Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט לרכב

carlight
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

שקניתי את הרכב קיבלתי 2 שלטים "חלופיים" שלא מקוריים של הרכב (אפילו לא מפתח "אולר").

עכשיו אני רוצה להזמין מעליאקספרס שלט עם מפתח "אולר", לפי התיאור השלט והמפתח מתאימים לרכב שלי (המוכר חורט את המפתח).

עכשיו השאלה שלי היא איך אני מקודד את השלט החדש לשלט הנוכחי ואיך "מפעילים" את המפתח החדש לרכב (ממה שהוסבר לי האימובילייזר לא יתן לי להניע בלי הפעלה כלשהי של המפתח (הברזל), לא ממש הבנתי).

אשמח להסבר ומחירים לקידוד והפעלה בארץ.

תודה.

https://a.aliexpress.com/_vNzynz

פורסם

לגבי המפתח: תוכל להעביר את הצ'יפ מאחד המפתחות הקיימים למפתח החדש. 

אפשר גם לשכפל/להתאים צ'יפ אבל בשביל זה כנראה שתצטרך איש מקצוע.

כדי לראות אם תוכל לעשות את זה (לא עבודה עדינה וזהירה מדי בשבילך), אתה יכול לחפש סרטונים ביוטיוב איך עושים את זה.

לגבי השלט: אני לא יודע, אבל סביר להניח שגם את זה תוכל למצוא ביוטיוב.

פורסם

והצ'יפ צריך להיות ממוקם במקום קרוב למפתח הברזל? כאילו שאני אקבל את המפתח "אולר" אני אמור לשים אותו קרוב לברזל או שלא משנה איפה?

תודה.

פורסם

במפתח שתקבל יש מקום שמיועד לצ'יפ. אולי אפילו הוא יגיע עם צ'יפ ותצטרך להחליף ביניהם.

אבל למיטב ידיעתי זה רכיב עדין, וכיוון שכך,

וגם בשביל שהקפיץ במפתח החדש לא ישתחרר, כדאי לך לראות איך עושים את זה.

פורסם

המפתח החדש יגיע עם צ'יפ אז כנראה שאחליף ביניהם באמת, תודה רבה!

אם מישהו יודע מה לעשות לגבי קידוד השלט אשמח לעזרה בנוסף.

פורסם

בכיף.

אם תפרט יותר לגבי השלט, יותר סיכוי שיוכלו לעזור לך (אני ניסיתי שני שלטים ולא הצלחתי, זה אחד מהם:

https://carsforum.co.il/topic/688534-קידוד-שלט-סוזוקי-אלטו/?tab=comments#comment-6176570

).

באיזה רכב מדובר, ואיזה שלט יש לך עכשיו.

יכול להיות שכיון שהשלט לא מקורי, אם תזמין שלט שמתאים לרכב עם הנעילה המקורית, הוא לא יתאים לך.

פורסם (נערך)

הרכב הוא יונדאי i25 שנת 2015.

השלט בקישור זה השלט שאני רוצה לקנות והשלט בתמונה זה השלט שיש לי עכשיו.

https://a.aliexpress.com/_vNzynz

דבר נוסף, האם ניתן לקודד את השלט החדש לפתוח את הבאגז (בשלט המקורי זה קיים) אם השלט שיש לי עכשיו לא מקודד לזה?

SmartSelect_20210130-231345_Gallery.jpg

עריכה אחרונה על ידי carlight
פורסם

נראה לי שהשאלה העיקרית היא, האם מערכת הנעילה היא מקורית, ומאיזושהי סיבה בעל הרכב רק החליף את השלט עצמו שתואם למקור, או שהותקנה ברכב (יכול להיות ע"י היבואן) מערכת אחרת.

כפי שכתבתי, אני לא ממש יודע, מקווה בשבילך שיימצא כאן מישהו שכן יודע.

פורסם

2 דברים:
1. מה הזמנת\רוצה להזמין? מפתח שלם עם שלט מובנה בפנים? רק מעטפת עם להב 'בלאנק' לחריטה? עריכה: ראיתי את המפתח בקישור, זה כולל שלט.
2. מה יש ברכב עכשיו? מערכת נעילה מרכזית מקורית? מערכת נעילה פשוטה שהיבואן הוסיף לה נעילה מרכזית ב'התקנה מקומית'?

אם מה שיש עכשיו זה איזה מערכת שקר כלשהו, והרכב שלך לא הגיע במקור עם נעילה מרכזית ושלטי נוחות, אתה בבעיה - כי לא בטוח שלשבב שבמפתח יהיה עם מי לדבר ברכב.
דבר שני - קשה לי להאמין שתאפשר להעביר את השבב שיש עכשיו בשלט שלך לתוך הפלסטיקה של המפתח, אין הרבה סיכויים שהסידור של הכפתורים והסוללה יתאימו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אהלן,

לגבי 1 - אני מבין שראית אבל בכל זאת, שלט + להב (כולל אלקטרוניקה).

לגבי 2 - אני די בטוח שזה נעילה שמגיעה עם הרכב מהמפעל.

הסתכלתי על השלט החדש ובתוכו יש מקום ייעודי לצ'יפ האימובילייזר.

פורסם

אם לרכב יש אפשרות לקבל שלט, אז גש לעסק שעוסק בשכפול מפתחות (אם תכתוב איפה אתה גר, בטח יוכלו לכוון אותך לאחד מומלץ באיזורך) או למוסך של כלמוביל (פחות מומלץ בגלל העלויות) ותבקש שיקדדו את המפתח לרכב.
אולי אפילו כדאי לקפוץ אליהם לפני שאתה מזמין מחו"ל להתייעצות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

@carlight שים לב, אתה מדבר על הצ'יפ (שבב) של האימובילייזר:

לפני 24 דקות, carlight כתב:

הסתכלתי על השלט החדש ובתוכו יש מקום ייעודי לצ'יפ האימובילייזר.

@shellcase מדבר על החלק (כרטיס אלקטרוני, החלק הפנימי) של השלט:

לפני שעתיים, shellcase כתב:

דבר שני - קשה לי להאמין שתאפשר להעביר את השבב שיש עכשיו בשלט שלך לתוך הפלסטיקה של המפתח, אין הרבה סיכויים שהסידור של הכפתורים והסוללה יתאימו.

אלה שני דברים שלא קשורים אחד לשני. לחלק של האימובילייזר יש מקום ולכן כשתכניס אותו, המפתח יוכל להניע (לפתוח דלתות הוא יוכל גם בלי הצ'יפ).

השלט זה סיפור אחר, כנ"ל.

@shellcase אני משער שפות"ש עושה את זה כדי להמנע מעלות יקרה יחסית (בהשוואה להזמנה מעלי אקספרס) ע"י מי שעוסק בשכפול מפתחות. 

האם זה ישתלם? תלוי בעיקר מה הסיכוי להצליח בעניין השלט, גם באיכות החיתוך הסיני ועוד.

• תוכן חדש...