Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סובארו xv שנת 2015 שנמצא ברגעים אלה במוסך במרכז הארץ.

התקשר בעל המוסך לשאול אם להחליף פלאגים כי זה סיפור יקר שיעלה 800 שקל עבודה וזאת מכיוון שצריך להרים תושבת מנוע. 

מחיפוש קצר באינטרנט נראה שבסך הכל צריך להרים את המצבר ואז יש גישה לפלאגים. 

מי כאן יצא רמאי, המוסכניק או האינטרנט?

ממש אתבאס אם זה המוסכניק כי הוא נראה בחור מאוד חביב

• פיתרון
פורסם

א. מצבר זה צד אחד.

צד שני צריך להוציא את התיבת אויר.

ב. הוא אומר בתחילת הסרטון "בסוכנות יגידו לכם שצריך להרים את המנוע" (lift the engine up) , שאני מניח שמדובר על מה שאמר לך המכונאי.

אני לא מכיר ספציפית את הרכב הזה אבל כנראה שזה ההוראות עבודה 'לפי הספר' ואתה לא ממש יכול לבוא בתלונות למכונאי שהוא עובד כך.

ג. השיטה שלו (בסרטון) בסדר גמור, אבל זה שיטה למי שמחפש קיצורי דרך בבית. אין סיבה שהמכונאי יעבוד כך. המכונאי עובד לפי הספר בלי לקחת סיכון שייפלו ברגים של הכוייל וכו'.

ד. אתה יכול להראות את זה למכונאי שלך. יש סיכוי שהוא לא חשב על השיטה הזאת..

• אהבתי 1
פורסם

כפי שכתבו מעליי, סובארו לא מנחה את המכונאים לבצע קומבינות בכדי לחסוך ללקוח (כפי שיש בסרטון) אלא לעבוד עפ"י הוראות העבודה שלהם, שבמקרה הזה מצריכות הגבה/הנמכה של המנוע.

הסרטון הזה הוא יותר עבור אנשים אשר מטפלים בעצמם.

כך שהמוסכניק החביב שלך לא עובד עלייך, אך גם לא בא מעל ומעבר לקראתך (במידה והא מכיר את אפשרות ההחלפה ללא הזזת מנוע).

לא הייתי פוסל מוסכניק על זה

• רעיון טוב! 1

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)

החלפת פלאגים בסובארו זה סיוט רציני. בגדול 800 שקל לעבודה כזאת זה יקר יכול להיות שתמצא ביותר זול במוסכים אחרים גם בלי קומבינות.

אם הפאגים ארידיום . תוציא אחד תראה מה המצב שלו אם הוא טוב ואין לך צריכת דלק חריגה / פספוסי הצתה וכאלה תשחרר את זה בנתיים..יש לי חבר עם סובארו שלא החליפו לה פלאגים אולי 7-8 שנים והרכב מתפקד כרגיל כמו שיצא מהמפעל.

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...