Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לא מזמן רכשתי את המגבר של רוקפורד 801X שמוצהר 100X4 או 2X400 ב 4 אום

2 ערוצים גישרתי לחיבור סאב קיקר L5 והגיין עד הסוף ( אני שולט מהמערכת )

ועוד 2 ערוצים למורל דוטק שלי והגיין על 4\3 ( לא מספיק חזק לי )

אני מעוניין לדעת אם המגבר מיועד\מסוגל לעבוד על פול גיין בכל ארבעת הערוצים , או שיהיו לי בעיות ככה ??

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

כמה וולט מוצהר הסיגנל של הפאנל שלך ?

בכל אופן, הגיין זה בורר רגישות, זה לא משנה אם הוא עד הסוף למעלה ומקבל סיגנל חלש, בדיוק כמו שזה לא ישנה אם הוא יהיה עד הסוף למטה ויקבל סיגנל חזק.

התוצאה והביצועים יהיו זהים.

השאלה אם אתה מקבל רעש כרגע, האם יש לך רעש לוואי כל שהו ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

HU פיוניר 7700

ולא כרגע אין לי שום רעשים

אז לא מזיק למערכת אם כל הערוצים על פול גיין ?

אבל ככל שהגיין על גבוהה המגבר יותר במאמץ לא ??

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

גיין זה בורר רגישות, לא בורר עוצמה.

אם האות שלך חלש, והגיין שלך "גבוה" , המגבר יתאמץ בצורה זהה למקרה הפוך.

זאת אומרת, אם האות שלך יהיה חזק, והגיין יהיה נמוך, המגבר יעשה את אותה העבודה, ויתאמץ בצורה זהה.

ושוב, גיין זה בורר רגישות, הוא בורר את רגישות הכניסה של המגבר, לעומת האות שניכנס.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני יגיד לך מה

אמרתי לך את המפרט שלי

עכשיו הווליום של המערכת שלי מגיע ל 50+

אני מרגיש שעד 40 הכל בסדר , ומעל 40 הצליל מתחיל להתעוות

אז רציתי לדעת אם אני מגביר את הגיין של המגבר עד הסוף ואת המערכת עד 40 זה מזיק ??

פורסם

אם ב40 מתוך 50 העסק מתחיל להתעווט אז או שהפאנל שלך נכנס לקליפינג, ב41 או שהמגבר שלך נכנס לקליפינג בגלל שהאות חזק לו ואז או שלא תעבור את ה40 או שתנסה להוריד מעט את הגיין....אם תעלה אותו סביר להניח שיתחיל לך עיווט מיותר נמוך נגיד 35

פורסם

כפי שעתיד אמר, אתה מוזמן לנסות.

תעלה את הגיין, תוריד את הווליום בפאנל, ותשמע אם התמורה המתקבלת קולעת לטעמך.

לדעתי ? כל שינוי שתרגיש לא יהיה אמיתי, אבל תנסה .. יותר טוב מכלום.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

הרדיו דיסק שלך הוא כ2.2V. אתה יכול להגיע לזה גם ב40 מיתוך 62 זה תלוי בכיוונים של האקולייזר.

הגיין של המגבר כשהוא על מקסימום רגישות הוא בערך 0.25V לא? זה אומר שב20 של המערכת אפילו פחות כבר הייתה צריך לספק עד הסוף למגבר... יש בעיה או במגבר או במתח של הרדיו דיסק.

או שבעצם המגבר הוא לא 1000WRMS לפי התעודת ליידה........

תמיר

• תוכן חדש...