Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל אחד ומה שמתאים לו.

יש לי חבר שהתחתן שבועיים אחרי הבגרויות עם מישהי מבוגרת ממנו בשנה.

בגיל 21 כבר היו לו שלושה ילדים.

היום 35 שנה אחר-כך הוא לא מצטער על כלום, והיה עושה אותו דבר שוב.

אנשים ששומעים שאני בן 56 ושיש לי שלושה נכדים ןהגדול  בן 10 - מתפלאים. 

ואז אני מספר להם שיש לי חבר צעיר ממני (לא זה מהפסקה הקודמת) שיש לו 11 נכדים (והוא לא חרדי)

כל אחד עם הבחירות המתאימות לו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 696
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיוק נפתח פוסט באבא פגום על אבות צעירים לילדים גדולים, הפותח היה בן 32 עם ילד בן 15

ואז הגיע בחור חרדי בן 39 שהוא סבא טרי

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, falou כתב:

להסתכל על מישהי ולחשוב, וואללה, אני אוהב אותה כ"כ, אני רוצה לגדל ילד שהוא חצי ממני וחצי ממנה, משותף כזה (והלוואי שיהיה יותר דומה לה מלי).. אתה יודע, משהו ברמה הכי בנאלית וסנטימנטלית של הקיום.

זה לא מה שאמרתי אבל. אני לא רואה בזה ^ שום דבר "קצת עצוב".

אני חושב שצימצמתי את המקרים שבהם זה נראה לי קצת עצוב לטווח נורא מוגדר. שבוא אדם *לא* מעוניין במערכת יחסים ו/או ילדים, אבל מתפשר על זה כי החברים שלו עשו רילוקיישן או הלכו לעשות משהו אחר והוא נשאר קצת לבד, אז הוא מקים משפחה למרות שהוא לא רוצה בכך.

לפני 36 דקות, falou כתב:

וכאן נשאלת השאלה, איך זה מרגיש... שמישהי התפשרה עליך...

[גם בגיל 20 היא הייתה צריכה להתפשר עלי, בוא. אני מכיר את עצמי]

אבל גם בלי קשר אלי, אני בטוח שגם נשים מתפשרות גם בגיל 25 על בן הזוג. 

אתה חושב שאישתך לא התפשרה עליך?

[מה, נעלבת מהעקיצה עליך ועל פיטרסון? :) ]

עריכה אחרונה על ידי David32
  • מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 42 דקות, falou כתב:

אז כן. זה אומר שיש יותר סיכוי שמישהי תתפשר עליך מאשר אתה תתפשר עליה. וכאן נשאלת השאלה, איך זה מרגיש... שמישהי התפשרה עליך...

מניח שיותר טוב מאשר לא למצוא מישהי שתתפשר עליך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, EliC25 כתב:

בדיוק נפתח פוסט באבא פגום על אבות צעירים לילדים גדולים, הפותח היה בן 32 עם ילד בן 15

ואז הגיע בחור חרדי בן 39 שהוא סבא טרי

למה שתהיה בקבוצה הזו?

יש לך גם מדבקות על הרכב?

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

shotgun wedding?

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 4 שעות, Blaz00r כתב:

לא שאני מזלזל חלילה או אומר שאתה טועה, אבל אתה בשום אופן לא יכול להגיע למסקנה שזה כנראה המודל הרצוי, אם לא "ניסית" את המודל השני (או השלישי, או כמה כאלה שלא יהיו)...

בשביל זה כתבתי שכנראה וזאת דעתי,

מה עוד שאני עדיין חי בחברה ורואה את חברים שלי, מדבר איתם וכן שומע את דעתם ולא מעט אני שומע "הייתי צריך להתחיל עם ההורות קודם"

אבל אכן נכון לכל אחד יש את הדרך שלו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

אני חושב שצימצמתי את המקרים שבהם זה נראה לי קצת עצוב לטווח נורא מוגדר. שבוא אדם *לא* מעוניין במערכת יחסים ו/או ילדים, אבל מתפשר על זה כי החברים שלו עשו רילוקיישן או הלכו לעשות משהו אחר והוא נשאר קצת לבד, אז הוא מקים משפחה למרות שהוא לא רוצה בכך

נראה לי שזה הכי גרוע, להכניס את עצמך בכח להתחייבויות שמרתיעות אותך רק בגלל הפחד מבדידות ואשליות על אושר.

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, zvit כתב:

כל אחד עם הבחירות המתאימות לו.

עזוב נו, מה אתה יודע על מה מתאים לך בגיל שאתה עושה את כל הבחירות האלו?

זה הפרדוקס של החיים.

לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

נראה לי שזה הכי גרוע, להכניס את עצמך בכח להתחייבויות שמרתיעות אותך רק בגלל הפחד מבדידות ואשליות על אושר.

גם לא להיכנס להתחייבויות ולגמור לבד ומפוספס זה לא כיף.

מכיר את כל הרווקות שנכנסות להריון לבד ומגלות שלהיות אמא יחידנית זה לא מי יודע מה הכי כיף (ואז מה זה טוב אם יש לך הורים שעשו אותך מוקדם ועכשיו עוזרים לך לגדל את הילד...)?

ואת אלו שפתאום מגלות שהן לא נכנסות להריון, ועכשיו קשה להביא ילד?

ומכאן והלאה יש לה עוד 50 שנה להצטער על זה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 12 שעות, vadim6385 כתב:

הבחור היה נשוי, ומה שצרם לי בכל הסיפור זה שהוא חי עם זאת שאמורה להיות השותפה לחיים והחברה הכי טובה שלו, אבל הוא עדיין מרגיש בודד. וזה עצוב.

מצטער שאני הורס לך את התזה/פנטזיה אשה זה לא תחליף לחברים,  יש כמה מעגלים חברתיים לאדם.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

[גם בגיל 20 היא הייתה צריכה להתפשר עלי, בוא. אני מכיר את עצמי]

אבל גם בלי קשר אלי, אני בטוח שגם נשים מתפשרות גם בגיל 25 על בן הזוג. 

אתה חושב שאישתך לא התפשרה עליך?

[מה, נעלבת מהעקיצה עליך ועל פיטרסון? :) ]

כמעט כל אישה מתפשרת כשהיא מסכימה לחיות עם גבר, בו נודה על האמת.

אבל לא ראיתי את העקיצה, אתה יכול לקשר?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...