Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לארנק חוסם NFC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן קיבלתי כרטיס אשראי חדש עם אפשרות תשלום באמצעות NFC, והאמת שאני מזועזע מקלות שבה ניתן לגבות כסף מהכרטיס, אפילו ביחס לכרטיסים הפשוטים עם הפס המגנטי.

לא צריך שום קוד ושום כלום. ז"א מספיק שייצמד אליך מישהו עם מכשיר שיודע להתחבר דרך NFC של הכרטיס ויוכל למשוך ממך כסף. אפשר לעשות את זה עם סמארטפון לדעתי - טכנית האפשרות קיימת בכל מכשיר אנדרואיד.

עכשיו לשאלה שבכותרת. הבנתי שיש ארנקים שיכולים לחסום את זה.

איזה מומלץ לקנות? בדגש על כך שיהיה ארנק דק, ועם מקום לשטרות, מטבעות וכרטיסים נוספים (ז"א money clip לא בא בחשבון).

לא צריך משהו מפואר, לא חייב שיהיה עשוי עור, מספיק שיהיה קטן וקומפקטי (ארנק לגבר, כן?).

תודה לעונים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לדעתי, לא כדאי להשקיע בארנק חוסם NFC.

אני הייתי ממליץ דווקא על מעין שרוול חוסם  :  RFID BLOCKING SLEEVE.

בזמנו קניתי מאליאקספרס, וכל כרטיס אשראי נכנס ל"שרוול" שלו.

במשך הרבה זמן רציתי לבדוק אם זה באמת עובד (וכל הזמן היה לי משהו "יותר חשוב" לעשות) -> אז בזכותך נגמרו התירוצים ובדקתי - זה באמת חוסם.

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש לי ארנק עור פשוט ושנסיתי לשלם עם הכרטיס על ידי הצמדת כל הארנק זה פשוט לא איפשר.

אולי כי יש שם עוד כרטיסים כדוגמת רבקו

(שהשתמשתי בו פעם אחרונה לפני 3 שנים נראה לי )

אם אני לא טועה, גם נייר אלומניום רגיל חוסם nfc.

אבדוק זאת ואעדכן

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אצלי ארנק עור רגיל חוסם את זה, וגם חוסם את התיקוף של הרב קו. בהתחלה התבאסתי מזה כי ראיתי אנשים שמצמידים את הארנק למכשיר בלי להוציא את הרב קו אבל עכשיו אני שמח, תודה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני שעה, guya72 כתב:

לדעתי, לא כדאי להשקיע בארנק חוסם NFC.

אני הייתי ממליץ דווקא על מעין שרוול חוסם  :  RFID BLOCKING SLEEVE.

בזמנו קניתי מאליאקספרס, וכל כרטיס אשראי נכנס ל"שרוול" שלו.

במשך הרבה זמן רציתי לבדוק אם זה באמת עובד (וכל הזמן היה לי משהו "יותר חשוב" לעשות) -> אז בזכותך נגמרו התירוצים ובדקתי - זה באמת חוסם.

איך בדקת?
...בנתיים מצאתי

לפני 3 שעות, vadim6385 כתב:

לא מזמן קיבלתי כרטיס אשראי חדש עם אפשרות תשלום באמצעות NFC, והאמת שאני מזועזע מקלות שבה ניתן לגבות כסף מהכרטיס, אפילו ביחס לכרטיסים הפשוטים עם הפס המגנטי.

לא צריך שום קוד ושום כלום. ז"א מספיק שייצמד אליך מישהו עם מכשיר שיודע להתחבר דרך NFC של הכרטיס ויוכל למשוך ממך כסף. אפשר לעשות את זה עם סמארטפון לדעתי - טכנית האפשרות קיימת בכל מכשיר אנדרואיד.

עכשיו לשאלה שבכותרת. הבנתי שיש ארנקים שיכולים לחסום את זה.

איזה מומלץ לקנות? בדגש על כך שיהיה ארנק דק, ועם מקום לשטרות, מטבעות וכרטיסים נוספים (ז"א money clip לא בא בחשבון).

לא צריך משהו מפואר, לא חייב שיהיה עשוי עור, מספיק שיהיה קטן וקומפקטי (ארנק לגבר, כן?).

תודה לעונים

כמה צמוד לפי דעתך צריך להתקרב אליך?
לפי מה שאני יודע, כזה צמוד שאתה לבטח תעיף לו סטירה אדירה תוך כדי אמירת קללה עסיסית.
בכל מקרה לצורך העניין, מישהו יצמד אליך ויחייב את כרטיסך. אתה מזהה עסקה שלא עשית, מרים טלפון או דרך האפלקציה/אתר ומכחיש עסקה.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם
לפני שעתיים, Ron Poh כתב:

כמה צמוד לפי דעתך צריך להתקרב אליך?
לפי מה שאני יודע, כזה צמוד שאתה לבטח תעיף לו סטירה אדירה תוך כדי אמירת קללה עסיסית.
בכל מקרה לצורך העניין, מישהו יצמד אליך ויחייב את כרטיסך. אתה מזהה עסקה שלא עשית, מרים טלפון או דרך האפלקציה/אתר ומכחיש עסקה.

במצב רגיל - כנראה שאם מישהו ייצמד אליי סתם ככה באמצע הרחוב, יזכה לחוויה מפוקפקת של "לעצבן בחור גדול עם חזות מזרח אירופאית".

אבל תאר לך שאתה באיזה אירוע המוני צפוף (כן, היו כאלה פעם), או סתם בתוך אוטובוס מלא אנשים, אז תרחיש כזה באמת יכול לקרות לדעתי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה שהבנתי הטווח האפקטיבי הוא כמה עשרות ס"מ ללא כל מחסומים.

עם חסימה של עור/בגד/כיסוי כלשהו זה סביב 5-10 ס"מ לכל היותר (וגם זה בקושי)

ארנק עור בתוך כיס של גינס לא יקלט די בטוח.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
לפני 3 שעות, Ron Poh כתב:

איך בדקת?

קראתי תוכן כרטיס עם אפליקציה שקוראת NFC (ספציפית השתמשתי באפליקציית NFC TOOLS).

אח"כ כיסיתי כרטיס עם הכיסוי הנ"ל, וניסיתי לקרוא כרטיס -> לא מצא כלום.

מסקנה : כיסוי עובד

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

יש בעלי אקספרס שרוולים חוסמים שמכניסים פנימה את הכרטיס. 20 ב 1.6 דולר.

US $0.98  33%OFF | Anti Rfid Card Holder NFC Blocking Reader Lock Id Bank Card Holder Case Protection Metal Credit Card Case Aluminium F051
https://a.aliexpress.com/_vU6Ckt

או כזה, יותר קומפקטי.

US $1.07  35%OFF | 5Pcs Anti Theft for RFID Credit Card Protector Blocking Cardholder Sleeve Skin Case Covers Protection Bank Card Case
https://a.aliexpress.com/_v11OaV

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

אני מתכנן להתחדש בארנק בקרוב, ובנתיים זה המתמודד המוביל שלי:

https://bellroy.com/products/hide-and-seek-wallet/leather_rfid_lo/racing_green#slide-1

image.thumb.png.d337c22472399017daf80c1ac6ce77aa.png

יש להם כמה וכמה דגמים, ואפשר להזמין מאמזון.

אין לי נסיון קודם עם החברה, אז כולי תקווה שהמוצרים שלהם ברמה גבוהה...

• אהבתי 1
פורסם

@method
זה בדיוק הארנק שיש לי, בצבע פחם.

אצלי כשנתיים, קבוע בכיס יום יום. רואה הרבה שטח. עדיין במצב מעולה, לא מראה סימני שחיקה.

מעולם לא בדקתי אם באמת חוסם rfid, אבל מאמין שכן.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

20210221_205317.jpg

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...