Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי :)

בימים הקרובים אני אמור לקבל Opel Corsa 2021, ואני מתכנן להתקין מצלמת דשבורד (VIOFO A129 Plus).

כדי להתחבר לחשמל של הרכב אני צריך Fuse tap (כזה: https://www.aliexpress.com/item/32918213257.html), ואני רוצה להזמין אותו כבר עכשיו שיגיע ביחד עם הרכב.

הבעיה שאני לא יודע מה סוג הפיוזים שיש ברכב... חיפשתי בכל מקום באינטרנט ופשוט לא מצאתי את המידע הזה.

מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו או שהוא במקרה בעל רכב כזה ויכול לבדוק בשבילי?

הכוונה בסוג: Micro2, Micro, Mini 

תודה! :)

פורסם
לפני 7 שעות, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

איזה רמת גימור ?

האמת לפי דעתי תזמין את כל הסוגים,עולה גרושים,בדקתי שרירותית,נראה מיני אבל סתם אתה מסבך

תודה!

יש לי את ה1.2 PureTech 130

חשבתי על לקנות את כולם, אבל אני צריך 2 כאלה, והרגיש לי חבל לקנות 2 מכל הסוגים ושזה סתם ייזרק, בלי קשר לכסף.

אבל אם לא תהיה ברירה זה מה שאעשה.

• תוכן חדש...