Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי ביצעתי הזמנה של רכב 0 קילמוטר חדשה! מחברת ליסניג מכירות רכב מיבואנים מפורסמת בישראל שילמתי מקדמה של 5000 עד שהרכב יגיע ואחר כך הייתי צריכה ואמורה לשלם עוד מקדמה ומשם מימון. (עוד לא עברה לבעלותי!!)

ההזמנה בוצעה אתמול בערב ובבוקר אני רוצה לבטל בחשש שלא באמת אצליח לעמוד בתשלומים (עזובו לשפוט) האם יש חוק שמגן עליי שאני יכולה לקבל את

ההחזר המלא שלי? גם אם כתוב סעיף שאם הלקוח מבטל אז דמי הפיקדון לא יחזרו אליו?

בכל זאת גם לא עברו 24 שעות אפילו

תודה אשמח לתשובות של מבינים בלבד

עריכה אחרונה על ידי yonit49

אני בחורה!🙄

פורסם

ניתן לבטל , העלות תלויה ברצון של החברה המוכרת ללכת לקראתך.

אם אינני טועה יש קנס כלשהו , נדרש לקרוא בחוזה.

אני מניח שאם תגיע ותסבירי את הסיבה לביטול ולאור המצב הכלכלי העיסקה תבוטל ללא חיוב .

אבל הענין צריך להיסגר כבר הבוקר , יש מצב טוב שהרכב במלאי וכבר הבוקר יחלו להעשות תהליכי רישוי עבורך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

האם חתמת על חוזה המימון? 

מי הגורם המממן? 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...