוריות או יקרות?

אין לי מושג בעיניין .

אודה לעונים😏

עריכה אחרונה על ידי Eli Goldenberg
טעות סופר
פורסם

האם הפנסים עכורים ? אם כן - ניתן ללטש אותם.

אם לא - אולי הנורות אינן תקינות / יש על הפנסים מפל מתח כלשהו והן אינן מאירות בשיא עוצמתן ?

נורות לד (מתכוון לפנס לד שלם ?) או קסנון יכולות לא להעביר אותך טסט. עלויות איני מכיר.

ישנן בשוק נורות (הלוגן) עם עוצמת תאורה שיותר חזקה - ניתן לנסות עם מינימום בעיות חוקיות.

אני משתמש ב Osram Night Breaker Laser וחל שיפור בעוצמת התאורה.

alfa 156 2.5.

פורסם

תבדוק אם הגלגלת במצב 0. יכול להיות שנגעו בזה. ולכן אין לך מספיק אור. סימנתי בחץ.

לקחתי סתם תמונה מהאינטרנט. אבל זה אותו עיקרון.

העיתי גם הולך לחשמלאי לבדוק כוונון אורות.

כפתור.jpg

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

הרכב עבר ליטוש פנסים וכיוון לפני חודש…

בינתיים קראתי מה שרשמתם , פניתי למספר חשמלאים אף אחד לא מוכן לשים לי נורות osram טוענים שזה לא חוקי . 

כמו כן בדקו את הנורות אמרו לי זה מה יש , הרכב מגיע עם הלוגן רגיל תקני (תשובה קצת מפגרת שלהם נראה לי כי יש המון סוגי נורות לפי דעתי.

אגב עוד דבר , אמרו לי שמה שאני מבקש זה נקרא ״אור כחול״ וזה לא יעבור טסט…

מעניין אם ע״ש אופציה לתאורת לד…

פורסם

בארץ כל דבר שלא הגיע עם האוטו ברגע "מכירתו" אינו חוקי, אין אפשרות חוקית לשנות את סוג הפנסים, לשים לד או פנסי אפטר-מארקט עם עדשה.

כאמור לקנות מנורות של אוסרם או של חברה אחרת שהם לפי התקן, אתה אמור לבצע לבד גם ללא עזרת מוסך.

• תוכן חדש...