Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת האוטו - דייהו לאנוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול גם לקחת רעיון מהסרט מהיר ועצבני ולעשות איטי ורגוע.
✓ Установка спойлера от ланос спорт на хэтчбек ! — logbook daewoo lanos  2007 on drive2 - volt-bikes.ru

וברצינות:
אם תחליט לצבוע\להדביק\אנערף - תעשה לעצמך טובה ותראה כמה מדריכים ביוטיוב לפני, אחרת מעבר למגוחך מרחוק (לטעמי כמובן, תעשה מה שטוב לך - רכב שלך, אני להיפך בעד מגוון על הכביש) זה יראה רע גם מקרוב.

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בתאריך 18.7.2021 בשעה 10:09, vadim6385 כתב:

אל תעשה שום דבר.

לשים לדייהו לנוס מדבקות/ג׳נטים/ספוילרים/צבע זה רק לעשות צחוק מעצמך (אלא אם אתה ליצן במקצוע, והאוטו בא לייצג את העסק).

תהנה מהאוטו כמו שהוא. אל תשפוך כסף על שטויות. אני מבין שזה קורץ, אבל פשוט אל.

לשים ליפסטיק על חזיר לא יהפוך אותו לסקרלט ג׳והנסון.

הנה תמונה להמחשה:

P_20160109_165753.jpg

א. תודה ואדים, אני יודע איך האוטו נראה 🙂 - רוצה לשים לו משהו מסויים, שיהיה יותר נחמד.

בתאריך 18.7.2021 בשעה 10:14, avargel כתב:

מילא, אם זאת היתה נובירה. אבל לאנוס?

סתם, צוחק

אל תידבק מהדכאון של הזקנים פה, בפרט אלה שקוראים להם וואדים 😀 תעשה מה בראש שלך ותזכור להנות מהתהליך

עושה את זה בעיקר בשביל התהליך, יכולתי לקנות גם ונילין (אם אני לא טועה בשם, המדבקת ניילון) אבל זה הרבה פחות חוויתי.

בתאריך 18.7.2021 בשעה 10:26, ZiggyMan כתב:

הכנס ל"רכבים ערבים בישראל" ותקבל השראה.

~ צחקתי בקול ~

בתאריך 18.7.2021 בשעה 11:15, SlowRide כתב:

אל תתרגש מכל מיני ציניקנים, עדיף לעשות מהרכב clown car ולהנות מהחוויה ובסוף להבין שזה מגוחך מאשר לא לעשות כלום ולהישאר בבאסה שאין לך מוסטנג כמו בתמונה. במיוחד ברכב כמו דייהו לנוס שעולה 10 שקל, לא הייתי חושב פעמיים ונהנה מהתקופה הזו.

מסכים לגמרי, לא מעניין אותי מה אחרים חושבים על האוטו, ויגיע יום למוסטנג, למרות שעדיף קמארו 🙂

בתאריך 18.7.2021 בשעה 11:34, סלע כתב:

את כל הכסף שאתה מתכוון לזרוק על הרכב הזה, הייתי מציע לך לחסוך ולהשתדרג לרכב אחר.

א. בכוונה קניתי את האוטו הזה, בגלל האוטו ובגלל המחיר, מאוד בספק אם הייתי מוצא אוטו בהתאם לדרישות בעוד 1500 שקל...

ב. אני עובד, כסף לא הבעיה...
 אם הצביעה הייתה 10 אלף ש"ח הייתי מבין, אבל זה כלום...

בתאריך 18.7.2021 בשעה 14:27, vadim6385 כתב:

לעשות לרכב צבע במחיר של פי כמה משווי הרכב, ואז לקבל ראש מנוע, זה הרבה יותר מבאס.

פות"ש, אתה רוצה להנות מהרכב, ויש לך כסף מיותר? תעשה יישור קו מכני, עד כמה שאפשר לעשות בדייהו לנוס בת 20.

קצת מיותר לטעמי, מתכנן לקנות רכב חדש עם שנתון הגיוני מתי שהאוטו הזה יתעייף

בתאריך 18.7.2021 בשעה 20:30, GOLF כתב:

שיקנה כמה מיכלים של פלסטידיפ וישתגע. מקסימום לא יאהב - יקלף חזרה עד החלודה :)

זה רעיון

בתאריך 18.7.2021 בשעה 20:39, ArikB כתב:

פות"ש, האם הרכב בצבע כחול?
האם  אתה מתגורר קרוב לחוף?
😉

אולי,מוזמן לעבור לפרטי 🙂

בתאריך 18.7.2021 בשעה 23:40, borsood כתב:

כבעל לַאנוּס לשעבר אני אוסיף:

1. תהנה מההרכב כל עוד אתה מתלהב ממנו, לא משנה מה יהיה אחר כך תמיד תזכור את האוטו הראשון שלך לטובה.

2. תנהג בזהירות, גם כשהוא היה חדש הוא לא היה סלחני לטעויות. קח מרווחי בטחון.

3. אל תשקיע הרבה כסף מהסיבה שזה רכב ישן ויש סיכוי שדי מהר תגלה שמיצית, אז תחסוך חלק מהכסף לרכב הבא.

4. תשקיע זמן ללמוד את הרכב, אם אתה מוכשר ויש לך רצון, זו מכונית די פשוטה מבחינה מכנית ותוכל ללמוד עליה. גם אם תעשה טעויות הן יהיו הרבה פחות יקרות. בטווח הארוך זה יהיה יותר משתלם מצביעות או מדבקות.

לשאלות ששאלת תפנים את מה שדיסקו כתב.

תהנה מהרכב, אין כמו אוטו ראשון.

2. לגמרי, 0 סלחנות, חוץ מזה שהגריפ שלו מטורף, הוא לא סלחני בכלל 🙂 המעט שהיה לו עבר עד גיל 20

1+3+4 תודה!

בתאריך 19.7.2021 בשעה 09:53, vadim6385 כתב:

זה:

אם רוסי אומר אין להפוך אוטו לסלאבי, אסמוך עליו

פורסם
לפני כשעה, shellcase כתב:

אתה יכול גם לקחת רעיון מהסרט מהיר ועצבני ולעשות איטי ורגוע.
✓ Установка спойлера от ланос спорт на хэтчбек ! — logbook daewoo lanos  2007 on drive2 - volt-bikes.ru

וברצינות:
אם תחליט לצבוע\להדביק\אנערף - תעשה לעצמך טובה ותראה כמה מדריכים ביוטיוב לפני, אחרת מעבר למגוחך מרחוק (לטעמי כמובן, תעשה מה שטוב לך - רכב שלך, אני להיפך בעד מגוון על הכביש) זה יראה רע גם מקרוב.

כמובן 🙂

פורסם

הרכב בראשון שלי הייתה פיאסטה שנת 2000

1.3 ידני, מבחוץ היא הייתה סבבה, אז לא נגעתי.

אבל מבפנים החלפתי את כל הריפודים, כולל דלתות לצבעים מאוד חיים... הרכב נראה מבפנים כמו מסיבה גרועה של שנות ה 60 הפסיכודליות, ועלה לא מעט. אבל כל מי שהצטרף לנסיעה צחק

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 13 שעות, לירון .ה. כתב:

הרכב בראשון שלי הייתה פיאסטה שנת 2000

1.3 ידני, מבחוץ היא הייתה סבבה, אז לא נגעתי.

אבל מבפנים החלפתי את כל הריפודים, כולל דלתות לצבעים מאוד חיים... הרכב נראה מבפנים כמו מסיבה גרועה של שנות ה 60 הפסיכודליות, ועלה לא מעט. אבל כל מי שהצטרף לנסיעה צחק

תמונות יש?

פורסם
לפני 10 דקות, אורן444 כתב:

תמונות יש?

הלוואי!, לא היה אז מצלמות בשלוף כמו היום, ובסוף גם ריסקתי את הרכב לתוך עמוד חשמל!.

אני חושב שהוא עדיין זרוק מאחורי המוסך של הקיבוץ, אנסה לחפש אותו בביקור הבא 😄

• אהבתי 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

• תוכן חדש...