Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אחרי המון סרטונים והסברים על צורת הדבקה ושיטות, 

החלטתי שזה נראה כיף מאוד ואני מעוניין לנסות.

הבעיה שקשה למצוא מידע על הבדלים בין סוגי מדבקות ומקומות לקנות מהם (באמאזון לדוגמה כלום לא ברור).

אני אשמח אם תוכלו להסביר לי על המושגים כמו ALPHA PLUS או HP כי זה באחוזים ואני לא מצליח להבין את ההבדלים.

וגם מקומות לקנות מהם.

מאמין שגליל אחד יספיק (31' מט עד כמה שידוע לי) אם אני לא יעשה הרבה טעויות

image.thumb.png.864dffe3a4d033bf2fbb2ede4e09cc14.png

לדוגמה.

אם זה מעניין מישהו, לרכב Lexus IS250 2011 :)

תודה רבה רבה

פורסם

יש הההמון סוגים. יש ציפויים שיכולים לגמור לך את הלכה כשתוריד את הציפויי. יש כאלה שדורשים מומחיות גבוהה בזמן ההרכבה. יש כאלה שנתפסים עם חום ויש כאלה שצריך להוסיף אלכוהול לתערובת של סבון. זה עולם שלם שאישית הייתי נןתן לעשות רק לאיש מקצוע. 

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)

מעבר לזה שהבחור בתמונה הוא אחלה ללמוד ממנו (ומהצוות שלו)

צריך לזכור שהם בין הטובים בארה״ב לפי מה שאני יודע,

יש להם שלל כלים ושיטות,

הם מפרקים את הרכבים כדי להדביק הכל וזה לוקח זמן,

ולא לשכוח שזה קורה במקום סגור ללא לכלוך,

ומבוצע ע״י כמה חברי צוות בחלקים גדולים של הרכב כמו מכסה המנוע והגג..

אני עם @98civic פה, הרפתקאה מיותרת בעיני, אלא אם כן בא לך להכיר את התחום,

ואז, תלך לפירוקייה, תקנה לך מכסה מנוע ישן ותלמד לעבוד עליו.

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

וכאילו ע"פ בקשה, הוידאו האחרון של Gears&Gasoline (המעולים) שעלה היום, הראה את תהליך העטיפה של רכב המסלול של אחד מהם,

כיוונתי את זה בדיוק לחלק המתאים,

פשוט תלחץ Play, ואני מקווה שיהיה לך ברור יותר מה כרוך בזה (למרות שנראה שעשית אחלה עבודת הכנה בעצמך):

בהצלחה ! :-)

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תודה על התגובות,

אני בטוח שזה לא פשוט, זה נראה מאוד כיף ואני חושב שאין סיבה שאני לא יכול להבין או ללמוד מה שבעל מקצוע יודע.

מן הסתם החלק המעשי הוא הקשה, לא התיאורתי, אבל אני מוכן לנסות.

יש קיט באמאזון שכולל את כל הכלים לעבודה הזאת (בטח לא דברים מיוחדים אבל סטרנדרטי).

יש לי חניון תת קרקעי שאני יכול לעשות את זה שם, מן הסתם לא אידאלי אבל לפחות אין תזוזה של אוויר, אז גם האבק שכבר ישנו, לא יזוז במיוחד.

אצטרך להניח מיד את המדבקה ברגע שהורדתי את הכיסוי ולוודא שהחלק שאני עובד עליו נקי ככל האפשר.

כמובן יש המון סוגים של מדבקות וישנם כאלו שמצריכים תערובות מסוימם לפני הנחתם.

הבעיה שבדיוק את המידע על הדברים האלו אני מחפש אבל לא מוצא בבירור.

תשמעו, אני הבנתי שגליל איכותי לא אמור לעלות מעל 2000 ש"ח (צבע רגיל לא משהו מיוחד) והוא גם ארוך מספיק שאם עושים טעויות אפשר לנסות שוב.

אני צריך לדעת מה להזמין.

אני לא מתכוון לעבוד על הפח של האוטו, או לשייף, המצב של הפח נראה מספיק טוב.

רק להניח מדבקה.

בעיניי, אין דבר כזאת הרפתקא מיותרת 

תודה לכם!

• אהבתי 1
פורסם

כמה שזה נשמע , אבל זה דווקא כן מיותר. הייתי עם עם מחשבה כמו שלך כשרציתי לעשות השחרת חלון לבד , עשיתי 8 חלונות לבד. ואת 8 תלשתי בעצבים כי זה היה פשוט תאורתית. בסוף נתתי את הכסף לבעל מקצוע ושוב התעצבנתי במהלך העבודה שלו כי זה היה נראה כל כך פשוט. לעשות ציפוי ? לא לא  ,ביג לאאאא.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

זה לא קל כמו שזה נראה, בעבר ניסיתי לצפות חלקי רכב עם ציפוי ויניל ואקדח חום, זה לא היה קל כל כך, מסתבר שלכל גליל יש נתון כמה הוא יכול להימתח (כמה יהיה קל לעבוד איתו), הכרתי איזה אחד שעשה ציפויים לחלונות בתשלום לאנשים עם ספריי, היה חותך להם את הפינות כי תמיד שהיו מעלים את החלון הציפוי היה מתקלף למעלה.

אם בכל מקרה בא לך לנסות בתור פרוייקט מציע שתסכל בקישור זה

• תוכן חדש...