Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, hans כתב:

מי שותה תה רותח?!? תה חולטים בטמפ' נמוכה יותר, בין 60 ל-85 מעלות, תלוי בתה. גבוה מזה - הרגת את התה.

תה שחור/אולונג/פו-אר/חליטות צריך מים רותחים.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 9 שעות, hans כתב:

מי שותה תה רותח?!? תה חולטים בטמפ' נמוכה יותר, בין 60 ל-85 מעלות, תלוי בתה. גבוה מזה - הרגת את התה.

מכיר את הקומקומים השורקים, אלו של פעם, לפני שהיו חשמליים? הם שורקים כשהמים רותחים. ואיתם הבריטים עושים תה עד היום. 

גם הסינים למיטב ידיעתי. 

מסטיקים עוזרים לרעב? :shock:

הפעם היחידה שהשתמשתי במסטיקים הייתה כשהייתי בן 24, תוך כדי אימונים בקונג-פו, על מנת לסייע לי בהפסקת העישון. באותה תקופה, הוצאתי כל כך הרבה אנרגייה, שפשוט הייתי אוכל בלי הפסקה- הייתי עוצר רק כשכבר היה כואב לי ללעוס. המסטיקים אמנו את הלסת שלי יופי לעמוד בעומס לזמן רב יותר :rofl:

עזרה עם הרעב לא הייתה שם.

קפה\תה- לא אוהב כל כך לשתות אותם בכל מקרה. אני שותה קפה בגלל הבוסט של הקפאין, לא כי אני נהנה מזה. שחור בוץ, בלי שום ממתיק. לא מסייע בתחושת הרעב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בגלל שזה ברווז נכנסתי ורפרפתי.

בקיצור נמרץ - תזונה קטוגנית. המחקר שכנגד שפורסם לאחרונה לא שווה את הפיקסלים שעל המסך, מהרבה סיבות. חישוב קלוריות שטותי וטוב לפרק זמן קצר ולא כאורח חיים (שאינו סגפני). פעילות גופנית כמובן רצויה אך כשאתה אוביס ומבוגר היא עלולה להזיק ואז תפסיק ותתנפח שוב משומן.

אין תחליף להבנה בסיסית לפחות של ביוכימיה של הגוף ומטבוליזם, בעיקר של ידידנו האינסולין.

השאלה כמה אתה מוכן להבין שאין לך שליטה על צריכת סוכר, עמילנים ופחמימות (שמסתתרים כמעט בכל מוצר ואפילו ירקות תמימים), ואתה מעדיף להימנע לחלוטין.

לקרוא על מושגים כמו IR, תסמונת מטבולית, התאמת שומן וכו' תעזור לך מאד להבין מה אתה יכול להשיג.

כשתגיע ליעד ותרצה קצת לשחרר, תעבור לפליאו ותעשה חיים.

• אהבתי 1

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
לפני 11 שעות, hans כתב:

-5 סוגים שונים ומפונפנים להחריד של תה סיני מעליאקספרס

"תה" = 🥦🥦🥦

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

צחוק צחוק, טעמתם פעם לפסנג סושונג בארץ? יש עוד רשימה שלמה של סוגי תה שאפשר אולי להשיג פה במחיר מופקע, עם טריות מובטחת (מובטח שהיא לא קיימת). לשרשור אחר...

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 19 שעות, ברווז כתב:

שיניתי קצת את התזונה עוד לפני שפתחתי את הפוסט הזה.

כבר מתחילים לראות תוצאות. 

אבל! ☹️

מה עושים עם הרעב ותחושת המחסור באנרגייה?...

מה ניתן להוסיף לתזונה שימלא קצת את הבטן אבל חסר ערך קלורי?

תודה לעונים.

למה אתה רעב? איזו דיאטה החלטת לאמץ?

פורסם

אין לדיאטה הזו שם.

תזונה נכונה ובריאה, זה הכיוון. אני איתה כבר כמעט 4 שנים. מאז שהתחלתי להתאמן בקראטה כחלק ממשטר האימונים (ראה תמונה להמחשה).

Doctor Evil Quotes Parenting. QuotesGram

נהייתי רעב אחרי שהתחלתי "לגלח" קצת כמויות ושינוי חלק מהאוכל בארוחת הבוקר והערב. היה לי קל להתמיד במה שאני עושה כי א) אני נהנה מיום רמאות שבועי וב) לא הייתי רעב אלא אוכל כמות הגיונית ומסתבר שעם צריכה קלורית קרובה מאד לניטרלית, עם קצת מאד צריכה עודפת. שינויים קלים מאד הביאו אותי לירידה במשקל יחסית מהר.

לפחות מקווה שזה מהשינויים בתזונה... בגילי ירידה במשקל יכולה להיות מעוד סיבות, שהן לא רצויות בעליל 😕

אני ממשיך לשמור בקנאות על היום רמאות שלי, אבל אני מסתובב כל יום עם תחושת רעב תמידית. זה כבר לא יהיה לי קל לתחזק בלאט. עם כל הרצון הטוב והכח רצון.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עוד רעיון לסתימת רעב שעובד אצלי : תקנה כרוב, הרבה כרוב. זה גם זול.
תעשה סלט ענק של כרוב בסגנון פלאפליות (אפשר גם להוריד קצת בכמות השמן) ותטחן ממנו כמויות בליווי פריכיות אורז.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לפני שעתיים, elibaba כתב:

עוד רעיון לסתימת רעב שעובד אצלי : תקנה כרוב, הרבה כרוב. זה גם זול.
תעשה סלט ענק של כרוב בסגנון פלאפליות (אפשר גם להוריד קצת בכמות השמן) ותטחן ממנו כמויות בליווי פריכיות אורז.

רק שישאיר אחר כך חלונות פתוחים ויתפלל שהשכנים לא יתלוננו למשרד לאיכות הסביבה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ברווז, הסיבה ששאלתי היא כי אתה יכול לנסות להוסיף אוכל עם צפיפות קלורית נמוכה כמו הדוגמה של הכרוב שאליבאבא הביא. אם כי, כדאי להתרגל להיות רעב לפעמים כי נראה שהצורך להיות שבעים תמידית לא מוביל לתוצאות טובות.

נתקלתי בהרצאה הזאת שמסבירה על כמה שיטות לירידה במשקל, אולי זה יעזור:

פורסם

בשלושה חודשים האחרונים הורדתי משהו כמו 12 קילו, אני עדיין אוכל בחוץ(בעיקר גאנק) יותר מהממוצע(לא הרגל טוב אבל מציין).

פשוט משלב אימונים ומשתדל לאכול פחות, קורה המון פעמים שאנחנו רוצים לאכול למרות שאנחנו לא רעבים אז במקרה כזה אני אוכל משהו קטן ודל קלוריות

לדוגמא אם אכלתי בארוחת צהרים משהו גדול ובערב שוב רוצה לאכול אז אבחר לאכול משהו שהוא ייחסית דל קלוריות כדי סתם למלא את החשק.

מעדן/ביצה על שלל צורותיה/פרי/ארטיק דל קלוריות(יש עליו את הסימן של הללא סוכר לחולי סכרת והוא עם איזה 40 קלוריות משהו כזה לאחד, ממליץ על טעם תות)

בנתיים עובד לי 

אומנם לא הקצב הכי מהיר בעולם אבל לא שינה יותר מידי את שגרת חיי למעט הפעלת מחשבה קטנה ושילוב של אימוני כושר

בכללי ממה שאני יודע אז בתרבות היפנית נהוג לסיים לאכול לפני שאתה מגיע לרמה שאתה מפוצץ באוכל שזה משהו שתמיד אפשר לזכור בראש

פורסם
לפני 9 שעות, hans כתב:

צחוק צחוק, טעמתם פעם לפסנג סושונג בארץ? יש עוד רשימה שלמה של סוגי תה שאפשר אולי להשיג פה במחיר מופקע, עם טריות מובטחת (מובטח שהיא לא קיימת). לשרשור אחר...

מזל שאתה מבין שזה בצחוק, איפה שותים כזה דבר?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 20 שעות, hans כתב:

מי שותה תה רותח?!? תה חולטים בטמפ' נמוכה יותר, בין 60 ל-85 מעלות, תלוי בתה. גבוה מזה - הרגת את התה

לא יודע למה אתה קורא תה. אצלנו בעדה תה זה הנוזל הרותח שקצת יותר כהה מקפה שחור וחייבים מים רותחים בשבילו.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 9 שעות, Night Driver כתב:

לא יודע למה אתה קורא תה. אצלנו בעדה תה זה הנוזל הרותח שקצת יותר כהה מקפה שחור וחייבים מים רותחים בשבילו.

לזה:

לפני 18 שעות, hans כתב:

לפסנג סושונג

🤔

• תוכן חדש...