Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין כננת בחדר מדרגות כדי להרים קניות.

חיפשתי בגוגל ועד עכשיו מה שמצאתי זה כננות מקצועיות למאות ואלפי קילוגרמים במחירים גבוהים.

יש למישהו מושג איפו אפשר למצוא כננת של 10-50 קילו? משהו לא יקר שאפשר יהיה להתקין בחדר מדרגות ולחבר למעקה?

פורסם

כננת היא כמו מעלית - צריך מקדם בטחון. כננת שמתאימה ל50 ק"ג, גם אם נלקח מקדם בטחון בתכנון שלה, הייתי לוקח עוד מקדם בטחון על זה.
אתה צריך משהו כזה:
https://stockcenter.co.il/4482/כננת-הרמה-חשמלית-125-250-קג/?gclid=CjwKCAjwzMeFBhBwEiwAzwS8zMcLcj3Eh4bQYkslbbTpenHbpO02YrNjzMGFwpAeDcl_QnkzU4dk6BoCiz4QAvD_BwE

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

- שים לב שכננת בתור אמצעי הרמה חייבת רישוי בדמות בדיקות תקופתיות (לא שאני מאמין שמישהו עושה את זה בפועל, אבל במקרה של גרימת נזק האחריות תיפול אך ורק עליך)
- שים לב שהתשתית שעליה אתה מבסס את הכננת חייבת להיות יציבה ומחושבת - לתלות כננת על מעקה שאתה חושב שהוא יציב כי קצת נענעת עם היד זה לא תופס. כדאי מאוד שיהיה מגובה בחישוב קונסטרוקטיבי מתאים.

• אהבתי 3
פורסם

אין צורך בכננת חשמלית. מספיקה גלגלת עם חבל.

הומצאה בתקופת הרומאים, ומשמשת בבתים באמסטרדם מאז ימי הביניים עד היום.

https://amsterdamhangout.com/why-do-houses-in-amsterdam-have-hooks-on-them/

בבניין הקודם שגרתי בו בירושלים, השכנים בקומה חמישית בלי מעלית התקינו גלגלת כזו והשתמשו בה המון.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

השימוש העיקרי זה בשביל שאמא שלי תוכל להרים קורקינט חשמלי ששוקל 13 קילוגרם לקומה השלישית.

אני חושב שגלגלת זה עדיין יהיה לה כבד.

פורסם

מכיר הרבה אנשים עם זה, מוכרים דברים כאלו ודומים ב"אחים יפרח" בית שמש.

אזור מחירי של 250 ש"ח רק על המנוף, אבל יתכן ותצטרך גם סל, מוט פלדה להתפיס את זה וכדו' אז תצטרך להוציא עוד כסף.

בכל אופן בכללי אצל האחים יפרח אני מכיר שמוכרים, מאמין שבעוד הרבה מקומות שמוכרים מוצרי בניה לקבלנים יש את זה.

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, Gavrik כתב:

השימוש העיקרי זה בשביל שאמא שלי תוכל להרים קורקינט חשמלי ששוקל 13 קילוגרם לקומה השלישית.

אני חושב שגלגלת זה עדיין יהיה לה כבד.

אז אפשר גלגלת כפולה או משולשת. כמובן שזה יצריך את אמא למשוך חבל שארכו פי 2 או 3 מגובה ההרמה.

העניין הבטיחותי לא פחות, אם החבל ישתחרר הקורקינט ישמט מגובה כמה מטרים, עניין מסוכן.

בינינו, לא הייתי נותן לאמא לרכב על קורקינט חשמלי. הכלי הזה מסוכן גם לצעירים, ואם לאמא קצת דלדול עצמות, תופעה נפוצה בנשים בגיל הביניים ומעלה, נפילה ממנו יכולה לגרום פציעה קשה ואף מוות. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה שהבחור רוצה לעשות מסכן את אמא שלו, גם ברכיבה וגם בשינוע. כדאי שיהיה מודע לכך.

דרך אגב - מה אומרים השכנים ? האם הם מסכימים להתקנת מתקן כזה בבניין? אילו אני שכן אני מתנגד לכך משיקולי בטיחות, אלא אם מהנדס מוכיח לי באותות ובמופתים שהדבר הזה בטיחותי. קורקינט זה לא סל עם לחם וחלב אלא כלי שיכול לרוצץ גולגלות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, אורח לרגע כתב:

הבנאדם מחפש גלגלת, אתה מסביר לו על הבריחת סידן של אמא שלו :) :) :) :)

לא, אין דברים כאלה.... 

Face Palm GIF

אתה חדש פה?

הותיקים כבר מכירים את העניין...

סלע

פורסם

מבין את דאגתכם.

אמא שלי מאוד חששנית וזהירה לכן אני רוצה לקנות לה קורקינט בסיסי שיסע 10-15 קמ"ש העיקר שיגיע ליעד.

זה לא שהיא הולכת לטוס ב50-40 קמ"ש ולזגזג בין התנועה כמו בתל אביב. סה"כ נסיעה בתוך אשקלון על מדרכות מרווחות (כן באשקלון נוסעים עם אופניים וכלים חשמליים על מדרכות) לאורך שדרות ירושליים עד לקאנטרי בברנע או מנחם בגין עד לירידה לים דרך אפרידר.

• תוכן חדש...