Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B4

פראג
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, אני חושב לקנות סובארו b4 2015

היית מעוניין לדעת כמה הרכב אמין, מה התקלות הנפוצות בו שניתן לבדוק (צריכת דלק פחות מפריע לי) ולגבי המחיר- האם מחירון זאת תמורה הוגנת? או שהרכבים האלה נמכרים בד"כ מתחת למחירון

פורסם

אהלן, 

האם יש היסטורית טיפולים מלאה/חלקית?

דו"ח סליקה? 

מה המחירון וכמה דורשים?

ק"מ? בעלות מקורית?

כמו כן מה הן הדרישות שלך מהרכב?

נסועה שנתית, תוואי נסיעה, משפחה, ידני, תקציב?

מוזמן לעיין בפוסטים אחרים כדי לקבל מושג מה לפרט בצורה יותר טובה. 

ככל שתפרט יותר, כך בהכרח נוכל לעזור יותר.

בשורות טובות. 

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם
לפני שעתיים, Kooper כתב:

אהלן, 

האם יש היסטורית טיפולים מלאה/חלקית?

דו"ח סליקה? 

מה המחירון וכמה דורשים?

ק"מ? בעלות מקורית?

כמו כן מה הן הדרישות שלך מהרכב?

נסועה שנתית, תוואי נסיעה, משפחה, ידני, תקציב?

מוזמן לעיין בפוסטים אחרים כדי לקבל מושג מה לפרט בצורה יותר טובה. 

ככל שתפרט יותר, כך בהכרח נוכל לעזור יותר.

בשורות טובות. 

הבעלים הקודם היה פרטי טיפל במורשה, לפני זה היה רכב חברה אני מקווה שגם יש היסטוריית טיפולים. ק"מ נמוך (70).

הדרישות שלי: משפחה- בוסטר וכסא בטיחות,רכב אוטומטי, לא נוסע ככ הרבה אז צריכת הדלק פחות מאיימת. ביום יום נסיעות עירוניות לא פקוקות במיוחד ובסופי שבוע בינעירוניות. התקציב עד 60, מעדיף פחות ומחפש רכב מפנק

כרגע נדרש קצת מעל המחירון השאלה אם מחירון- כ45 אלף לרכב כזה לגיטימי

תודה רבה

פורסם

פות"ש, תמורה הוגנת או לא - אתה תחליט. אם אתה מחפש סובארו עם הנעה כפולה לכביש ומוכן לשלם על זה (גם בדלק), אז התמורה הייתי אומר הוגנת אם מצאת אקזמפלר שמור. רכב מיוחד ומצויין לחובבי הז'אנר, נוח מאוד.
אם זה לא מה שאתה מחפש ברכב,  בדוק אפשרויות נוספות, במיוחד רכבי הייבריד כמו סונטה וקאמרי שיהיו חסכוניות יותר בערך כפליים.
יש גם מאזדה 6, כולל דגם מאובזר עם מנוע יותר חזק 2.5 ליטר.

בזמנו הרבה B4 נמכרו בזול מאוד חדשות בתור יד 1 0ק"מ ברמת גימור ליסינג.

היה נושא של צריכת שמן גם בארץ וגם בחו"ל במנוע ותביעה ייצוגית (חפש כתבה בYNET) - בדוק צריכת השמן תקינה (ליטר ל1000קילומטר לדעתי זה לא תקין גם אם אומרים לך אחרת).

כמו כן היה תביעה ייצוגית על גיר עם הארכת אחריות ל10 שנים. לאקזמפלר מ2015 כניראה הארכת אחריות כבר נגמרה.
מנוע 2.5 בוקסר יחסית רגיש מאוד להתחממות

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לפני 15 שעות, tzvipper כתב:

פות"ש, תמורה הוגנת או לא - אתה תחליט. אם אתה מחפש סובארו עם הנעה כפולה לכביש ומוכן לשלם על זה (גם בדלק), אז התמורה הייתי אומר הוגנת אם מצאת אקזמפלר שמור. רכב מיוחד ומצויין לחובבי הז'אנר, נוח מאוד.
אם זה לא מה שאתה מחפש ברכב,  בדוק אפשרויות נוספות, במיוחד רכבי הייבריד כמו סונטה וקאמרי שיהיו חסכוניות יותר בערך כפליים.
יש גם מאזדה 6, כולל דגם מאובזר עם מנוע יותר חזק 2.5 ליטר.

בזמנו הרבה B4 נמכרו בזול מאוד חדשות בתור יד 1 0ק"מ ברמת גימור ליסינג.

היה נושא של צריכת שמן גם בארץ וגם בחו"ל במנוע ותביעה ייצוגית (חפש כתבה בYNET) - בדוק צריכת השמן תקינה (ליטר ל1000קילומטר לדעתי זה לא תקין גם אם אומרים לך אחרת).

כמו כן היה תביעה ייצוגית על גיר עם הארכת אחריות ל10 שנים. לאקזמפלר מ2015 כניראה הארכת אחריות כבר נגמרה.
מנוע 2.5 בוקסר יחסית רגיש מאוד להתחממות

אם אני לא נוסע הרבה (10-12 בשנה) אני גם ירגיש הבדל משמעותי בתחזוקה בין מה שציינת לסובארו? כי ממה שאני רואה הם הרבה יותר יקרות

בכל מקרה תודה רבה על התשובה המפורטת

פורסם

עלות טיפולים סדירים לא חריגה במוסכי יבואן - תלוי מה צריך לעשות בטיפול, אך יקרה יחסית למוסכים כלליים.
זה רכב יחסית מסובך, לכן ממליץ לטפל בו רק במוסכים שמכירים את הדגם ושמים שמן הנכון - קריטי עבור מנוע הזה.
טיפולים רגילים זה שמן ופילטרים. בקילומטרז' מסויים מחליפים פלאגים ובדגם הזה החלפת לפאגים יותר מסובכת מאשר ברכבים עם מנועים הרגילים.

האם תרגיש בהבדל? לכל הפחות לאומת הייבריד בצריכת דלק יש הבדל משמעותי, במיוחד אם אתה בתוואי עירוני/פקקים/עליות.
כמו כן אם יש לך הרבה ירידות ואתה נוסע על ברקס, רפידות ודיסקים יעלו לך הרבה כסף ותצטרך להחליף לעיתים קרובות, לאומת הייבריד איפה רפידות מחזיקות הרבה זמן.
הרכב הזה אוכל ברקסים מהר מאוד בשימוש לא מיומן. אם אתה רוצה לחסוך ברקסים בירידות, תצטרך להשתמש במצב ידני, כי על אוטומט הרכב כמעט ולא בולם באמצעות מנוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...