Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

פולו 2011 1.2TSI

לאחרונה החגורת בטיחות של הנהג רפויה. זה מתבטא בזה שכשאשר אני לא נוהג, היא לא חוזרת עד הסוף ל"בית" שלה (אין משיכה מהקפיץ). כאשר אני חוגר אותה, כן יש מתח שמצמיד את החגורה אלי.

כלומר אין בשלב זה סיכון בטיחותי (בדקתי גם במשיכה מהירה והיא "ננעלת") אבל זה קצת מעצבן שהיא משתרכת ולפעמים מפריעה לדלת להסגר.

מנגנון חדש במוסך מורשה עולה די יקר, והם לא מפרקים לבדיקה. במוסך אחר יותר עממי, הציעו לי לפרק כדי לראות אם יש משהו תפוס ולנקות.

אני לא מבין בזה כל כך, אז לפני שאני מסכים לפירוק ובדיקה בחלק בטיחותי, רציתי לשאול האם זה בסדר או NO-GO (להחליף מנגנון חדש בשלב זה אני לא רוצה בגלל המחיר, כל עוד החגורה מתוחה כאשר אני נוהג)

פורסם (נערך)

מציע לך בשלב הראשוני לפני שאתה מחליף את החגורה לנסות לנקות אותה היטב, יתכן שעם הזמן החגורה ספגה לכלוך והתקשתה מעט וזה מה שמשפיע על המשיכה שלה ע"י המנגנון. 

ראיתי לא מזמן ביוטיוב מישהו שסידר ככה את החגורה ברכב שלו. 

את הניקיון ממליץ לך לעשות עם APC ומברשת (על מנת להבריש את החומר לתוך הבד ולשחרר את הלכלוך) ואז אם יש לך שואב אבק רטוב לשאוב ואם לא לנגב בעזרת מטלית, כדאי לעבור על כל אורך החגורה, הייתי מנסה למשוך כמה שיותר ואז לתפוס עם קליפס בקרבת הקורה ממנה יוצאת החגורה כדי שלא תחזור פנימה. 

עריכה אחרונה על ידי shakedi
  • אהבתי 1
 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

• תוכן חדש...