Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לפני כשבוע רכשתי מיצובישי ספייס סטאר, 2014, מנוע 120, אוטומטי, גיר רציף.

ב33000 שח 41,00 קילומטראז יד 1 ללא תאונות שמורה ממש.

מנסיעה איתו ברחבי העיר, הבחנתי במעין "קפיצה" "דחיפה" כאשר אני מאיצה את הרכב ממצב בלימה (רמזור, פניות).

שאלתי כמה אנשים עם אותו הרכב והם אמרו שלא הבחינו בכך...

אין לי נסיון ברכבים קטנים, לכן רציתי לדעת האם מישהו נתקל בתופעה? האם תקין? האם זה קורה בכל רכב קטן בעל מאפיינים זהים או שרק ברכב הזה?

זה ממש מציק לי בנסיעה ויש לציין שלא תמיד זה קורה ומשום מה מרגישה עכשיו שעשיתי טעות שרכשתי אותה וזה מבאס...

לצערי עדיין לא שמתי לב מה בדיוק גורם לזה לקרות

תודה לכל העוזרים :)

עריכה אחרונה על ידי קסם
פורסם

לא להתרגש. 

מה שאת מרגישה יכול להיות תושבת גיר או תושבת מנוע שצריכה החלפה.

לא להתבאס מזה ולא להתרגש. ברכב ישן יהיו תקלות של בלאי. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 5 דקות, discoTD5 כתב:

לא להתרגש. 

מה שאת מרגישה יכול להיות תושבת גיר או תושבת מנוע שצריכה החלפה.

לא להתבאס מזה ולא להתרגש. ברכב ישן יהיו תקלות של בלאי. 

זאת אומרת שזה לא משהו שקורה ברכב הזה ואני צריכה לבדוק זאת? מה העלות של טיפולים כאלו?

פורסם
לפני 32 דקות, Buki כתב:

מתי בדיוק הקפיצה מופיעה? באיזה מהירות?

מהירות ממש נמוכה, איך שמתחילה להאיץ, לדוגמא אם עצרתי ברמזור ואז באתי להאיץ זה קופץ או בפניות כשאני מאטה ואז מאיצה זה קורה

פורסם
לפני כשעה, קסם כתב:

מהירות ממש נמוכה, איך שמתחילה להאיץ, לדוגמא אם עצרתי ברמזור ואז באתי להאיץ זה קופץ או בפניות כשאני מאטה ואז מאיצה זה קורה

זאת אומרת במעבר מגז משוחרר ללחוץ כשהרב בתנועה? לא בזינוק ראשוני מהמקום? 

או בלי קשר למעבר לגז? 

פורסם
לפני 52 דקות, Buki כתב:

זאת אומרת במעבר מגז משוחרר ללחוץ כשהרב בתנועה? לא בזינוק ראשוני מהמקום? 

או בלי קשר למעבר לגז? 

אז זהו שלא יודעת להגיד בדיוק למה זה קשור, רק שמתי לב שזה מופיע כשאני מאיצה, אין לי מושג אם זה מגז משוחרר ללחוץ או בזינוק ראשוני

פורסם

קשה להבין משהו מהתאור הזה. 

בכל מקרה בגיר הזה במהירות 15-20 יש קפיצונת קטנה שרוב האנשים לא מרגישים - נעילת ממיר מומנט. ובאיזור 40-50 קמ"ש עוד קפיצונת או סוג של השהייה קטנה בעברת הכוח שגם רוב האנשים לא מרגישים - החלפה מהילוך ראשון לשני בגיר. 

אם זה משהו יותר משמעתי  מהנ"ל, זה לא תקין וזה לא "ככה האוטו". תפני למוסך לבדיקה. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 44 דקות, Buki כתב:

קשה להבין משהו מהתאור הזה. 

בכל מקרה בגיר הזה במהירות 15-20 יש קפיצונת קטנה שרוב האנשים לא מרגישים - נעילת ממיר מומנט. ובאיזור 40-50 קמ"ש עוד קפיצונת או סוג של השהייה קטנה בעברת הכוח שגם רוב האנשים לא מרגישים - החלפה מהילוך ראשון לשני בגיר. 

אם זה משהו יותר משמעתי  מהנ"ל, זה לא תקין וזה לא "ככה האוטו". תפני למוסך לבדיקה. 

תודה רבה! אקח באמת לבדיקה

חשוב לי לציין שלא תמיד אני מרגישה את זה וזה לא משהו עקבי יש לזה משמעות? אולי קשור לדרך שבה אני נוהגת על הרכב?

לפני 15 שעות, viperoey17 כתב:

יכול להיות תושבת גיר עייפה

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

אבדוק את זה, תודה!! 🙂

פורסם

תבדקי שאת עומדת ברמזור אם יש רעידות ברכב זאת אינדיקציה טובה לכך שהתושבות גיר גמורות. אם תחליפי אותם ההרגשה תשתפר וגם תחליפי שמן גיר על הדרך.

פורסם

רכב רועד בעמידה בגלל מנוע 3 צילינדרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...