Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש אמינות ושקט נפשי, כרגע מכוון לד'אציה 4X4 שנתונים 2015-2017.

מה ההבדל בין גימור לורט לפרסטיז'? ומה ההשלכות של קניית דיזל מול בנזין, האם הטסט יותר יקר? עלויות אחזקה גבוהות יותר (שמעתי על משאבות אוריאה יקרות שמתקלקלות אבל אני לא בטוח)

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

לא מכיר את הדאסטר דיזל ממושב הנהג, אבל המנוע אותו מנוע שאצלי בפלואנס. בשנים האלה אין אוריאה. אין השלכות גורפות לדיזל מול בנזין (דיזל הוא האופציה המועדפת במקרה של הדאסטר). הדיזל ותיק מאוד, אמין ומוצלח. הבדלי עלויות בסדר של 100-200 ש"ח לטיפול לפה ולשם מבחינתי זה קקי של ג'וקים וכל ניסיון לעשות חישובים על השקל בעיניי חסר טעם. מבחינת הטסט יש הבדל של ... בערך שבעה שקלים למיטב זכרוני - בעלות הבדיקה עצמה. האגרה מזמן לא תלויה אם זה בנזין או דיזל.

חזיר דיזל

פורסם

אבי קנה דאסטר 2015 לפני כמה חודשים מרמת הגימור הגבוהה (מאמין שזה לוריאט), אני לא חד על כל ההבדלי אבל בגדול זה חישוקים קלים מקוריים, חיישני רוורס מקוריים, וו גרירה מקורי, מערכת מולטימדיה מקורית (שאני לא בטוח שייחודית לדגם הזה אבל היא היתה כל כך גרועה שאחרי שבוע היא הוחלפה) ונגיעות כסופות מחוץ לרכב. 

לדעתי אם אתה מחליט ללכת על הדאסטר תתמקד בדגם הדיזל 4X4, בעיקר אם אתה חושב לנסוע בשטח מדי פעם. לדעתי אם אתה לא מתכוון לנצל את יכולות השטח שלו יש רכבים מוצלחים הברה בתקציב, הדאסטר רכב פשוט מאוד ומיושן, זה בא לידי ביטוח בתא נוסעים לא איכותי ורועש עם פלסטיקה שבירה וכל מני מוזרויות של הנדסת אנוש לקויה, כמו גם דברים קטנים נוספים שלא עומדים באותו קו עם רכבים אחרים מאותו השנתון, לדוגמה סקודה ייטי.

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

גם אני איני מתלהב מאיכות החומרים.

מה עוד בתקציב?

גרנד ויטרה אהבתי אבל הבנתי שיש בעיה של סדקים בראשי מנוע.

ג'ימני נראה לי מאוד קטן לשני אנשים או יחיד וציוד קמפינג.

מה עוד יש?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אפשרות נוספת - תרדו בשנתון ותקנו סובארו פורסטר.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...