Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון רכב ישן או החלפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה פונקציה של:

תת דגם (אימפרזה 1.6 אוט' זה לא כמו אימפרזה STI)

מצב הרכב (פרט לתקלה)

סוג תקלה

שווי רכב

האם יש ערך סנטימנטלי כלשהו לרכב

האם מדובר במחיר סופי או שיש מקום לבדוק עוד הצעות

המידה ולא לתקן, מה התקציב לרכב חדש

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דעתי הנחרצת בשום אופן לא לתקן. בסכום דומה אתה קונה אפילו לאנסר 2007 תקינה. בסביבות 4 אלף.

ומוכר לפירוק ב 1200 שקל נניח- כמובן אחרי הורדה מהכביש- ונשארת עם עודף קטן ליישור קו..

משתדל לעזור

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, PASHUT כתב:

דעתי הנחרצת בשום אופן לא לתקן. בסכום דומה אתה קונה אפילו לאנסר 2007 תקינה. בסביבות 4 אלף.

ומוכר לפירוק ב 1200 שקל נניח- כמובן אחרי הורדה מהכביש- ונשארת עם עודף קטן ליישור קו..

אתה בחור מאוד מאוד אופטימי..

1. אין לנסר קלאסיק 2007 במצב סביר ב4000₪. ואני אומר את זה בתור אחד שחיפש וקנה רכבים ב5-6 אלף.

2. אשמח שתפנה אותי למי שקונה לפירוק ב-1200₪. חבר שמכר לפירוק אימפרזה יותר חדשה לא הצליח לקבל חצי מזה.

מצטרף לדעתו של ואדים. תחשוב שאין לך רכב ותשאל את עצמך אם שווה לך "לקנות" את הרכב תקין ב-3600₪.

עריכה אחרונה על ידי tza
  • אהבתי 1
פורסם

כמו שרשמתי, זה פונקציה של הרבה דברים. אם זאת גרוטאה ששותה ממך כסף שווה ביום טוב מנה שווארמה וכרטיס לאוטובוס מפירוקיה הביתה, אז עדיף לקחת הלוואה ולקנות רכב משמעותית יותר חדש.

אם זה רכב מיוחד כלשהו, או שיש לו ערך סנטימנטלי, זה סיפור אחר. אבל אם זה היה המצב, לא נראה לי שהשאלה הייתה בכלל נשאלת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 5 שעות, PASHUT כתב:

4 אלף ללאנסר 2007 תקינה? אתה לא מחובר לשוק בכלל לדעתי

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 דקות, tza כתב:

מצטרף לדעתו של ואדים. תחשוב שאין לך רכב ותשאל את עצמך אם שווה לך "לקנות" את הרכב תקין ב-3600₪.

אני לא אומר בהכרח שצריך לתקן, אתה לא יודע מה התקלה ואילו תקלות יבואו אחריה.

למשל אם נדרש שיפוץ מנוע/גיר, אז עדיף כבר לזרוק את הרכב.

אבל מה שבטוח, אני לא הייתי ממליץ להחליף גרוטאה לא תקינה בגרוטאה קצת פחות לא תקינה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 4 דקות, vadim6385 כתב:

אני לא אומר בהכרח שצריך לתקן, אתה לא יודע מה התקלה ואילו תקלות יבואו אחריה.

למשל אם נדרש שיפוץ מנוע/גיר, אז עדיף כבר לזרוק את הרכב.

להחזיק רכב מזדקן זה תמיד הימור אבל בהינתן ומצב הרכב סביר מנסיוני זה עדיין יותר זול מלהחזיק רכב חדש יותר שגם לו יש תיקונים פה ושם ובעיקר יש לו ירידת ערך.

גם שיפוץ גיר כמו שצריך הוכח אצל כמה מחבריי כהשקעה משתלמת.

מה שכן תמיד צריך לדעת לעצור ולהגיד עד כאן. וזה תלוי כמו שאמרת במצב הרכב.

פורסם

אם הרכב לא במצב "מלוקק"  אין טעם לתקן.

אי אפשר לדעת איזה עוד תקלות יצוצו אחר כך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה מהות התיקון, ומה המצב הכללי של הרכב חוץ מהתקלה הזאת?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...