Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ביקרתי אצל צביקה לאחר ההמלצות הרבות. ביצעתי ניקוי קרבורטור ברכבי,ואני חייב לציין

שהנסיעה הייתה משתלמת במיוחד. התנהגות הרכב שופרה לבלי הכר, אין יותר "ברבורים" בסל"ד גבוה

ו\או התנעה קשה,והביצועים- ממש כמו רכב חדש (הילוך שני ניתן למשוך עד 80 קמ"ש).

על הדרך התעקבנו מעט על הכבל הגז שהיה מורכב ללא בורג אבטחה,וגרם לכך שהייתי לוחץ עד הסוף בשביל להגיע למהירות סבירה.

השירות הטוב,היחס החם וכמובן המקצועיות- ציון 10 מתוך 10.

צביקה,יש לך עוד לקוח מרוצה!

שאלתי היא-לאחר ניקוי הקרבורטור, איזה צריכת דלק תיחשב סבירה לנסיעות משולבות,לרוב ללא מזגן ?

הרכב - גולף 87'

1300,ידנית

בברכה

רואי

פורסם

]היום ביקרתי אצל צביקה לאחר ההמלצות הרבות. ביצעתי ניקוי קרבורטור ברכבי,ואני חייב לציין

שהנסיעה הייתה משתלמת במיוחד. התנהגות הרכב שופרה לבלי הכר, אין יותר "ברבורים" בסל"ד גבוה

ו\או התנעה קשה,והביצועים- ממש כמו רכב חדש (הילוך שני ניתן למשוך עד 80 קמ"ש).

על הדרך התעקבנו מעט על הכבל הגז שהיה מורכב ללא בורג אבטחה,וגרם לכך שהייתי לוחץ עד הסוף בשביל להגיע למהירות סבירה.

השירות הטוב,היחס החם וכמובן המקצועיות- ציון 10 מתוך 10.

צביקה,יש לך עוד לקוח מרוצה!

שאלתי היא-לאחר ניקוי הקרבורטור, איזה צריכת דלק תיחשב סבירה לנסיעות משולבות,לרוב ללא מזגן ?

הרכב - גולף 87'

1300,ידנית

בברכה

רואיכל מי שבא לצביקה יוצא מרוצה מהתיקון!

אגב, שבאתי לקחת את האוטו מהמוסך היום אחה"צ לאחר הטיפול הגדול בעל המוסך שאל אותי דבר ראשון: "תגיד, עשית שיפוץ לקרבורטור?!"וזה מבלי שאמרתי או רמזתי משהו בנושא הזה קודם. מסתבר שבעל המוסך עשה סיבוב על האוטו והמנוע לא התכבה ולא קרטע לו, לעומת פעם אחרונה שהוא עשה סיבוב לפני כחודש ואז האוטו קרטע והתכבה, אז הוא הגיע למסקנות שהקרבורטור טופל. מיותר לציין שזה בזכות צביקה שטיפל בקרבורטור ביום שני בשבוע שעבר!

פורסם

שאלה לצביקה:

כמה עולה אצלכם במוסך לעשות ניקויי פיח למזדה 323F?והאים ניקוי פיח זה אותו הדבר כמו ניקויי הזרקה?

סליחה על השאלה,כמעט ואין לי כל ידע במכונאות רכב.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

QUOTE=Bear]שאלה לצביקה:

כמה עולה אצלכם במוסך לעשות ניקויי פיח למזדה 323F?והאים ניקוי פיח זה אותו הדבר כמו ניקויי הזרקה?

סליחה על השאלה,כמעט ואין לי כל ידע במכונאות רכב. אינני מנקה פיח , איננ מתמחה ועוסק ברכב מוזרק, ואיני מטפל ברכבים מסוג מזדה 323F ומזדה בכלל!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אולי מישהו יכול לפרט מה זה בדיוק ניקויי פיח והאים אפשרי לעשות את זה בלי להכנס למוסך?

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

אם רכבך אינו מצלצל, אין לך צורך בניקוי פיח ,שמתבצע על ידי תוסף 44K ישירות לטנק הדלק, או באינפוזיה!

פרטים נוספים ערוך חיפוש!

בברכה

צביקה

פורסם

רגע אם הרכב שלי [205 1.1] מצלצל טיפה במאמץ בעליות שאני לוחץ אז יש צורך לעשות ניקוי פיח ולשם כך להוסיף K44 לטנק דלק:?:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
רגע אם הרכב שלי [205 1.1] מצלצל טיפה במאמץ בעליות שאני לוחץ אז יש צורך לעשות ניקוי פיח ולשם כך להוסיף K44 לטנק דלק:?:
לא!

יש לבדוק תחילה באם התערובת בקרבורטור לא ענייה מדי!

ולבדוק תקינות מצתים, ולכוון הצתה תחילה!

במידה ואיחור בהצתה, לשם מניעת הצלצול יפגע בביצועי הרכב,

אז יש לשקול הוספת תוסף דלק כדוגמת ו ליקווי מולי, אשר נחשבים, חזקים פחות, מ44K'

ויעילים לא פחות במקרה שלך, יש לקחת בחשבון שאם הקרבורטור ברכבך,(פזו 205 1.1 מודל 92)

לא נוקה בתקופה האחרונה, שימוש בכל תוסף, יגרום להמסת הפיח והשרף שנדבק לדפנות הקרבורטור,

ויגרום לסתימת דלק, לקרטועים, לעבודה לא רציפה בסרק, ולהמסת חלקי גומי ואטמים בקרבורטור!!

ראה הוזהרת!!

יש לציין שכל הדלקים בארץ מתוספים!( בכל האוקטנים הקיימים)

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...