Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 4.5 שנים עם מישלין energy saver מקוריים, הגומי כבר די סדוק ואני חושב להחליף למרות שיש עדיין בשר על הסוליה. מביקורות שקראתי ראיתי שיש הסכמה די גורפת שהפרימסי 4 הוא צמיג טוב, בחלק מהמקומות השוו אותו לקונטיננטל פרימיום קונטקט 6, אבל אותו לא מצאתי באתרים השונים במידה שלי (205/60-16). המחשבה הנוספת זה להמשיך עם האנרג'י סייבר, או לחפש משהו אחר מאותה קטגוריה.

על הדרך היתה לי מחשבה זדונית לעלות במידת הגלגל מ 16 ל 17 (ולרדת בחתך ל 55), אם כי לא הצלחתי למצוא חישוקים במידה הזו במחיר הגיוני, כך שכנראה הכיוון הזה ינטש אלא אם אמצא משהו.

פורסם

לא חשבתי שהצמיגים האלה יעשו אצלי כזה שינוי בנהיגה, רכות, שקט, אחיזה - צמיגים ממש איכותיים. (רוב שנותיי הייתי נאמן לגודייר)

תתחדש.

• אהבתי 1
פורסם

כן, גם אני התחדשתי בפרימסי4 לפני שבועיים. (שינוי מיידי באופי הנסיעה)

אפילו קפצתי לקליין ביהוד לעשות כיוון פרונט היום (תמיד עושה ברכב לאחר החלפת צמיגים, או ברכב חדש שקניתי -או משולב)

אמר שלא צריך, הכל מכוון בדיוק. 

IMG_20210315_103147.thumb.jpg.ec9bc188a8c9d167fa085ffe846c1379.jpg

IMG_20210315_103139.thumb.jpg.12521f79dba343ae9b8d0bb9d5be847f.jpg

• רעיון טוב! 1
פורסם

שלום 

עברתי ממישלין פרימסי 4 לגודייר אפישנטגריפ פרפורמנס,

המישלין יותר שקטים בנסיעה,

ובעלי אחיזת כביש גבוהה יותר.

בסבב הבא חוזר לפרימסי 4.

פורסם

תודה לכולם - הוזמנה רביעיית פרימסי 4, במידה המקורית בלי לעלות במידת החישוק (לא התחשק לי להתעסק עם זה).

כמה גרושים פחות מ 2200 ש"ח לרביעיה + 200 ש"ח בביי מי במסגרת מבצע של מישלין.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 23 דקות, Ohad N כתב:

אפשר קישור למבצע הזה?

אני קניתי מהם (יש באנר של המבצע), אבל לדעתי כל פנצ'ריה שעובדת עם היבואן הרשמי תדע לתת אותו.

זה, לדוגמה, באנר מהאתר של אוטו דיפו - לא יודע אם זה מבצע פנימי שלהם שמעתיק את המבצע של מישלין, או שזה חלק מהמבצע של היבואנית.

image.thumb.png.aab6f93a7f0656353eb29423f7a1434f.png

פורסם

התקנתי היום את הצמיגים, טריים לגמרי (שבוע 4 של 21) - רק במעבר מגומי ישן וקשה לגומי חדש מרגישים פתאום עד כמה הצמיגים הקודמים כבר עשו את שלהם אחרי יותר מ 4.5 שנים. הצמיגים החדשים עושים רושם מעולה, אבל לצערי הנסיעה היחידה שלי איתם היתה למוסך כדי להחליף צלחות ורפידות בלם, כך שרק מחר אדע לתת פידבק יותר רציני.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אמנם מדובר בצמיג יקר למדי, אבל בינתיים אני מאוד מרוצה- כמעט שנה איתם

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

לא יודע מתי עשית סקר שוק. אני שאלתי בכמה מקומות לגבי פרמסי4, רוב המקומות (בסביבה שלי) אמרו שהם מחזיקים לרוב סיניים

המחיר, נאמר לי 280/300 ש"ח. מחיר שאשאיר אותי תוהה ביחד עם הפנצ'ר מאכר למה אני צריך לשלם מחיר כזה, שעוד כמה שקלים

אני מקבל צמיג מחברה ידוע. לאף אחד כמובן לא הייתה תשובה.

נכון שיש צמיגים סיניים ממש פשוטים במחירי "מבצע"  של 150 ש"ח לאחד, שרוב המתקינים אומרים בעצמם שאלה צמיגים לשנה וחצי גג.

בחשבון פשוט, ובסופו של דבר, הסיניים עולים יותר מצמיג ממותג איכותי, במידה והם לא התקנו לפני מכירה. 

פורסם
לפני כשעה, Fazer כתב:

התקנתי היום את הצמיגים, טריים לגמרי (שבוע 4 של 21) - רק במעבר מגומי ישן וקשה לגומי חדש מרגישים פתאום עד כמה הצמיגים הקודמים כבר עשו את שלהם אחרי יותר מ 4.5 שנים. הצמיגים החדשים עושים רושם מעולה, אבל לצערי הנסיעה היחידה שלי איתם היתה למוסך כדי להחליף צלחות ורפידות בלם, כך שרק מחר אדע לתת פידבק יותר רציני.

התחושה שלי היא שתדווח על שיפור ביכולת הבלימה 😀

וברצינות- הפרימסי צמיג מעולה, כנראה אחד הטובים אם לא הטוב ביותר במידות שפויות.

שי

• רעיון טוב! 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם (נערך)

הייתי שמח מאוד להתקין רביעיית פריימסי 4 אצלי, אך מאחר והרכב ניחן במידה כה מגעילה (215/45/18), לה אין כמעט היצע נורמלי של צמיגים, רביעיית פריימסי 4 גם לא זמינה בישראל ואילו כן היתה זמינה, מדובר בכמעט אלפיה(!) לצמיג, שזה שם אותם במגרש של ה PS4 של מישלין. בסוף נאלצתי להתפשר על הפאלקן ZE310 החדשים, שעושים רושם כלא גרועים ולא טובים, אבל ברמת מחיר מתקבלת על הדעת.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • תוכן חדש...