Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה יעלה (והאם חוקי)

להחליף ברכב כיסא נהג במידה והוא מתאים, אם הכיסא שבא עם הרכב לא נוח...

ורוצים לשים כיסא יותר מפנק מדגם אחר

פורסם

מזכיר לי סיפור של חבר

רצה להחליף גאנטים 

אחר כך ההגה קצת התקלף הביא אחד אחר

אחרי זה ידית הילוכים גם

קיצור עדיף להחליף רכב..

פורסם

הסיפור של החבר שלך רלבנטי כמו שאספר על איך דודה שלי קנתה עגבניות בשוק.

לעניין:
אם יש גרסה מאובזרת יותר של הרכב שלך עם כסאות טובים יותר, זה פלאג-אנד-פליי, 4 ברגים.
להחליף לכסאות מרכב אחר זה לא סיפור, לכל היותר תצטרך עבודת מסגר כדי להתאים את המסילות.
א ב ל 

האם בכסא שלך יש כרית אוויר? כי אם כן - זו בעיה.

לגבי חוק - לא מכיר סעיף שמתייחס לזה ספציפית.
יש כמובן את תקנה 380 המקוללת, שאומרת שאסור לך לשנות שום דבר אבל אני בספק שמישהו יאכוף אותה על כסאות, אולי במקרה של תאונה רצינית שבה חברת הביטוח תצטרך לשלם הרבה כסף  זה יצור בעיה מסויימת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 45 דקות, shellcase כתב:

האם בכסא שלך יש כרית אוויר? כי אם כן - זו בעיה.

זה בדיוק מה שחשבתי לא מזמן: פעם היה נורא פשוט, במיני שהיתה לי העפתי את הכיסאות המקוריים, התאמתי כיסא מרכב אחר, והכל ישב פיקס (טוב נו, כמעט - משענות הראש נגעו בתקרה כשניסו להיכנס לספסל האחורי, אבל גם אני וגם בנות הזוג שלי היינו קצת יותר רזים, צעירים ויפים אז).

היום?

גם אם אני רוצה להכניס לסניק שלי ריקארו ממגאןספורט, וגם אם הפלאג של כרית האויר זהה, לך תדע איך היא תתפקד בתאונה, והם התכנון השונה של המגאן והסניק לא ידפוק את הפעולה שלה, ואלף ואחת ובעיות אחרות.

(ובאותו נושא: פעם רצית להחליף הגה? קנה מתאם וקדימה הפועל - האפשרויות אינסופיות. היום? חפש דגם זהה, כרית אויר, בלאגנים...)

העולם הולך קדימה, והתחביב הולך אחורה.

• תוכן חדש...