Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי ניסאן קשקאי (+2) שרכשתי לפני כשבוע, הרכב נבדק בשני מוסכים אמינים ונמצא תקין,

היום עליתי לירושלים ובעליות פתאום הרגשתי שהרכב לא סוחב, העלה סיבובי מנוע ל5.5 ובמהירות של 70-80 קמ''ש, עצרתי בשוליים לדקה וכיביתי מנוע, הנעתי ויותר גרוע הרכב לא עובר את ה30 קמ''ש ניסיתי לשחק בהילוכים ואין תגובה, עצרתי לכחצי שעה, ומאז נסע טוב,

חשוב לציין שהרכב לא התחמם והשמן ומים תקינים,

אח''כ ניסיתי את הרכב ומעביר הילוכים טוב ומגיב מעולה,

אני קצת חושש מה זה יכול להיות?

זה קרה למישהו? יש רעיון?

(כמובן שאקח את הרכב למוסך ברגע שיתאפשר לי אבל עכשיו בסגר עם הילדים בבית זה קצת מסובך...)

פורסם
לפני 4 שעות, דניאל. כתב:

שלום לכולם

ברשותי ניסאן קשקאי (+2) שרכשתי לפני כשבוע, הרכב נבדק בשני מוסכים אמינים ונמצא תקין,

היום עליתי לירושלים ובעליות פתאום הרגשתי שהרכב לא סוחב, העלה סיבובי מנוע ל5.5 ובמהירות של 70-80 קמ''ש, עצרתי בשוליים לדקה וכיביתי מנוע, הנעתי ויותר גרוע הרכב לא עובר את ה30 קמ''ש ניסיתי לשחק בהילוכים ואין תגובה, עצרתי לכחצי שעה, ומאז נסע טוב,

חשוב לציין שהרכב לא התחמם והשמן ומים תקינים,

אח''כ ניסיתי את הרכב ומעביר הילוכים טוב ומגיב מעולה,

אני קצת חושש מה זה יכול להיות?

זה קרה למישהו? יש רעיון?

(כמובן שאקח את הרכב למוסך ברגע שיתאפשר לי אבל עכשיו בסגר עם הילדים בבית זה קצת מסובך...)

איזה נפח המנוע? 2.0? 

פורסם

אם הופיעה מנורת /הודעת תקלה קרוב לוודאי שהתקלה תופיע בלוג של המחשב ,אם הם יתחברו במוסך הם אמורים לראות מה הייתה הבעיה.

פורסם

בדיקה במוסך לא מחליף מוסך לא מחליף מכון בדיקה! לדוגמא, במוסך לא בודקים מרחקי סרנים משני הצדדים, אידיקציה לפגיעה בשלדה.

יש עוד בדיקות שבמוסך רגיל אין גם האמצעים לבדיקה.

כפי שציינתי בתגובות קודמות, הכלל "אין צירוף מקרים", כנראה שהבעייה הייתה קיימת והמוכר הסתיר זאת. מקווה שהמוסכים שבדקו לא היו מטעם המוכר.

לכן, אין ברירה אלא לקחת הרכב למוסך מומלץ.

בהצלחה

פורסם
לפני שעתיים, ronrcz כתב:

אם הופיעה מנורת /הודעת תקלה קרוב לוודאי שהתקלה תופיע בלוג של המחשב ,אם הם יתחברו במוסך הם אמורים לראות מה הייתה הבעיה.

לא נדלקה אף נורה

פורסם

אני הייתי בודק מנוע וגיר דבר ראשון,

מתי בוצע טיפול לגיר? החלפת שמן, מדובר בגיר רציף, הוא אמין יחסית מהגירים הרציפים, אך עדיין דורש הקפדה בתחזוקה נכונה, וכמו כל רציף, לא סובל עומס.

האם עשיתה בדיקה למנוע? מה הקומפרסיה? קומפרסיה הפוכה? מה מצב שמן מנוע? גם כמות במדיד.

פורסם

הכל נבדק לפני כשבועיים ותקין,

אבל צריך לשים ממיר קטליטי, היה תקול וניסו לשפץ ללא הצלחה, אז הוציאו את הליבה, יכול להיות שקשור?

פורסם
בתאריך 9.2.2021 בשעה 13:14, דניאל. כתב:

הכל נבדק לפני כשבועיים ותקין,

אבל צריך לשים ממיר קטליטי, היה תקול וניסו לשפץ ללא הצלחה, אז הוציאו את הליבה, יכול להיות שקשור?

תפתח שני ברגים במרכז הרכב של הממיר ותבדוק אם הוא סתום 

פורסם
לפני שעה, דניאל. כתב:

לא הבנתי מה יהיה סתום אם הוציאו את הליבה?

קיימים זוג ממירים ייתכן שהסירו את הממיר הקדמי. אם הסירו את שניהם אז זה לא רלוונטי כמובן

• תוכן חדש...