Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה ראפיד 2018 - התייעצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה על סקודה ראפיד 2018 שעשתה 50 אלף ק"מ. מחיר סופי 58k.

חברת ליסינג מוכרת וגדולה (אלדן) עם היסטוריית טיפולים מסודרת ובדיקה תקינה. (אקח גם לבדיקה מטעמי כמובן)

אך אני קורא כאן על הרבה תקלות בגיר, ושהרכב לא אמין..

זה התקציב שלי, ואני צריך רכב חסכוני בדלק עם קמ' נמוך שיחזיק לי להרבה שנים...

האם יש רכב שפיספסתי שיכול להתאים לפני שאני סוגר עסקה? 

פורסם (נערך)

הגיר הוא נקודת תורפה הראשית ברכבים הללו.

בנסיעה בעיר המצמדים ישחקו יוצקמהר מהממוצע ועלות החלפתם סביב ה 4-4,500.

אם יש תקלה במחשב הגיר,היא יקרה יותר אם כי יש מכוני גירים,שמתקנים בעלות נמוכה משמעותית מהיבואן.

מצד שני,בשנתונים המתקדמים יש כבר פחות תקלות מחשב גיר.

אם אתה שם את עניין האמינות בראש,הייתי מחפש בכיוון אחר לגמרי.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עלות החלפת מצמדים היא כ2000 שקלים בערך.

שחיקת המצמדים היא תלויה בנהיגה, לדוגמה אימי עם אותו הרכב (ראפיד ספייסבק סקוטליין 2016) החליפה מצמדים ב120,000. מה גם שאחרי 2017 זכור לי שהגיר עבר עדכון/שיפור.

שורה תחתונה פות"ש , תסתכל על המחירון המשוקלל שלו. שאלה נוספת, מדוע לא ניגשת לפרטי?

ובמידה ותרצה המלצה נוספת, ציין תקציב, נסועה שנתית, תוואי נסיעה ודרישות מן הרכב.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

כי אני חושש לקנות בפרטי. לרוב הרכבים מחברות הליסינג הגדולות יותר מטופלים עם היסטורית טיפולים מתועדת. גם יש אחריות. אבא ואמא מה שנקרא..

התקציב - 60 אלף ש''ח. נסיעות לרוב בינעירוניות, 20 אלף ק"מ בשנה. צריך חסכוני בדלק ואמין שיחזיק לאורך זמן..

פורסם

הייתי מחפש פרטית עם היסטוריית טיפולים ולא מליסינג.

ככלל, אחלה רכב!.

חפש אחת שמורה ותהנה ממנה.

ב2015 רכשנו סקודה ראפיד חדשה, נמכרה לפני 5 חודשים עם 95 אלף קילומטר, מלבד טיפולים, מצבר צמיגים ורפידות, לא החליפו ברכב כלום!סוס עבודה, מנוע 1.4 מעולה גמיש, חסכוני.

ממליץ בחום.

דרך אגב שלי נמכרה 6,000 שח מעל המחירון ב(52,000 שח), וגם לי אין בעיה לשלם מעל המחירון אבל לרכב שאני מכיר את האבא והאמא, מיד ראשונה, שכל הטיפולים במוסך עם תיעוד

פורסם

שום בעיה.

הרכב היה של אשתי נסע כל יום מהקריות לכרמל, בפקקים בעליות .

גם בבדיקה לא נראה שהקלצים בדרך.

ולמען האמת האוטו נסע מהיום הראשון עד האחרון כאילו אתמול הוציאו אותו מהחברה.

הבעיה היחידה שהתחילה כבר אחרי שנה רעש שעולים על במפרים.

אבל זה כל הסקודות בשנים האלה ככה

• תוכן חדש...