Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. מישהו יכול להמליץ על מכון בדיקה לפני רכישה אמין וטוב באזור ראשלצ - חולון?

ומה הדרך הבטוחה והמהירה ביותר לתשלום בקניית רכב יד 2 כך שיהיה בד בבד עם העברת בעלות? מה בדרך כלל עושים קודם? האם יש דרך להבטיח ששני הצדדים יעשו את החלק שלהם. תודה רבה.

פורסם

לגבי מכון בדיקה אמין, אני מכיר את נבדקי רכב באזור התעשיה בראשון.

תשלום מתבצע בהעברת זה"ב, תוך כמה דקות הכסף אצל המוכר.

העברת בעלות גם היא דרך האינטרנט. מי משלם? זה כבר בינכם.

תתחדש.

• אהבתי 1

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם
בתאריך 16.11.2021 בשעה 09:05, Kooper כתב:

לגבי מכון בדיקה אמין, אני מכיר את נבדקי רכב באזור התעשיה בראשון.

תשלום מתבצע בהעברת זה"ב, תוך כמה דקות הכסף אצל המוכר.

העברת בעלות גם היא דרך האינטרנט. מי משלם? זה כבר בינכם.

תתחדש.

תודה רבה. השאלה היא מה עושים קודם: העברת בעלות או העברת זה"ב? הגיוני יותר לעשות קודם העברת בעלות (לראות שזה אכן הועבר ואין שעבודים), אח"כ העברת זה"ב ובסוף קבלת המפתח. האם זה אכן כך?

פורסם
לפני 7 שעות, נחליאלי כתב:

תודה רבה. השאלה היא מה עושים קודם: העברת בעלות או העברת זה"ב? הגיוני יותר לעשות קודם העברת בעלות (לראות שזה אכן הועבר ואין שעבודים), אח"כ העברת זה"ב ובסוף קבלת המפתח. האם זה אכן כך?

בתור מוכר, לא הייתי מעביר בעלות לפני שהכסף אצלי בחשבון. אני נוהג כך: העברת כסף (זה"ב/בנקאי) העברת בעלות (אינטרנט/דואר) ואז מסירת מסמכים ומפתחות וביטול הביטוח. 

תתחדש.

נ.ב שעבודים ניתן לראות באינטרנט ברשם המשכונים. עולה כמה עשרות שקלים. 

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

לגבי מכון בדיקה אני לא מכיר באזור אבל לגבי התנהלות במכירה/קנייה של רכב זה תלוי לגמרי בכמה הצדדים סומכים אחד על השני.

יצא לי להעביר כסף בהעברה בנקאית רגילה, ופעם נוספת בצ'ק בנקאי.

כשמכרתי מישהו בא אלי עם מזומן לקנות את הרכב,כמובן שלא הסכמתי לקבל את הכסף והלכנו והפקדנו את הכסף בכספומט ישר לחשבון שלי.

ההתנהלות תלויה כמה הצדדים סומכים אחד על השני, לי אישית העבירו בעלות את הרכב ורק אז ביצעתי העברה בנקאית והכסף נכנס יום למחרת.. המוכר פשוט סמך עלי.

אם המוכר מתעקש שתעביר לו את הכסף ורק אז תבצעו העברת בעלות ואתה חושש אז תחתים אותו על זכרון דברים ותיקח לו את 2 המפתחות,צלם את הרכב ביום בקנייה ואת המוכר עצמו! תמונה ברורה שלו! 

אם יש לך עוד שאלות נשמח לעזור..

בהצלחה !

MAZDA 3 SPIRIT 2015

• תוכן חדש...