Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול למקסיקו בס"ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידכון קטן בנושא ביקורת דרכונים, אין יותר חשיבות לדרכון ביומטרי/רגיל.

מניחים את הדרכון במתקן כלשהו, מסתכלים למצלמה ובמידה ונמצאת התאמה בין התמונה בדרכון לבין המצלמה השער נפתח וזהו, בלי תביעת אצבע ובלי אינטראקציה עם בני אדם.

פורסם

זה קיים כבר לפחות שנתיים.

בחלק ממדינות אירופה מקבלים דרכון ביומטרי ישראלי בשערים האוטומטיים כמו דרכון אירופי. איני יודע איך הקורונה משפיעה על ההליכים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

תשמע הטיסה האחרונה שלי לפני זאתי הייתה בספטמבר 2019, נחתתי בחזרה בנובמבר 2019 וזה בוודאות לא היה קיים לבעלי דרכון רגיל (אז שנתיים זה לא קיים…).

היום אין הפרדה בכלל בין דרכון ביומטרי לרגיל…

עריכה אחרונה על ידי BloodFist
פורסם

טוב, אפשר להתנצח. אשתי עברה כך כמה פעמים ב-2019, ועד היום אין לה דרכון ביומטרי. מה שכן - זה היה ביציאה בטרמינל 1, בטרמינל 3 היא תמיד מיהרה לבודקה בזמן שאני עברתי עם הביומטרי באוטומט.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה פשוט תמיד חד משמעי בכל נושא אז זה מתבקש…

בספטמבר 2019 ובנובמבר 2019 המשכתי לקלל את הכרטיס עם הטביעת אצבע בטרמינל 3…

היום פשוט אין שם ״דוכנים״ עם אנשים פרונטליים שיחתמו לך על הדרכון אלא שהאופציה היחידה שקיימת היא להניח את הדרכון ולאפשר למצלמה לזהות אותך ורק כך לעבור…

אין לי שמץ של מושג מה היה או מה קורה בטרמינל 1.

פורסם

שתי נסיעות ב 2019 עם דרכון לא ביומטרי הכל דרך המצלמה.

• רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

כבר כמה שנים שאפשר עם דרכון רגיל לעבור בעמדות הלא מאוישות של הביומטרים. מה שחדש יחסית הוא שאין יותר אופציה אחרת, כולם עוברים ככה, מלבד דרכונים זרים. והמכשירים של הכף יד התאדו מהעולם, לטובה (הם היו חרא) ולרעה (לא היה להם מאגר ביומטרי, הכל שמור על הכרטיס. אם הבנתי נכון היום כשעוברים במכונה הטביעת פנים הביומטרית שלנו נכנסת למאגר הארצי)

פורסם

תראנ, צילום ביומטרי יש להם מרשיון הנהיגה, אם כי הם אולי מעדכנים את המאגר.

אגב, כשאני משחזר, נתקלתי במערכת הזו באיזה בוקר מטורף ב-2017, כנראה פיילוט עם מדריכים שהדריכו את הקהל.

פורסם

שאלה מעניינת:  האם המצלמה תמיד מצליחה לזהות, או שהיא מזייפת. כאילו, מה קורה אם היה לי זקן ועכשיו אני מגולח??  סידרתי גבות וכדו'..

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

היא מסתכלת על מאפיינים ביומטריים, מרחק בין העיניים, צורת האף, מרחק בין האוזניים לעיניים, גודל הפה וכו וכו. אין השפעה של תספורת וכו.

• אהבתי 1
פורסם

אני ממליץ מאוד לקרוא וללמוד על מקסיקו, זה רחוק מלהיות יעד חלומי שאתה רוצה להיות בו שלושה חודשים.
זה יעד נחמד אם אתה נוסע לשם לשבוע להיות במלון 5 כוכבים במרכז תיירותי, 10 קילומטר מהיעד הזה אתה תהיה באיזור ששולטים עליו קרטלים.
זאת מדינת עולם שלישי לכל דבר, ממליץ לשקול יעד אחר.

• תוכן חדש...