Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכוון מחר להתקין מגבר אצלי ברכב, וצריך סט של חיווט.

חיפוש קטן בפורום ועוד חיפוש קטן ברשת הניב את התוצאות הבאות:

1. סט של ENET, הם הכי קרובים אלי הביתה. 120 ש"ח (חבר שלי קנה מהם לא מזמן מגבר).

http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2913&CatCode=67

2. סט Lanzar ב-100 ש"ח, נראה ממש טוב אבל הבעיה שנתניה די רחוקה.

http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=LQ102PSCat2Cat1ID=44&Cat2ID=66

3. סט שנמכר באוטודיפוט, הבנתי שנמכר ב-120 ש"ח, השאלה אם הוא שווה משהו או כמנהג המסורת של אוטו-דיפוט?

עריכה: ראיתי עכשיו גם את הסט הזה של Boschmann, מה אתם אומרים עליו?

http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/dss/product.asp?pf_id=JIBPW400600KT&group_id=724&super_dept_id=

המלצות, הערות והארות יתקבלו בשמחה רבה (שמחה רבה אביב הגיע פסח בא)

תודה וחג שמח,

צחי.

No worries 8)

פורסם

הסט של אוטודיפו הוא של EXPLOSION כבל המתח שם הוא 8G אני משתמש בסט הזה ואין בעיות איתו הוא בסדר גמור ועושה את העבודה . אגב מחירו הוא 99 שקלים. ולא 120

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מנסיון הסט של הלאנזר מצויין. כבל איכותיים. אבל גם הEXPLOSION סבבה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

איך אתם ממליצים לו על סט התקנה בלי לדעת איזה מגבר ומה הוא מתכוון להתקין.?

אם הוא צריך סט של יותר מ8g ???

בכל מקרה איזה מגבר וציוד אתה מתכוון להתקין?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

צודק ברח לי מהראש.

אגב אם כבר אז אומרים סט פחות מ8G ולא יותר כמו שאמרת [לדוגמא 4G ולא 10G]

פורסם

המגבר הוא של פלטיניום אודיו עם 4 יציאות, שיותקן בתא-מטען,

ויחובר בנתיים רק לשני רמקולים אחוריים 6X9 של מגנט (דגם 694).

בעתיד המגבר גם יחובר לקומפננטים קדמיים.

תודה

No worries 8)

פורסם

בהנחה שאתה מדבר על הדגם [ V12 [1000W/1200W של פלטינום בהחלט כבל של 8 G יספיקו ויעשו היטב את העבודה . שובהכבלים שנימכרים באוטו דיפו של EXPLOSION הם אחלה חיווט עושה טוב מאד את העבודה בלי בעיות ובמינימום מחיר. הם עולים 99 שקל . הערכה כוללת כל מה שצריך הכבל מתח שם הוא כבר 8 G בדיוק מה שאתה צריך.

תתחדש ובהצלחה.

פורסם

הסט של EXPLOSION לא שווה כל כך! קנה חברה שהיא קצת ידועה, לפחות PYLE או משהו בסגנון...

אני את הסט של הEXPLOSION יכולתי לקנות בחיפה בעיר התחתית במשהו כמו 60 שקל! (8 גייג')

אני התקנתי מגבר עם קיט של PYLE שעלה לי 100 שקל.

אני הייתי לוקח את LANZAR נראה יותר מקצועי וגם מחיר סבבה...

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

איך אתה ישר שולל מוצר של חברה שאפילו לא היתנסת ובדקת אותו..איך אני שונא את הטבע הישראילי בזה..

אנחנו המלצנו עליו מניסיון וכמו כן חברות אחרות של חיווט שהועלו פה כלל לא שללנו וזאת מהסיבה שלא יצא לנו להשתמש אבל לבוא ולהגיד דיעה נחרצת ללא ניסיון..זה לא מקצועי ומאד ילדותי..שוב 99 וגם 99.99 הסט הזה שווה בהחלט ואין איתו שום בעיות..אם יהיו זה כבר בעיות איתכם ואופן ההתקנה שעשיתם

אז די לשלול דברים שלא היתנסתם בהם בגרוש..

פורסם

ההמלצה שלי, לא לרכוש סט וכמובן לא לקחת חוות דעת של אנשים שבוחנים את המוצרים לפי הראות.

"נראה מקצועי יותר".

תרכוש את הרכיבים בנפרד אם בא לך להשקיע (אולי) טיפה יותר, בכל אופן מה שכן מומלץ, זה ארסיאי עם ראשים טובים, ואחד שזור.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני לא סתם אמרתי את זה כנראה זה בא מסיבה...

וכן אני אישית לא התנסיתי אבל חבר שלי שהוא מתקין מקצועי בחנות בחיפה שלא פעם בחייו התקין ומבין על מה הוא מדבר לא ממליץ עליו!

והעובדה שאמרתי שזה "נראה מקצועי יותר" כי אני קצת מכיר את LANZER והסטים שלהם יותר איכותיים מהEXPLOSION ואני לא ממש יכול לראות איזה סט הם מפרסמים שם בתמונות! אני התכוונתי לסט עצמו שאם הוא ישווה בין EXPLOSION לLANZER הוא יראה את ההבדל!

תרכוש את הרכיבים בנפרד אם בא לך להשקיע (אולי) טיפה יותר, בכל אופן מה שכן מומלץ, זה ארסיאי עם ראשים טובים, ואחד שזור.

תומך במה שמיקמיק אמר! בעיקר בקשר לRCA.

בן אדם כולה הביע דיעה, אז אפילו אם לא התנסחתי בצורה הכי יפה לא צריך ישר להתנפל!

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

שוב -הבדל לעין לאו דווקא מרמז ומוביל להבדל בשמע..אבל היי אני לא מאשים אותךם סה"כ אתה צבר שחי בישראל אז זה לגיטימי ..לא יודע איזה מתקין יש לך אם כל הכבוד אני לא מזלזל בו או בך אבל גם אם הוא יהיה מר עולם והוא יגיד לך שמחר ירד שלג אתה תאכל את זה בלי לאמת נתונים?.. אתה לא היתנסת או שמעת מערכת עם החיווט הזה ..אז אל תשמיץ ואל תשלול..בכל מקרה הסט עושה את העבודה ללא בעיות ול99 שקל הוא מעולה . גם ככה המגבר של פותח הדיון לא עובר את ה550 שקל אז לדחוף לו כבלים יקרים..אוקיי אני לא אומר כלום אם יש לך מערכת בסכום של 4 ספרות ומעלה ..פנאן תיקנה חיווט גם ב1500 שקל מברוק ..השקעת הרבה כסף בסטאפ אז לגיטימי שתשקיע שוב ימבה כסף על חיווט..האקספלוזן יעשה את העבודה בצורה יעילה ביותר בלי להיתווכח בכלל גם הRCA בערכה שלו הוא בסדר לגמרי .זה שהלנזר חיצונית ניראה לדעתך טוב יותר ומרשים ..בכייף. אבל לא ככה נותנים חוות דעת על מוצר לאדם שמעוניין בזמן הקרוב לרכוש סוג כזה של מוצר אשר יתאים לכיס שלו וציוד הקיים שלו.

אין טעם לקנות חיווט בניפרד ולא בערכה..זה סתם יגביר עלויות ולדעתי ביזבוז כסף בשלב זה בהתייחס לציוד של פותח הדיון.

פורסם

אסף צודק,

במערכת רועשת בתקציב נמוך כבלים RCA לא יתנו הרבה. הם הרבה פחות רועשים מהמגבר.

לגבי כבלים חשמל זה ממש לא משנה, אני אפילו השתמשתי בכבל חשמל של בית 4 גידים מחוברים ביחד ואין הבדל.

אבל אם מתוכנן שדרוג בעתיד אז כדאי באמת לארגן בסיס נחמד אם ההשקעה לא כזאת גדולה (+100 שקל??)

-נועם

פורסם

פרוטולס, כניראה אתה לא בקיא ברעש אלטרנטור בשביל לדעת מה יהיו היתרונות\חסרונות.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...