Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ראשית יש לי פולקסוואגן 2013 דיזל מנוע 2000 עם 110 כס..  יש לציין שהאוטו עשה 140 אלף לא הרבה לדיזל וגם מטופל באופן סדיר במוסך מורשה

לאחרונה פתאום התרחשה לי תופעה מוזרה פתאום הנורת סליל חימום החלה להבהב באופן רציף יחד עמה נדלקה נורת מנוע ונורות ממיר (שנורת הממיר נדלקת לי לעיטים ונעלמת)

מה שקורה בפועל שהטורבו לא נדלק והרכב פשוט לא סוחב ומוגבל ל80  קמש..

אחרי שהייתי במוסך ואמרו שם שזו תקלת מחשב ושיאפסו אותה וזה קורה כי הרכב משמש רק לנסיעות קצרות כל פעם (פחות מ5 קילומטר לנסיעה לכל כיוון) והממיר לא מספיק להתחמם וזה יוצר תקלה..

הרכב הזה בשיגרה כזו בשנתיים האחרונות.. וכמעט ולא יוצא לנסיעות ארוכות..

האיפוס אכן הועיל בערך ל 3 שבועות ושוב זה קרה לי אתמול.. זה מייאש כי זה חצי יום במוסך וזה רכב עבודה.

אם במקרה מישהו מכיר / יודע את התקלה הזאת?!? והאם ישנה דרך לטפל לצמיתות או לחלופין לזמן רב..  מצרף סירטון

פורסם

לצערי הרב אין מודעות לאנשים,ואף איש מכירות לא יגיד ללקוח מצוי,מנועים דיזל מודרניים אינם מיועדים לנסיעות קצרות.

הצרה שלך זה מסנן חלקיקים - (DPF),חלק בלתי נפרד ממערכת פליטת גזים שלך,והוא חייב לעשות רגנרציה (לשרוף את הפיח שהצטבר במסנן) אבל בשביל זה חייב להגיע לטמפרטורת עבודה בין 700-900 צלזיוס,שזה לא קורה בנסיעות קצרות שלך,לכן מי שמודע לזה דואג פעם בשבועיים לפחות לבצעה נסיע רציפה (לא קצרה) על כביש מהיר שהתהליך יתבצע נכון !!
במוסך עשו לך FORCED REGENERATION,שאת זה עושים תוכנתית,עם מחשב מחובר,הוא לבד מעלה טורים ומוודא שמגיע לטמפרטורה של שריפה,ולזה קוראים במוסכים "לאפס תוכנה" אבל זה לא בריא לעשות כל הזמן רגנרציה בצורה הזאת.

זה שלל המחלות שגורם DPF באוטו שלך

2021-04-21_22-14-02.png.9875ac3c939f185746954713784a2873.png

אתה רואה,תיאור האחרון זה בדיוק מה שאתה מתאר וזה משולב עם LIMP MODE,לפי דעתי ה-DPF שלך נסתם,כבר לא ניתן לשריפה דרך ניהול מחשב,זה גורם לשיבוש לחץ אחורי אשר פוגע בטורבו = טורבו פגום מוביל בעיקר לנזק למנוע ואתה יודע את השאר !!! 

• מעניין 1
פורסם
Just now, xratedhacker כתב:

תודה רבה על התשובה המפורטת עזרת לי מאוד.. סגור נדאג לנסיעה ארוכה פעם בשבוע עם אחד העובדים.. תודה

אבל תעשה בדיקה,ליתר הביטחון ל-DPF שלך שלא סתום,או אולי במצב שניתן לעשות לו ניקוי,כי אם הוא ברמה של סתימה שהתהליך של רגנרציה לא מצליח לשרוף,זה עניין של זמן מתי ידפק ותצטרך להחליף בלא מעט כסף !!!

ואחרי וידוי הזה,תתחיל לדאוג למה שכתבת,בהצלחה !

• פיתרון
פורסם
לפני 10 דקות, netanel1014 כתב:

צריך ניקוי יסודי עם חומר יעודי לDPF , לממיר ולכל מערכת הפליטה והיניקה. בהצלחה.

ניקוי יסודי זה רק דרך מכונה ייעודית,ולא כל הקשקוש של ערכות ניקוי שמוכרים לצרכנים !

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...