Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צג מהירות עם סימון מצלמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, בסרטון הנ"ל במעבר בצומת ליד שבעת הכוכבים בהרצליה נמצא צג מהירות שהראה לי סימון של מצלמה בעת מעבר בצומת, לא הצלחתי להבין מה הסממן מציין והאם הצג גם יכול להפיק דוחות, לאחר מכן הוצג סמיילי עצוב שזה מה רואים בצגים הללו במרבית המקרים, את סימון המצלמה אני רואה לראשונה, לידי עבר אוטובוס שנסע מעט מהר ממני.

Untitled.png

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם

עברתי כבר בסמיילים כאלה גם 30-40+ קמש מעל המותר(הוייז לא מתריע)בחיים לא קבלתי דוח מהירות ואין פלאש מהדבר הזה בלילה. 

יכל להיות רגוע. 

חבר פעם עבר מול מצלמה כזאת והוריד מספר בישביל הבדיקה(שעמום של של 4 לפנות בוקר+בני 18) עבר מול מצלמה כזאת בטיסה ואין פלאש. 

נועד רק להרתעה בידיוק כמו כל העמודים עם המנורות של המשטרה. 

פורסם

זה יוזמות של רשויות מקומיות לנסות לגרום לנהגים לנסוע לאט יותר בכבישים עירוניים שמועדים לנסיעה במהירות גבוהה.

אין שם דו"חות כרגע.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...