Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה קאדילק לא מצליחה בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה קאדילק לא מצליחה בהשוואה למתחרות? ניקח לדוגמא את הcts-v שחדשה עולה 620k ומציעה את הנתונים הטובים ביותר לעומת המתחרות הישירות שהן m5, rs6,e63s שעולות כמעט כפול ומציעות פחות.

הספקלוציות שלי הן עקב צריכת הדלק הגבוהה והאמינות לעומת המתחרות, וגם עקב שוק מת בארץ. אשמח להסבר

פורסם (נערך)

את האמת? גם אני שאלתי את עצמי את השאלה הזו.

מנוע V8 עם 640 כ"ס. סביב ה-3 שניות ל-100 קמ"ש. 

"סוג של" קורבט בתחפושת. 

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם (נערך)

לאו דווקא אמינות (שאין לי מושג).

צריכת דלק זה היבט אחד שחוזר על עצמו, התעקשות על סדאנים וכניסה מאוחרת לשוק הג'יפונים הקומפקטיים (XT4, XT6). 

גם איכות תא הנוסעים בחלק מהן קצת נופלת ביחס לקטגוריה. 

אולי המעבר לחשמל שיקרה בקרוב ייתן למותג חיים חדשים. האסקלייד החדש דווקא 

מקבל ביקורות לא רעות גם אם יש כמה פאקים שחוזרים על עצמם. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

כשאתה נוסע בBMW או מרצדס אתה משדר משהו, כשאתה לוקח  גרסת קצה ספורטיבית שלהם אתה משדר תוספת על המשהו הקודם.

קאדילק פשוט לא נותנת את אותו משהו ולכן היא לא מצליחה כאן.

דווקא מי שמחפש את המכונית הספורטיבית יש סיכוי לא רע שיעדיף אחת כזאת, אבל כ-ל מי שאני מכיר שרוכש את הדגמים שהזכרת לא קנה אותם בשביל לקחת אותם למסלול

(משהו נמצא במנעד של החל מיש לי כסף ועד יש לי גדול, כולל מה שביניהם)

פורסם (נערך)

גם אני שאלתי את אותה השאלה (ועדיין שואל את עצמי), והתשובה מורכבת:

1. סטיגמה - יש אנשים שעדיין קאדילק נתפסת אצלהם כ"ספינה על גלגלים לזקנים שרוצים לגהץ כבישים". בארץ, בעולם שלא כולל את ארץ האפשרויות הבלתי-מוגבלות, וכשחושבים על זה, גם במגרש הבית שלהם.

2. תדמית - אין מה לעשות, אפשר לאהוב או לא לאהוב את כעיצוב של המכוניות שלהם - אבל הוא לא מעודן כמו האירופאיות. גם, למשל, ב-ATS שהיא הקאדילק הכי "אירופאית" שהם ניסו ליצור עד היום, עדיין העיצוב נראה מוחצן ו "in your face" לעומת, למשל שלושת הגרמניות. לקנות קאדילק באירופה, ולא משנה כמה היא טובה, נחשב לכמעט מעשה מגונה.

3. דריכה במקום - עד לפני מס' שנים, קאדילק הגיבה באיחור לכל הטרנדים וההתפתחויות בשוק, וסוג של ניסו להשיג את האירופאיות שהיו תמיד צעד אחד לפניה.

4. אמינות מוטלת בספק (בצדק או שלא, זה לא משנה) ו-Feel (איכות תא נוסעים, עידון וכו') שעדיין "לא שם" לעומת המקבילות הגרמניות (אבל בהחלט משתפר מדור לדור).

האם זה ישתנה?  לדעתי, מהמיקרו למאקרו:

1. בארץ - מאמין שכן. אפשר להסתכל על טבלת המכירות של 2020 ולראות שקאדילק בין המותגים היחידים שרשמו עלייה בשנת הקורונה לעומת 2019. 

2. באירופה - לא מאמין שזה יקרה, ולנצח היוקרתיות האירופאיות יהוו דומיננטיות ביבשת הישנה. אולי נראה יותר קאדילקים כשהליריק (וממשיכות דרכה) ייצאו, אבל...

3. בארה"ב - משעשע, אבל גם שם היוקרתיות הגרמניות "נחשבות" יותר מהיוקרתית של GM. יהיה מעניין מאוד אם קאדילק יוכלו להחזיר לעצם את ראשות ההילה והיוקרה שתמיד היתה מנת חלקם, לפחות עד לפני 30 שנה.

בשורה התחתונה, לפחות לוקאלית, מבחינת VFM - קשה למצוא משהו יותר טוב, בעיקר בגזרת הספורטיביות, למה שקאדילק מציעים. וזה בדיוק למה החלטתי, למרות הכל, להחזיק אחת כזו בחניה.

ולמי שפיספס:  קאדילק הכריזה על גרסאות Blackwing ל-CT4/5 - V החדשות עם נתונים מפלצתיים, כולל אפשרות לתיבת 6 הילוכים ידנית, ו.. כן, גם הן ישווקו בארץ.

https://cars.walla.co.il/item/3415773

עריכה אחרונה על ידי Mr_Shankly

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם (נערך)

בסגמנט הזה משלמים המון על סיפור שרוצים לספר לעולם. משהו כמו "הצלחתי", "אני אין", "אני מבין".

כשאתה קונה קאדילק אולי אתה מבין משהו שאחרים לא מבינים, אבל אלו שמשלמים על מה שאחרים מבינים, הם  לא יקחו סיכון - הם ישלמו על משהו בטוח, כמו מרצדס, אאודי, ב.מ..וו...

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם

כי מי ששם 600 אלף שח על רכב, כבר יקנה את הM3 בקצת יותר. רק בגלל שהמתחרה שלה יותר , יש לה מעמד בשוק הM כבר יותר מעשור של

עליונות מוטורית כביכול.

אם תשאל אותי, אז כן קונה אחת יד שנייה , אבל אם יש לי 700 אלף לבזבז, אז כבר אקנה M.

פורסם

אני אומר שאנשים מקובעים ואטומים .

מה  בעבר היה גרוע או טוב או חזק או כל דבר אחר ממשיך איתנו גם היום , כת המותגים רוצים להיות טובים כנל כמו פיגו שכולם מגנים לגבי קאדילק זה סתם אותם אנשים שלא מבינים מכוניות .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

גרמניות הרבה יותר טובות . יותר איכותיות , יותר מתקדמות טכנולוגית , נוסעות יותר חזק למרות נחיתות קטנה בהספק ,הנעה כפולה תורמת המון כשרכב עם 800 פלוס כוחות (כולן משופרות בסופו של דבר). אני חושב מי שיש לו 650 אלף שקל , כבר ימצא גם 800 בשביל גרמניה

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• מצחיק 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 10 שעות, גיא123 כתב:

ספקלוציות שלי הן עקב צריכת הדלק הגבוהה

יש משהו שאני לא מבין. זה כנראה איזה קיבעון אנושי.

למי אכפת מצריכת דלק כשאתה משלם מעל ל-300 אלף על מכונית? רק ירידת הערך היומית עולה יותר ממיכל מלא...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
גרמניות הרבה יותר טובות . יותר איכותיות , יותר מתקדמות טכנולוגית , נוסעות יותר חזק למרות נחיתות קטנה בהספק ,הנעה כפולה תורמת המון כשרכב עם 800 פלוס כוחות (כולן משופרות בסופו של דבר). אני חושב מי שיש לו 650 אלף שקל , כבר ימצא גם 800 בשביל גרמניה

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

אתה בן 16? כי הצהרת פה משהו מאוד רציני.

אני הייתי לוקח את הCTSv על פני M3 בלי לחשוב פעמיים.
הגרמניות לא יותר איכותיות ואת זה אני אומר כבעלים של מספר גרמניות די נחשקות.

לגבי השוק בארה"ב, לקאדילק יש קלף אחד חזק מאוד, האסקלייד, הוא מוכר יותר מהGLS, יותר מהX7 ויותר מהנוויגייטור, אני מחכה לשים את ידי על החדש, מהקודם נהנתי מאוד.

לאחי הקטן יש CTSv קופה בתור דיילי, באיזור ה800 כ"ס, תמורה מדהימה לכסף.

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

• אהבתי 2

haters will hate

• תוכן חדש...