Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. שואל בשביל חבר. 

סוניק 2014 80 אלף קמ מנוע 1400.

לפני שבועיים בעל הרכב ראה שאין לו מים. קרא למכונאי, שתיקן לו את הנזילה ועל הדרך עשה לו טיפול עשרת אלפים.

בעת הטיפול נקרעה אחת הגומיות של סליל ההצתה.

בעל הרכב נהג ככה כמה ימים (עד שהמכונאי השיג סליל הצתה חדש מקורי), בהתחלה לא היו תופעות לוואי, ואחכ כבר הרכב לא האיץ ונסע ממש רע.

ישר הוחלף סליל הצתה, ובעל הרכב טען שהרכב לא נסע כזה טוב מאז שקנה אותו.

כעבור שבוע, בעל הרכב שולח לי תמונה - נדלקה לו נורת esp, והוא טוען שהמזגן הפסיק לקרר והאוטו לא מאיץ.

מידע בגוגל לא הניב תוצאות.

המכונאי כרגע לא זמין כדי לבוא ולטפל ברכב.

מהתיאור לעיל, מה לדעתכם הבעיה?

יכול להיות שסליל ההצתה לא תקין?

מדגיש, הסליל מקורי, בוודאות מתאים לסוניק 1400 (בהתחלה הביאו למכונאי סליל של 1600, אבל היה גדול מדי, ואז החליפו לו לאחד תקין).

יכול להיות שאחד החיישנים הלך?

אני שואל בעיקר כדי לקבל הכוונה, אולי יש איזושהי תקלה מוכרת בשברולטים בשנים האלה או משהו כזה. אני לא מצפה שהגולשים ידעו בדיוק שחיישן x נדפק רק בגלל התיאור שלי :)

תודה מראש ויום טוב. 

Ford Fiesta 2014 Manual

• תוכן חדש...