Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנינו רכב שנצבע כדי להעלים שריטות וכו'.

אנחנו רוצים שהצבע ישמר ולא ירד..אבל מצד שני לא צריך שהרכב יבריק וכו'.

מספיק לקחת אותו לשטיפה במכונה עם וקס? (הווקס כבר בתוך המכונה)

פורסם

אם משהו יוריד את הצבע זו המכונה. אם זה חשוב לכם לכו לשטיפה ידנית.

לגבי וקס בתוך המכונה - לא יעיל. לא מיישמים ככה וקס, זה מגיע למקומות שלא מיישמים בהם וזה ירד אחרי זמן מאוד קצר.

בנוסף אם חשוב לכם יותר שמירה על הצבע מאשר ברק עדיף ליישם אוטם צבע.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

לגבי ווקס בהשפרצה- כן אמנם פחות אפקטיבי, אבל זה בהחלט יכול לעבוד, תלוי בחברה ובצורה שהיא הגדירה שנכון להשתמש בווקס.

אישית אני כן משתמש בווקס בהשפרצה- זה חוסך המון זמן שגם ככה אני מבזבז אותו בשטיפה, אני משתמש נגיד בkoch chemie pw שאפשר להשפצריץ אותו עם מקציף של גרניק.

אני שוטף את הרכב פעם בשבוע אז אין בעיה עקרונית עם זה שהווקס פחות אפקטיבי מאחר והוא צריך להשאר לשבוע וזה סביר.

לגבי שטיפה במכונה- אני מניח שהכוונה למכונה של "שטיפה אוטומטית", קודם כל הן מאוד שורטות את הרכב אז באופן כללי אתה רוצה להמנע מלהשתמש בהן, וכן הצבע לא ישמר בצורה טובה.

גם בשטיפות ידניות הייתי נמנע- הם לרוב משתמשים במטאטא, שגם הוא שורט יופי את האוטו.

הפיתרון האידיאלי הוא לשטוף לבד, איך לשטוף נכון יש לך לא מעט מדריכים.

כמובן זה עניין שלך כמה אתה מוכן להשקיע וכמה חשוב לך שהרכב יראה טוב.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם (נערך)
בתאריך 7.7.2021 בשעה 20:30, ik3 כתב:

לגבי ווקס בהשפרצה- כן אמנם פחות אפקטיבי, אבל זה בהחלט יכול לעבוד, תלוי בחברה ובצורה שהיא הגדירה שנכון להשתמש בווקס.

אישית אני כן משתמש בווקס בהשפרצה- זה חוסך המון זמן שגם ככה אני מבזבז אותו בשטיפה, אני משתמש נגיד בkoch chemie pw שאפשר להשפצריץ אותו עם מקציף של גרניק.

אני שוטף את הרכב פעם בשבוע אז אין בעיה עקרונית עם זה שהווקס פחות אפקטיבי מאחר והוא צריך להשאר לשבוע וזה סביר.

לגבי שטיפה במכונה- אני מניח שהכוונה למכונה של "שטיפה אוטומטית", קודם כל הן מאוד שורטות את הרכב אז באופן כללי אתה רוצה להמנע מלהשתמש בהן, וכן הצבע לא ישמר בצורה טובה.

גם בשטיפות ידניות הייתי נמנע- הם לרוב משתמשים במטאטא, שגם הוא שורט יופי את האוטו.

הפיתרון האידיאלי הוא לשטוף לבד, איך לשטוף נכון יש לך לא מעט מדריכים.

כמובן זה עניין שלך כמה אתה מוכן להשקיע וכמה חשוב לך שהרכב יראה טוב.

תודה על התשובה.

נצא מנקודת הנחה שאני לא מעוניין לשטוף בעצמי וגם לא להשקיע סכומים בשטיפה מקצועית.

מצד שני, אני גם לא דורש הרבה. לא צריך ברק. רק רוצה שהצבע לא יתקלף\ לא יהיו סימני צבע מוזרים.

יש דרך ביניים כלשהי?

או שעדיף לא לשטוף בכלל לפי מה שאתה אומר? 

בתאריך 7.7.2021 בשעה 20:19, Adani כתב:

אם משהו יוריד את הצבע זו המכונה. אם זה חשוב לכם לכו לשטיפה ידנית.

לגבי וקס בתוך המכונה - לא יעיל. לא מיישמים ככה וקס, זה מגיע למקומות שלא מיישמים בהם וזה ירד אחרי זמן מאוד קצר.

בנוסף אם חשוב לכם יותר שמירה על הצבע מאשר ברק עדיף ליישם אוטם צבע.

האם עדיף לא לעשות שטיפהבכלל אם ככה (כי אני לא מתכוון לשטוף לבד)?

האם יש דרך נוחה וזולה להשתמש באוטם צבע?

עריכה אחרונה על ידי buk876
פורסם

לא לשטוף כלל זה המתכון המושלם להשמדת הצבע, בין אם זה יהיה מפגעים כמו צואה של ציפורים או עטלפים ובין אם זה פשוט שריפה של הצבע בשמש.

כל אחד מהפתרונות האחרים יהיה עדיף על זה, לבחירתך מה הרמה שאתה רוצה והסכום שאתה מוכן להשקיע.

• רעיון טוב! 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ik3 כתב:

לא לשטוף כלל זה המתכון המושלם להשמדת הצבע, בין אם זה יהיה מפגעים כמו צואה של ציפורים או עטלפים ובין אם זה פשוט שריפה של הצבע בשמש.

כל אחד מהפתרונות האחרים יהיה עדיף על זה, לבחירתך מה הרמה שאתה רוצה והסכום שאתה מוכן להשקיע.

מה אתה אומר על לעשות משהו כזה פעם בכמה חודשים?

https://www.amazon.com/Shine-Armor-Fortify-Quick-Coat/dp/B07LHB3B2Q/ref=sr_1_8?dchild=1&qid=1625846652&s=automotive-intl-ship&sr=1-8

יש להם שם סרטון הם אומרים שלא צריך לעשות כלום חוץ מלרסס ולנגב עם מטלית

עריכה אחרונה על ידי buk876
  • תוכן חדש...