Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט ברכישת i20 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אנחנו (זוג+2) מחפשים סופר מיני לנסיעות בעיקר בעיר.

חיפשתי ריו וi20 משנתונים 18-19 וראיתי שהמחירים לרכבים עם נתונים טובים לא יורדים מסביבות ה75-80k.

קיבלתי הצעה לi20 intense, הבסיסית ביותר במחיר של 90k על הכביש. ידוע לי שהצורה החדשה צריכה להגיע בקרוב וזו הסיבה למחיר.

התקציב הראשוני היה באיזור 70-80 ואנחנו עושים התאמצות קלה בשביל זה.

האם זו בחירה טובה? יש אופציות נוספות לשקול?

עריכה אחרונה על ידי yossi28
פורסם

היונדאי כבר מיושנת, זה יחידת הנעה פחות חקה מהתמתחרות, הגיר הרובוטי הפחות נעים, נוחות נסיעה בינונית, בטיחות- זה כבר דגם וותיק.

במיוחד אם הנסיעה בעיר, הייתי נמנע מגיר רובוטי.

בתקציב שלכם הייתי בודק הונדה גאז, אמינה, חסכונית, מרווחת מאוד, וגיר רציף פשוט ואמין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא הייתי קונה i20 מרמת הגימור הזו.

מדובר על רמת גימור בסיסית מאוד, כשתרצה למכור את הרכב תתחרה בעיקר בחברות הליסינג וההשכרה והבטיחות נופלת מהמתחרות שלה ומהדגמים המאובזרים יותר של ה-i20.

אני חושב שזו המכונית היחידה בקטגוריה שנמכרת בלי בלימה אוטונומית כלל.

אם רכישה ביד 2 0 ק"מ באה בחשבון, אפשר למצוא במחיר של היונדאי שראית את ה-i20 מרמת גימור פריים פלוס או בחריגה קלה מהמחיר של ה-i20, לקבל אופל קורסה או מאזדה 2 ברמת הגימור הבסיסית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על התגובות.

הונדה ג'אז באמת עונה על בטיחות ונוחות. נתקלתי בחוות דעת לא מחמיאות בנוגע לביצועים. מעניין אותנו להגיע מA לB, פחות מעניינת ההנאה מהנהיגה - האם זה משהו שנרגיש?

הבנתי גם שאין Waze, מישהו יודע על זה משהו?

מאזדה 2 הרגישה לנו די צפופה גם במושב הקדמי וגם מאחור.

פורסם

מזדה 2 בין הצפופות בקטגוריה.

הגאז לא חזקה, מציע לבצע נסיעה עליה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 23 דקות, yossi28 כתב:

הונדה ג'אז באמת עונה על בטיחות ונוחות. נתקלתי בחוות דעת לא מחמיאות בנוגע לביצועים. מעניין אותנו להגיע מA לB, פחות מעניינת ההנאה מהנהיגה - האם זה משהו שנרגיש?

אם הנושא של הביצועים מטריד אותך, הקורסה נשמעת כמו אופציה טובה עבורך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה לגבי עלות האחזקה והטיפולים של הג'אז?

לא יקרה לאחזקה?

אותנו מעניין שהרכב יביא אותנו ממקום למקום בנוחות ובבטיחות.

פורסם

רק שתדע שהאינטנס הוצע לחבר או לחברי הוט ב 84K.
לדעתי נשארו יחידות לא רבות. גם באתר הפסיקו למכור את שאר הדגמים רק האינטנס נשאר.
שבוע הבא, השקה של הדגם החדש. ממה שהבנתי זה אותו מנוע/גיר רק צורה חדשה.

המחיר החדש לא פורסם עדיין

פורסם

האינטנס זה דגם שיועד בעיקר לציי רכב והגיע בלי מערכות בטיחות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...