Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתם לב שנעלמו דגמים חשובים לשוק הישראלי כמו הפורטה והג'טה? 

כנ''ל הריו ושאר המשפחתיות הקטנות, עצוב מה שהגי'פונים גרמו..

פורסם

שני הדגמים שהזכרת מיועדים בעיקר לשוק האמריקאי. לשניהן יש חלופות טובטת מבית.

האוקטביה היעילה והשימושית לעומת הג'טה והסיד סטיישן, שוב יעילה ועוד יותר שימושית במקום הפורטה.

בכלל, רכבים בתצורת סדאן הם פחות יפים, פחות שימושיים (קשה לנצל את מלוא נפח תא המטען עם מפתח דלת תא מטען צר), פחות יעילים (ברכב סדאן, השטח שהרכב תופס על נכביש מנוצל עד קו החלונות ולא עד גובה הגג).

הייתי רוצה לראות פה יותר רכבי סטיישן יעילים, נאים ושימושיים מעבר לגרסאות הסטיישן של הסיד, פוקוס, מגאן, קורולה והמצטרפת החדשה והנאה - האוקטביה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ג'טה כבר לא נמכרת באירופה - לפני שנה יצא לי לראות כמות מכובדת של הדור החדש במיאמי.

צ'מפיון לא מביאים דגמים בתקינה אמריקאית.

פורטה לא מיובאת ואלנטרה כן מיובאת, ומצד שני i30 סטיישן לא מיובאת וסיד סטיישן כן מיובאת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 23 שעות, CRuzer669 כתב:

כנ''ל הריו ושאר המשפחתיות הקטנות,

https://kia-israel.co.il/רכב/ריו-החדשה

ריו משווקת בארץ, לפחות לפי האתר של קיה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם האופל אסקונה כבר לא משווקת בארץ. 

• מצחיק 4

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

היה בזמני כילד את האוסטין מונטגו (?) שלא משווקת כאן

עריכה אחרונה על ידי roeibf

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

דווקא אוסטין מונטגו עדיין היו פה בשנות ה90

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...